Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 14:27

Uff cure,baš vas je napala ta korona 🙄 držite se i čuvajte 🍀 
    Ja sam imala prije godinu dana, cjepljena dva puta nakon toga pa se sve nadam da će me zaobići ponovno..
    Inače u Rijeci super dani, sunce,svaki dan smo u šetnji i baš je divno 😘
    Tinkica koliko si kg dobila?

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Teab
    14. Siječanj 2022. 14:29

Tinkica hvala za tlak,probat cu ne se upanicit iako nije mi svejedno .. jesi imala kaj od simptoma nakon cjepiva? Mislim svako od nas ima drugciji imunitet ali bolje se pripremit 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Tinkica27
    14. Siječanj 2022. 14:46

Visibaba krenila sam sa dosta kila viška,, skinula 3 kile na početku zbog povraćanja, ali sam se sada u 5 tjedana, tj. Od zadnjeg pregleda udebljala 2 kg.
    Teab samo me ruka bolila jako jedan dan, ali to je normalno. 

Marijanaaa12345
    14. Siječanj 2022. 14:51

Sweety

Marijanaaa12345

Ja sam i s 20 tjedana u grcu i strahu oko svega, mozda ni to nije najbolje Al nemogu se oduprijeti strahu i pesimizmu.

Kad citam kako vas udaraju bebice, u mojim tjednima, i dalje jako ljubomorna, nerazumijem, posteljica mi je iza, visok je tjedan, zasto ne osjećam bebu. Dva tri puta dnevno bude Nesto toliko lagano neprimjetno da se ne usudim sigurno reci da je beba. Dakle sve bi dala za jedan posten KiK da se smirim.

I kod mene je isto tako. Bas me to izludjuje, jedva cekem da pocne lupati. Ti si ispred mene po tjednima, ali nikako docekati ono da kazem to je to.
    Sad sam na pregledu pitala doktoricu, i rekla.mi je da je posteljica iza bebe, ne preostaje nam drugo nego iscekivati pošteni udarac. Hehe. Jedva cekam da se zalimo kako nas je beba udara i ne da nam spavati ❤💖

Draga Sweety, u iškevinju smo zajedno, javi kako napredujete :) :*

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Teab
    14. Siječanj 2022. 15:05

Tinkica hvala ti 🙂😘
    Marijana i ostale curke koje jos ne osjecate bebice,mozda su samo jako mirne bebe,ja svog znam osjetit al kad me u mjehur udri majcicu mu njegovu vidim sve zvjezde,javit ce se oni vama uskoro vec smo u relativno ljepim tjednima,sad ce oni svaki cas

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Ina85
    14. Siječanj 2022. 15:07

PiaBuu

Pozdrav svima!
    Treba mi vaše iskustvo tko je prošao…
    Naime, u 7. Mj sam imala missed ( srce nije kucalo i nije se razvijalo, ukratko kromosomska greška ) u 10 tj, i popila sam tabletu ( kao bolje tableta nego kiretaza )
    Ostala sam opet u drugom stanju, započela je 3.12 završila 7.12, još nisam bila kod doktora čekam da prođe još tjedan/dva… strah me da se ponovi isto..
    Prenatalne kapsule ( novalac ) sam krenula konzumirati mjesec dana prije drugog stanja. Moje pitanje je za zene koje su to prošle, dal im se opet ponovilo isto ili je sve bilo kako treba?
    U kojem tjednu ste išle doktoru?
    Koje vitamine pijete i dal netko od vas koristi šumeće od cinka ?
    Šta smijem, sta ne smijem, molim iskustva, hvala ♥️

Anke na glavu da se nasadis nikad nemozes znat sta ce se desit. Il ce ti ikakav vitamin pomoc. Nazalost iz vlastitog iskustva i jaku puno spontanih ti govorim to. Borim se s tim preko 8 godina. I eto nadam se da ce mi ova trudnoca uspjeti. Dajem si heparin i pijem eutirox. Nakon pregleda i pretraga di bi ustanovili da je samnom sve u redu. Od kromosoma do biopsije maternice itd itd 🤷‍♀️ doktoru ides ako krvaris , na pregled. Ili trebas ciscenje. 😔 ja sam se znala ocistit sama pa tek onda doktoru. Sve kako se ti osjecas. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Marijanaaa12345
    14. Siječanj 2022. 15:08

Tinkica27

Visibaba krenila sam sa dosta kila viška,, skinula 3 kile na početku zbog povraćanja, ali sam se sada u 5 tjedana, tj. Od zadnjeg pregleda udebljala 2 kg.
    Teab samo me ruka bolila jako jedan dan, ali to je normalno.

To mi uopće ne zvuci puno? Zapravo u 20 tjedana si dobila dvije kile? 
    Ja sam pocela s 85 kila, takodjer dosta viska, spustila na 83, i sad sam na 87, znači skinula dvije i dobila onda 4 kile, ili dvije od pocetka ako ne racunam gubitak. 

29/ZD

Marijanaaa12345
    14. Siječanj 2022. 15:11

Teab

Tinkica hvala ti 🙂😘
    Marijanai ostale curke koje jos ne osjecate bebice,mozda su samo jako mirne bebe,ja svog znam osjetit al kad me u mjehur udri majcicu mu njegovu vidim sve zvjezde,javit ce se oni vama uskoro vec smo u relativno ljepim tjednima,sad ce oni svaki cas

Hahha, a kako skuzis da te je udario dole ili mjehur, kako razlikujes bol unutra i da to beba kika? :)

29/ZD

Teab
    14. Siječanj 2022. 15:28

Marijana sad ga vec relativno dobro osjetim,kad ga osjetim tocno znam kad su ruke a kad noge u pitanju,ima taj neki ful nagli udarac kad lupa nogom,kao da mu nesto smeta,skroz drugacije od osjecaja crijeva (a i to osjecam jer mi je stolica koma),a u mjehur kad me lupio sam se doslovno primila za njega kak me zabolilo i automacki sam imala nagon za piskinjem koji je brzo nesto,a s rukicom kad me lupi vise osjecam ko nekakvo treperenje,tako bi to nazvala

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

• limica
    14. Siječanj 2022. 15:30

ja sam dobila okruglih 7 kila od pocetka… niko mi jos nije rekao da je to puno i jos se i dalje cude kad kazem da cu jos malo uci u 6. mjesec trudnoce (zar si ti uopce trudna???)
    onda mene pocne psiha udarati da li se beba dobro razvija i raste 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.