Draga Nefertiti, neopisivo mi je zao.. odmah se sjetim sebe, ali sa mnogo ruznijim iskustvom. Nije neko ohrabrenje, ali je sreca da ces vec ubrzo moci planirati sljedecu trudnocu, nesto se nije kak treba razvilo i nazalost moralo je zavrsiti tako. Nemoj da potones, znam da si se nadala i radovala tom malom cudu. Sada ti zelim srecu da cim prijee sve ode, da se ocistis i da krenes dalje. Nema stajanja, znas da mozes ostati trudna, i opet ces ako Bog da, drzati jos jedno cedo u svojim rukama.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Nefertiti draga baš mi je žao. Ja sam danas sva neka nervozna i žičana jer imam sutra pregled i onda kad sam ovo vidjela sam se slomila.. Nemogu ni zamisliti kako je vama koje ste to prošle.. Možda ti sad sve riječi zvuče isprazno, ali zaista skupi snage i budi jaka.. 💪🏻 Budi jaka zbog malene koja treba snažnu mamu💪🏻.. Dat će Bog i bolje dane..
Sad kad čitam ovo sve što se događa shvaćam da se bezveze sekiram. Zamislite, ja sam se naživcirala jer sam se udebljala u 5 tjedana 2 kile,.. Koliko sam samo nezahvalna.. 🤦🏼
Nefretiti, zao mi je i drzi se...imas za koga...tako je moralo biti, ali glavu gore i idemo dalje, sve ce doci u svoje vrijeme. posveti se sada malo vise svojoj velikoj curi, uz nju ce ti lakse proci ovaj period.
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Samoja6 meni se sad u 14. tjednu krenuo malkoc nazirati trbuh, s tim da isto ujutro nemam ništa, a kroz dan se podupla čim unesem hranu 😂
Mene zanima je sve cure žele saznati spol?
Kod nas u jesenskim nas tri nismo znale do kraja ne znam je jos tko zaboravila sam.
Plan mi ovih dana izvaditi spacebag s njenom robicom i sve univerzalno odvojiti od robice za curicu pa vidjeti što treba braci dokupiti.
Pa mi preko Zalando ili about you ili Ca/hm uzela one multi pakete
Ja sa prvom nisam htjela znat spol, ali kak je vrijeme islo..odlucili smo da zelimo znat spol. Suprug i ja mislimo da je curka, a ko zna mozda nas osjecaj prevario.
Planiram kupovat puno neutralnih boja, robica i to, pa onda tu i tamo ubacit nesto u bojama koje se povezuju sa spolom (iako je to glupo, svi mogu sve nosit). Ali za sad je plan svu ovu prvu robicu kupovat neutralnu.
Jedino sto nam se svidaju jako crna kolica sa rose-gold detaljima. Ali i ako je decko, sto me briga. kolica su predivna
Moj brat bi se slozio s tobom kao i ja.
Dok je bio mali htio je kupiti patike na Mikija ali u crvenoj boji.
Prodavacica mu stalno da to nose curice.
Srećom mama ju nije poslušala vec mu kupila bas te crvene.takp je i meni dok sam bila trudna rekao i decki nose crveno i roza.
Duša moja 🙏❤️😢
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria tako je. ok mozda nebi sina u sljokice oblacila ali ne razumijem azsto ne bi mogao nosit crveno i miki mausa? Em je on musko i ima crveno, meni je to skroz normalno. Isto tako ja danas imam plave traperice i smedu duksericu. Nisam manje zensko zbog toga. Tako da ja cu svoju djecu oblacit da im je udobno i toplo, a sad koje je boje, tak me nije briga.
I bravo za mamu, neka ga je razveselila i nek je dobio sto je htio.
Vezano za komplikacije, receno mi je jucer da se isplacuje 100%.
Najniži i najviši iznos naknade plaće
Naknada plaće ne može biti niža od 70% osnovice za naknadu plaće. Najniži mjesečni iznos naknade plaće, za puno radno vrijeme, iznosi 25% proračunske osnovice, odnosno 831,50 kuna. Najviši mjesečni iznos naknade plaće, za puno radno vrijeme, kada se ona isplaćuje na teret sredstava HZZO-a, je proračunska osnovica uvećana za 28%, odnosno 4.257,28 kuna.
https://hzzo.hr/obvezno-osiguranje/naknada-place-za-vrijeme-privremene-nesposobnosti-za-rad
*
Drage cure, pratim vas cijelo vrijeme, ali nisam stigla pisati.
Nažalost, danas vam se javljam s lošim vijestima.
Jučer navečer, dok sam bila na poslu sam lagano prokrvarila. Nije bilo ništa puno, ali kao neka rozo narančasta sluz. Otišla sam na hitnu u Petrovu i tamo su me pregledali nakon 2 sata čekanja.
Uglavnom, bebi srce ne kuca i stala je s razvojem u 6.tjednu, a ja bih trebala biti 10.tjedan.
Danas idem kod svoga ginekologa da se vidi i dogovori što i kako dalje.
To krvarenje nije veliko, više samo kad se obrišem, isto tako, fizički me ništa ne boli.
Psihička bol je neopisiva, vjerojatno će me razumjeti samo one koje su to prošle. Sva sam natečena od suza, od sinoć plačem i nisam cijelu noć spavala. Najteže mi je bilo reći mojoj malenoj, koja se tako veselila seki ili braci. Toliko je jadna plakala, ima samo 3 godine, ali tako sve razumije, srce malo. Sinoć prije spavanja me pitala zašto se to dogodilo. Rekla sam joj da je Bogo uzeo seku k sebi, da je ona sad mali anđeo koji je čuva.
o Bože dragi baš mi je jako žao...prošla sam to više puta i samo ću ti reći daj vremenu vremena....rane ostanu tu i bol ali s vremenom se naučimo nositi s time.
drži se i šaljem ti jedan veliki zagrljaj.... i pusu seki za hrabrost
*
Imam i pitanje za cure koje su to prošle: što je bolje kiretaža ili nekako lijekovima da se to sve očisti? Tražila sam po forumima pa nisam baš naišla na takvu temu, ako koja zna, može mi i to poslati link. Teško mi je što to uopće i moram guglati… Nekako mi kiretaža zvuči strašno i radije bih bila doma, pa makar krvarila i umirala od bolova. Ne znam zapravo ni imam li ja tu uopće pravo izbora i po čemu oni to određuju kako će se očistiti…
ja sam se uvijek sama čistila jer je dosta bilo u manjim tjednima poput tvog,a čak i taj jedan puta kad je bila vanmatrična u puno većem stadiju ni onda mi nisu dali ljekove.
pomoći će ti cure koje su imale ljekove ili kiratažu.
*
Ljekovima brze tijelo dođe sebi. I mozes odmah nakon opet pokusat. Ali je kao jaka bolna menga. I ja sam krvaruckala poslje jos dva tjedna onako po mrvicu. A nakon kiretaze nesmijes 3 mjeseca radit bebicu. Barem je tako meni receno u bolnici u italiji dok sam zivjela.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji