Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    14. Siječanj 2022. 01:36

Drage, ja sam vam danas imala pregled i bas mi je bilo nekako teško. Sve je u redu, ali bas me bilo strah, radi svega što mi se otprije događalo. Ne znam hocu li se ikad riješiti tog nekog ruznog osjećaja i straha i kad kažu "uzivaj u trudnoci" ja uopće nemam taj osjecaj. Dr kaze da je beba 12+3, jako živahna i mase rukicama. Ja sam vam od straha ležala ukopana na stolcu i nisam gledala u ekran nego u strop. I zato sam bas tuzna, jer sam nekako u grču cijelo vrijeme. Muž je sve vidio i gledala sam samo njegovo lice kako se smiješi i sjaji iza maske, a ja ko neka nemajka gledam u strop i strah me što će dr reci sljedeće. Ne mogu se tog oslobodit.Bas mi je bio neki težak dan, tata mi je paralelno bio na ct-u za rak pluca i sve mi se skupilo... Dr mi je dao sad hrpu uputnica koje moram obaviti, sutra već idem za toxoplazmozu i još nešto a onda dalje kks i ostalo do sljedećeg pregleda koji će biti 10.2. pa Martinaaa pliz zapisi. Eto drage moje, pisa svima.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Ariel
    14. Siječanj 2022. 06:37

MfrauM

Drage, ja sam vam danas imala pregled i bas mi je bilo nekako teško. Sve je u redu, ali bas me bilo strah, radi svega što mi se otprije događalo. Ne znam hocu li se ikad riješiti tog nekog ruznog osjećaja i straha i kad kažu "uzivaj u trudnoci" ja uopće nemam taj osjecaj. Dr kaze da je beba 12+3, jako živahna i mase rukicama. Ja sam vam od straha ležala ukopana na stolcu i nisam gledala u ekran nego u strop. I zato sam bas tuzna, jer sam nekako u grču cijelo vrijeme. Muž je sve vidio i gledala sam samo njegovo lice kako se smiješi i sjaji iza maske, a ja ko neka nemajka gledam u strop i strah me što će dr reci sljedeće. Ne mogu se tog oslobodit.Bas mi je bio neki težak dan, tata mi je paralelno bio na ct-u za rak pluca i sve mi se skupilo… Dr mi je dao sad hrpu uputnica koje moram obaviti, sutra već idem za toxoplazmozu i još nešto a onda dalje kks i ostalo do sljedećeg pregleda koji će biti 10.2. pa Martinaaapliz zapisi. Eto drage moje, pisa svima.

Ti si i dalje samo osoba, koja ima strahove, osjecaje, brige, stres i svasta. Ne znaci da si zato amnje dobra ili vrijedna ili nemajka. Znam kako ti je i ja imam svaki dan takvu navalu starha i emocija. Imam kombinirani probir uskoro i svaki dan mislim sto ako nesto nece bit u redu, pa sama sebe lupim po mislima - ma bit ce sve super, vidjet cemo bebicu, idemo zajedno suprug i ja i bit ce ok. Svaki dan vodim takvu borbu sa sobom. 
    Ali sad su ti rekli da je sve ok, sad se malo opusti jer je sve ok i bit ce sve ok. Prosla si prvih 12 tjedana i sad polako koracaj dalje. 
    Mi koje mso imale spontan ei probleme, nama je teze uzivat u trudnoci od onih koji nikad to nisu dozivjeli i ljudi to ne razumiju. Svi kazu opusti se, veseli se. Ali mi znamo kako u sekundi sve moze poci po zlu i srusit nam sve snove i uzme nam srecu. Ali taj strah ne znaci da mi ne volimo te bebe koje imamo, da im se ne veselimo, da nisu cijeli nas svijet - samo jednostavno zivimo sa malo vise straha i pitanja koja nam prolaze kroz glavu. 

Mama_anđela
    14. Siječanj 2022. 08:47

MfrauM, daleko od toga da si nemajka, da nemas obzira i sl, zapravo mi koje smo prosle lose iskustvo, itekako smo u vecem stresu i brizi za nasim bebicama. Kad se sjetim kako sam samo prije bila opustenija, i mislila da ako je jedan pregled prosao super, da svaki sledeci takav mora biti. A zapravo shvatila sam da nema pravila. Ista sam takva, isto se plasim, sva se ukocim, pratim doktorovu reakciju, ne volim tu njegovu tisinu, volim da mi odmah kaze da je sve u redu da se smirim bar u tim momentima. Jucer sam i ja bila na pregledu i isto kao ti, obzirom da sam otisla s bolovima, mislila sam gotovo je, spremna na lose vijesti. Samo da nam Bog da snage da se opustimo bar malo, da nam olaksa.
    .
    Martinaa,, posto moj termin nije upisan, ako nije problem da dodas 21.08. Malo nas je da smo tako daleko s terminom, ali bitno da smo tu
    .
    Jedno pitanje cure.. da li neka od vas koristi Clexane, do kraja trudnoce? Koja cijena tih injekcija je u Hr? Ili jos bolje ako ima cura iz BiH, vidim da se razmatralo da budu na listi besplatnih lijekova, ali slaba vajda izgleda. Ja trebam otpoceti danas s njima, pa provjeravam te neke detalje :)
    .

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

MomM.94
    14. Siječanj 2022. 08:58

Nefertiti jako mi je zao sto to prolazis, dok sam citala i suza je potekla. Drzi se zbog svoje curice.🤗
     Ja narucena na anomaly scan 14.02, pa me mozes Martina onda i upisat za pregled, onda cu bit u  22-om tjednu, valjda onda nece bit kasno, posto pise da se radi u 20-om tj.
    Cure s prek 20.tj s kolko tjedana ste ga vi radile? 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• EnaEna
    14. Siječanj 2022. 09:07

Mama_anđela

Jedno pitanje cure.. da li neka od vas koristi Clexane, do kraja trudnoce? Koja cijena tih injekcija je u Hr? Ili jos bolje ako ima cura iz BiH, vidim da se razmatralo da budu na listi besplatnih lijekova, ali slaba vajda izgleda. Ja trebam otpoceti danas s njima, pa provjeravam te neke detalje :)
    .

Kleksan ti je besplatan. Ja koristim fragmin. E ovako,prvo moras se javiti hematologu sa bolnickom uputnicom da te registruju kao pacijenta dnevne bolnice. Mora biti potvrdjena trudnoca. Ja sam kupovala fragmin u toku IVF-a. Uglavnom sam uvijek preko nekoga zbavila iz Srbije jer ne bi vjerovala koliko su tamo jeftiniji lijekovi nego kod nas. Kutija koja meni bude 5 dana tamo je skoro 8€ jeftinija. A da ne pricam za cycloproginovu koju sam pila skoro 4 mjeseca,tamo je 2€ a ovde 9€. Tamo sam za obe stimulacije kupovala terapije. Da se vratim na temu...
    Meni je dr hematolog dala odmah otpusnu listu jer nisu imali na stanju fragmina pa sam ga dobila kod moje porodicne. Stim da vodi racuna,cesto se desi da ni kod njih nema pa moras kupiti. U tom slucaju trazi potvrdu da nema i sa racunom saljes na Fond da ti refundiraju.
    Ako ti treba jos detaljnije, pisacu ti.

Anushka
    14. Siječanj 2022. 09:26

teja4444

Nefertitijako mi je zao sto to prolazis, dok sam citala i suza je potekla. Drzi se zbog svoje curice.🤗
    Ja narucena na anomaly scan 14.02, pa me mozes Martina onda i upisat za pregled, onda cu bit u 22-om tjednu, valjda onda nece bit kasno, posto pise da se radi u 20-om tj.

Ja ga još nisam radila, radit ću ga sad sljedeći puta sa 20+6.meni piše u preporuci od dr da se radi od 19-22 tjedna, tako da mislim da ti nije ništa kasno.mozda i ta preporuka ovisi kako koji dr napiše, tjedan gore-dolje.

url=https://lilypie.com]

Sweety
    14. Siječanj 2022. 09:28

teja4444

Nefertitijako mi je zao sto to prolazis, dok sam citala i suza je potekla. Drzi se zbog svoje curice.🤗
    Ja narucena na anomaly scan 14.02, pa me mozes Martina onda i upisat za pregled, onda cu bit u 22-om tjednu, valjda onda nece bit kasno, posto pise da se radi u 20-om tj.

Meni ga je radila sada u srijedu na pregledu, bila sam tada 19+1. 

Teab
    14. Siječanj 2022. 09:31

Teja eto ja upravo cekam na anomaly i blago receno ludim. Prvo dodem da bi mi rekli da je moj doktor u izolaciji i sad cekam vec sat vremena zamjenu

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

MfrauM
    14. Siječanj 2022. 09:32

Ariel i Mama_anđela ❣Hvala vam cure na lijepim riječima, uvijek me podignete! Baš je to stalna strepnja i briga, ali evo nekako ću se truditi to prepustiti...
    Za anomaly meni je jučer dr rekao između 19 i 22 tt, tako da ti nije kasno teja444

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MMMartinaaa
    14. Siječanj 2022. 09:45

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Mrvica72 - danas ♥️🤰
    Tonkicaa - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tinkica27 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    IK_26 -  17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    dunja03 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Gabi12 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Visibaba07 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepsi2019 - 19.01. ♥️🤰 (D)
    nana6 - 19.01. ♥️🤰
    Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
    petra_pan - 19.01. ♥️🤰
    Maajaa12344 - 20.01. ♥️🤰
    Marijanaaa12345 - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ninnek - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
    Astera - 21.01. ♥️🤰
    Tini_ - 21.01. ♥️🤰
    Angie24 - 24.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
    Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
    AnnieP - 26.01.  ♥️🤰
    Teab - 27.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - 27.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    marta96 - 28.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Demetria - 31.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Atina25 - 31.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Lovely_ - 02.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    missR - 03.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.