Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    13. Siječanj 2022. 21:20

Tams

Cure, moze pomoc, vec je kasno da bi zvala ginekologa… Naime, sutra ujutro vadim hormone štitnjace radi kontrole. Nedavno sam dobila Euthyrox 25, zbog ths koji je bio 3,0. Sad, ja ne znam trebam li odmah po buđenju uzet terapiju pa otic na vađenje krvi ili da popijem nakon sto izvadim krv?

Pijes terapiju nakon vađenja krvi, ništa se neće dogoditi ako ne popijes odmah nakon sto se probudiš🙂

url=https://lilypie.com]

• Tasm
    13. Siječanj 2022. 21:43

Didi4321
    Anushka

Hvala cure

AnnieP
    13. Siječanj 2022. 21:59

Nefertiti žao mi je, drži se. Daj Bože svima snage koji su prošli kroz to. Mi smo žene snažne i sve to nekako preživimo i idemo dalje još jače.

🩷 7/2022

Marijanaaa12345
    13. Siječanj 2022. 22:40

Nefertiti, jako mi je zao. Možda grozno zvuci al iskren dobronamjeran savjet za buduce koji sam ja osobno koristila, nazalost nisam se puno nadala prije 11tt niti sam ikome rekla osim muzu. Zelim brz oporavak tebi i tvojoj obitelji i brzo zacece i ponovnu trudnocu. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    13. Siječanj 2022. 22:43

Ja sam i s 20 tjedana u grcu i strahu oko svega, mozda ni to nije najbolje Al nemogu se oduprijeti strahu i pesimizmu. 

Kad citam kako vas udaraju bebice, u mojim tjednima, i dalje jako ljubomorna, nerazumijem, posteljica mi je iza, visok je tjedan, zasto ne osjećam bebu. Dva tri puta dnevno bude Nesto toliko lagano neprimjetno da se ne usudim sigurno reci da je beba. Dakle sve bi dala za jedan posten KiK da se smirim. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Sweety
    13. Siječanj 2022. 23:30

Marijanaaa12345

Ja sam i s 20 tjedana u grcu i strahu oko svega, mozda ni to nije najbolje Al nemogu se oduprijeti strahu i pesimizmu.

Kad citam kako vas udaraju bebice, u mojim tjednima, i dalje jako ljubomorna, nerazumijem, posteljica mi je iza, visok je tjedan, zasto ne osjećam bebu. Dva tri puta dnevno bude Nesto toliko lagano neprimjetno da se ne usudim sigurno reci da je beba. Dakle sve bi dala za jedan posten KiK da se smirim.

I kod mene je isto tako. Bas me to izludjuje, jedva cekem da pocne lupati. Ti si ispred mene po tjednima, ali nikako docekati ono da kazem to je to.
    Sad sam na pregledu pitala doktoricu, i rekla.mi je da je posteljica iza bebe, ne preostaje nam drugo nego iscekivati pošteni udarac. Hehe. Jedva cekam da se zalimo kako nas je beba udara i ne da nam spavati ❤💖

Visibaba07
    14. Siječanj 2022. 00:09

Marijanaaa12345

Potpisujem 🙄 moj pregled u utorak se čini tako daleko..s jedne strane gledam kolica a s druge plačem jer mislim da nešto nije dobro iz nekog razloga i da će mi na pregledu reć neznam šta..
    Baš kako si i napislala nikako se oduprijeti strahu i pesimizmu 😓😓

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

BlaBla
    14. Siječanj 2022. 00:25

Nefertiti, zao mi je 😪 saljem ti virtualni zagrljaj... 🫂

ljubičica
    14. Siječanj 2022. 00:27

limica

MMMartinaaa ja sam imala termin 18.1. ali sam pozitivna pa pomjeri na 9.2. to me izluduje jer ce tad biti dva mjeseca od proslog pregleda i ne znam sto me ceka.
    grozno se osjecam malaksala sam imam temperaturu i sve me boli jedva gledam na oci ne mogu nista ni jesti.. doktor kaze samo paracetamol nadam se da ce sutra biti bolje

Draga želim ti da brzo ozdraviš i da sve dobro prođe... Drži se paracetamola, puno odmaraj , tekućine i ne brini  sve će to biti iza tebe jednog dana..💗💗💙💗💙💗💙💗💪💪💪💪💪

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

MfrauM
    14. Siječanj 2022. 01:28

Nefertiti draga danas si mi bila posebno u mislima jer smo imale isti dan pregled.  Neopisivo mi je žao i bit ces u mojim molitvama. Uzmi si vremena, pronadi snagu u svojoj maloj djevojčici i kreni dan po dan. I dalje te pratim u mislima i želim ti da se čim prije osoviš na noge, pogledaš gore i kreneš hrabro dalje. Grlim na najjače 🤍.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.