Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary10
    13. Siječanj 2022. 17:09

Draga Nefertiti jako mi je žaoo 😔 srce mi se slomilo. Iako sam sada vec u vecim tjednima i dalje mi je nervoza i svaka ovakva situacija me uzdrma ko da se meni događa. Fokus na ozdravljenje i preboljenje. Nažalost, nema utjehe i ne treba glumiti snagu. Ja sam uvijek za to da se treba isplakat i tugovat jer je normalno. Uz tebe smo, nadam se da ce cure koje imaju iskustva pomoci sa savjetima 🥰

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• EnaEna
    13. Siječanj 2022. 17:57

Nefertiti, bas mi je tesko kad ovako nesto procitam. Svi smo to na neki nacin prosli. Znam da to nije utjeha. Kod mene je samo otislo, bukvalno sam se raspadala od bolova i fizicki i psihicki. Ne volim se toga prisjecati.
    Saljem ti veliki zagrljaj. Budi jaka.
    I meni se cini da poslije kiretaze treba min 3 mjeseca do sledeceg pokusaja.

Sweety
    13. Siječanj 2022. 18:30

Nefertiti bas mi je jako zao sto ti se to dogodilo, drzi se, budi jaka, zbog svoje curice najvise. ❤❤

Nefertiti
    13. Siječanj 2022. 19:28

Hvala cure, ali stvarno ste 💕
    Javljam vam se dalje s iskustvima za koja se nadam da nijednoj od vas neće nikad trebati: dakle, kao što znate, jučer mi je to sve utvrđeno u Petrovoj na hitnoj i poslali su me danas mom ginekologu. Radio je popodne, bila sam u 2 na pregledu, ali me uopće nije pregledao, već je samo pogledao nalaze iz Petrove i napisao mi uputnicu da idem odmah nazad u Petrovu po te lijekove za čišćenje. Došla sam tamo oko 15,20 zbog gužvi i saznala da ta trudnička ambulanta radi do 15, na hitnoj gdje sam sinoć bila ne daju te lijekove, nego moram doći sutra ujutro opet 😫
    E pa dakle, naše zdravstvo 😫 ovako vozaju žene ovamo-onamo...

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Leemma
    13. Siječanj 2022. 19:54

Nefertiti

Hvala cure, ali stvarno ste 💕
    Javljam vam se dalje s iskustvima za koja se nadam da nijednoj od vas neće nikad trebati: dakle, kao što znate, jučer mi je to sve utvrđeno u Petrovoj na hitnoj i poslali su me danas mom ginekologu. Radio je popodne, bila sam u 2 na pregledu, ali me uopće nije pregledao, već je samo pogledao nalaze iz Petrove i napisao mi uputnicu da idem odmah nazad u Petrovu po te lijekove za čišćenje. Došla sam tamo oko 15,20 zbog gužvi i saznala da ta trudnička ambulanta radi do 15, na hitnoj gdje sam sinoć bila ne daju te lijekove, nego moram doći sutra ujutro opet 😫
    E pa dakle, naše zdravstvo 😫 ovako vozaju žene ovamo-onamo…

Grozno grozno. Kao da vec nije dovoljno tesko.

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Anushka
    13. Siječanj 2022. 20:16

Stvarno su dno dna u zadnje vrijeme u zdravstvu. Moja šogorica je imala nedavno spontani i pila isto tablete za čišćenje, da bi ispalo da se nije sve očistilo...otišla na hitnu u Vinogradsku s temperaturom zbog straha od infekcije, da bi ju sa vrata poslali doma i rekli neka ide na pcr test i onda dođe.ona je otišla privatno i platila taj test, al ajde sad zamislite da je čekala na pcr preko zdravstva nekoliko dana i nedaj Boze dobila sepsu? Na kraju nije temperatura bila povezana sa pobačajem niti koronom, nebitno, ali ne primiti ženu nakon spontanog nego ju poslati doma sa temp?ko da nisu mogli ženu primiti i izolirati, pa testirati, ali ju pregledati...

url=https://lilypie.com]

• Tasm
    13. Siječanj 2022. 21:00

Cure, moze pomoc, vec je kasno da bi zvala ginekologa... Naime, sutra ujutro vadim hormone štitnjace radi kontrole. Nedavno sam dobila Euthyrox 25, zbog ths koji je bio 3,0. Sad, ja ne znam trebam li odmah po buđenju uzet terapiju pa otic na vađenje krvi ili da popijem nakon sto izvadim krv?

Didi4321
    13. Siječanj 2022. 21:12

Tams

Cure, moze pomoc, vec je kasno da bi zvala ginekologa… Naime, sutra ujutro vadim hormone štitnjace radi kontrole. Nedavno sam dobila Euthyrox 25, zbog ths koji je bio 3,0. Sad, ja ne znam trebam li odmah po buđenju uzet terapiju pa otic na vađenje krvi ili da popijem nakon sto izvadim krv?

Ne pijes terapiju prije vadjenja krvi, vec nakon.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• limica
    13. Siječanj 2022. 21:18

draga nefertiti toliko mi je zao i suosjecam se s tobom, budi jaka zbog djevojcice ona te sada treba a ubrzo ces opet ako Bog da ostati trudna i bit ce sve uredu. znam da ne mozes to nikako i nikad preboljeti ali daj si vremena da se sve slegne. najradije bih te sad jako jako zagrlila 🥺💕

• limica
    13. Siječanj 2022. 21:19

MMMartinaaa ja sam imala termin 18.1. ali sam pozitivna pa pomjeri na 9.2. to me izluduje jer ce tad biti dva mjeseca od proslog pregleda i ne znam sto me ceka.
    grozno se osjecam malaksala sam imam temperaturu i sve me boli jedva gledam na oci ne mogu nista ni jesti.. doktor kaze samo paracetamol nadam se da ce sutra biti bolje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.