Mene zanima je sve cure žele saznati spol?
Kod nas u jesenskim nas tri nismo znale do kraja ne znam je jos tko zaboravila sam.
Plan mi ovih dana izvaditi spacebag s njenom robicom i sve univerzalno odvojiti od robice za curicu pa vidjeti što treba braci dokupiti.
Pa mi preko Zalando ili about you ili Ca/hm uzela one multi pakete
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mene zanima je sve cure žele saznati spol?
Kod nas u jesenskim nas tri nismo znale do kraja ne znam je jos tko zaboravila sam.
Plan mi ovih dana izvaditi spacebag s njenom robicom i sve univerzalno odvojiti od robice za curicu pa vidjeti što treba braci dokupiti.
Pa mi preko Zalando ili about you ili Ca/hm uzela one multi pakete
Ja sa prvom nisam htjela znat spol, ali kak je vrijeme islo..odlucili smo da zelimo znat spol. Suprug i ja mislimo da je curka, a ko zna mozda nas osjecaj prevario.
Planiram kupovat puno neutralnih boja, robica i to, pa onda tu i tamo ubacit nesto u bojama koje se povezuju sa spolom (iako je to glupo, svi mogu sve nosit). Ali za sad je plan svu ovu prvu robicu kupovat neutralnu.
Jedino sto nam se svidaju jako crna kolica sa rose-gold detaljima. Ali i ako je decko, sto me briga. kolica su predivna
Ariel znas možda neku cijenu okvirnu za kolica? Ja iskreno nebi u to previše ulagala jer ionak kroz godinu dana, ako ne i prije već kupujes druga i tako. Mislim po akcijama ima tako koja gledam oko 3000kn i toliko bi izdvojila za njih. E sad, obzirom na sve te procedure prelaska granice ne znam koliko je isplativo to ići tamo. Ali imam rodbinu tamo, pa možda bi se čula s njima oko toga.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ariel znas možda neku cijenu okvirnu za kolica? Ja iskreno nebi u to previše ulagala jer ionak kroz godinu dana, ako ne i prije već kupujes druga i tako. Mislim po akcijama ima tako koja gledam oko 3000kn i toliko bi izdvojila za njih. E sad, obzirom na sve te procedure prelaska granice ne znam koliko je isplativo to ići tamo. Ali imam rodbinu tamo, pa možda bi se čula s njima oko toga.
Imas jako veliki raspon cijena, od 200-300 eura na vise.
Ovo je jedna od stranica po kojoj ja gledam: https://www.xxxlutz.at/kombikinderwagen-C44C1C1 (to je hrvatska lesnina).
Isto tako ima i https://www.moebelix.at/baby-on-tour-C19C1
Ali imaju i puno ducana koji su specijalizirani bas za opremu za bebe. Samo stoja ne znam bas imena tih ducana jer iskreno jos nisam full u tome. Ja sam cak nasla dobru ponudu u njemackom kauflandu (posto ga u austriji nema).
Vezano za komplikacije, receno mi je jucer da se isplacuje 100%.
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Poison isplacuje se najvise 4250 kn. Ako je placa manja od toga onda iznos place. Ja imam vecu placu puno od toga, a primam 4250 otprilike.
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Vezano za komplikacije, receno mi je jucer da se isplacuje 100%.
100% onima koji imaju manju plaću od 4250. Moja je 5500 i ja sam prosli mj dobila za 3 tjedna (tj sam imala jos godisnji) 3200kn.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Drage cure, pratim vas cijelo vrijeme, ali nisam stigla pisati.
Nažalost, danas vam se javljam s lošim vijestima.
Jučer navečer, dok sam bila na poslu sam lagano prokrvarila. Nije bilo ništa puno, ali kao neka rozo narančasta sluz. Otišla sam na hitnu u Petrovu i tamo su me pregledali nakon 2 sata čekanja.
Uglavnom, bebi srce ne kuca i stala je s razvojem u 6.tjednu, a ja bih trebala biti 10.tjedan.
Danas idem kod svoga ginekologa da se vidi i dogovori što i kako dalje.
To krvarenje nije veliko, više samo kad se obrišem, isto tako, fizički me ništa ne boli.
Psihička bol je neopisiva, vjerojatno će me razumjeti samo one koje su to prošle. Sva sam natečena od suza, od sinoć plačem i nisam cijelu noć spavala. Najteže mi je bilo reći mojoj malenoj, koja se tako veselila seki ili braci. Toliko je jadna plakala, ima samo 3 godine, ali tako sve razumije, srce malo. Sinoć prije spavanja me pitala zašto se to dogodilo. Rekla sam joj da je Bogo uzeo seku k sebi, da je ona sad mali anđeo koji je čuva.
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Imas jako veliki raspon cijena, od 200-300 eura na vise.
Ovo je jedna od stranica po kojoj ja gledam:https://www.xxxlutz.at/kombikinderwagen-C44C1C1 (to je hrvatska lesnina).
Isto tako ima ihttps://www.moebelix.at/baby-on-tour-C19C1
Ali imaju i puno ducana koji su specijalizirani bas za opremu za bebe. Samo stoja ne znam bas imena tih ducana jer iskreno jos nisam full u tome. Ja sam cak nasla dobru ponudu u njemackom kauflandu (posto ga u austriji nema).
Ovdje ima kolica po 300 eur, a jaja i klokanica po 30eur 😱 nas stvarno deru u Hrvatskoj!! 😡😡😡
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Imam i pitanje za cure koje su to prošle: što je bolje kiretaža ili nekako lijekovima da se to sve očisti? Tražila sam po forumima pa nisam baš naišla na takvu temu, ako koja zna, može mi i to poslati link. Teško mi je što to uopće i moram guglati... Nekako mi kiretaža zvuči strašno i radije bih bila doma, pa makar krvarila i umirala od bolova. Ne znam zapravo ni imam li ja tu uopće pravo izbora i po čemu oni to određuju kako će se očistiti...
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji