Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    13. Siječanj 2022. 11:39

Samoja6

Cure jedno pitanje za vas…
    Neznam dali je kod vas tako… Ujutro drobića skoro pa i nema, al što se više bliži večer to je sve veći…
    Vjv ima utjecaj i hrana, ali navečer se baš vidi i tvrd je… Kako je kod vas?

Sjećam se da je i meni tako bilo...baš se ništa skoro nije vidjelo do nekog 17-18tt. 
    Mislim da je skroz normalno. Meni je trbuh doslovno iskočio u par dana...

Anushka
    13. Siječanj 2022. 11:44

Nefertiti

Drage cure, pratim vas cijelo vrijeme, ali nisam stigla pisati.
    Nažalost, danas vam se javljam s lošim vijestima.
    Jučer navečer, dok sam bila na poslu sam lagano prokrvarila. Nije bilo ništa puno, ali kao neka rozo narančasta sluz. Otišla sam na hitnu u Petrovu i tamo su me pregledali nakon 2 sata čekanja.
    Uglavnom, bebi srce ne kuca i stala je s razvojem u 6.tjednu, a ja bih trebala biti 10.tjedan.
    Danas idem kod svoga ginekologa da se vidi i dogovori što i kako dalje.
    To krvarenje nije veliko, više samo kad se obrišem, isto tako, fizički me ništa ne boli.
    Psihička bol je neopisiva, vjerojatno će me razumjeti samo one koje su to prošle. Sva sam natečena od suza, od sinoć plačem i nisam cijelu noć spavala. Najteže mi je bilo reći mojoj malenoj, koja se tako veselila seki ili braci. Toliko je jadna plakala, ima samo 3 godine, ali tako sve razumije, srce malo. Sinoć prije spavanja me pitala zašto se to dogodilo. Rekla sam joj da je Bogo uzeo seku k sebi, da je ona sad mali anđeo koji je čuva.

Draga Nefretiti, stvarno mi je žao, nemam riječi kojima bih te utješila, ali imaš svoje zlato doma koje ti daje utjehu...baš si me rastužila...želim ti sve najbolje, uz tebe smo🙏

url=https://lilypie.com]

Poison_Ivy32
    13. Siječanj 2022. 11:54

Želim ti da ti ta bol sto prije prođe, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas. Ali zene su najjaca bica na zemlji, sve mogu izdrzati. Cuvaj se radi djeteta kojem najvise treba nasmijana mama, bez obzira koliko to tesko zvuci. Ta bol nikad nece proci, ali ju jedino mozes smanjiti jer imas malo bice za koje se trebas boriti. Zelim ti svu srecu da sto prije sve to prodje. ❤️

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Didi4321
    13. Siječanj 2022. 11:54

Nefertiti

Nego, imam još jedno pitanje, gledam si sad ovaj nalaz i ultrazvuk od sinoć i GM (to je valjda ova gestacijska) je 3,1 cm, a unutra ŽV (valjda žumančana vrećica) piše jako povećana 1,6 cm i kraj toga stoje upitnici???? Unutra se plod jedva i vidi. Zašto su mi ti upitnici i kako je ta žumanjčana tako velika? Kad gledam praktički cijelu tu šupljinu zauzima ta ŽM. Razumije se koja u to?

Jako povecana ili jako mala zumanjcana vrecica povezane su sa vecim rizikom za spontani pobacaj.
    Zbilja mi je zao sto ovo prolazis. Ne znam sto savjetovati, dal cekati, tablete ili kiretaza, ovisi sve o tvojim ocekivanjima. Imas na ovom forumu grupu spontani pobacaji gdje su cure pisale svoja iskustva sa cekanjem, tabletama, kiretazom (lokalna ili opca anestezija), inducirani, pa mozda da to malo procitas.
    Sretno sa svime, zelim ti sto brzi fizicki i psihicki oporavak 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Teab
    13. Siječanj 2022. 12:08

Nefertiti sve su cure rekle,uzasno mi je zao sto to prolazis,ali doma imas curku i usredotoci se na nju,bit ce lakse i doci ce i tvoja beba ponovno ❤

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ariel
    13. Siječanj 2022. 12:16

Samoja6

Ajme stegne me svaki put kad vidim da to netko prolazi…
    Ja sam se s tabletama uspjela očistiti skroz baš iz razloga jer je krvarenje samo i počelo… Drži se i uskoro će opet sve biti u redu! ❤️
    Neznam dali je kod vas tako… Ujutro drobića skoro pa i nema, al što se više bliži večer to je sve veći…

Tako je meni sad. Ujutro, pogotovo nako wc-a sam prakticki skroz ravna. Kak dan ide tako mi trbuscic dolje iskoci. Mislim da to ima veze sa hranom a i sve se siri pa je to normalno. Ja sam dosta rano ali gledma malo po internetu, cure u 11tt imaju vec vidljiv trbuscic a neke nemaju uopce. To mislim da ima veze i sa genetikom i sa svim, sve smo razlicite. Ja sam samo primjetila da moram zakopcat remen na rupici dalje. Da vise ne mogu kako sam prije mogla. 

ljubičica
    13. Siječanj 2022. 12:41

Samoja6

Ajme stegne me svaki put kad vidim da to netko prolazi…
    Ja sam se s tabletama uspjela očistiti skroz baš iz razloga jer je krvarenje samo i počelo… Drži se i uskoro će opet sve biti u redu! ❤️

Isto tako i kod mene.. ujutro kad se probudim pogledam se na ogledalo i izgledam skroz normalno i Ispuhnuto, a kroz dan nekako nabuja.. pomalo pritisak i tako .. draze mi je kad nesto osjecam -tako ujutro se pitam jeli sve ok s bebom 😁😁😅

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Nekeybah
    13. Siječanj 2022. 12:51

Draga Nefertiti, jako mi je žao, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš. Drži se i neka ovo bude zadnje ovakvo ružno iskustvo ❤️

• Anailuka9
    13. Siječanj 2022. 13:29

Pozdrav žene!!

Mi pokušavamo trudnoću, dobila sam mengu nkj sitno par dana, jučer sam bila na ultrazvuku dojki i tamo mi je doktor rekao da mi hormoni divljaju i dali koristim kakvu terapiju a ne koristim... Dole me dosta sve boli oko zdjelice i jajnika... Navodno da su mi i žlijezde zadebljane...neznam što mi je dalje činiti dali bi mogla biti trudnoća u pitanju.. 

Hvala puno ❤️❤️

Ariel
    13. Siječanj 2022. 13:40

Anailuka9

Pozdrav žene!!

Mi pokušavamo trudnoću, dobila sam mengu nkj sitno par dana, jučer sam bila na ultrazvuku dojki i tamo mi je doktor rekao da mi hormoni divljaju i dali koristim kakvu terapiju a ne koristim… Dole me dosta sve boli oko zdjelice i jajnika… Navodno da su mi i žlijezde zadebljane…neznam što mi je dalje činiti dali bi mogla biti trudnoća u pitanju..

Hvala puno ❤️❤️

Ici u ducan DM, Bipa, Müller ili ljekarnu i kupi test. Napravi test i vidjet ces. Ovisno naravno za koliko dana trebas dobit menstruaciju. Ako si trebala a ona nije stigla, definitivno napravi test. A ako kazu da hormoni divljaju sve to moze biti zbog hormonalna koji mogu divlajt iz puno razloga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.