Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    12. Siječanj 2022. 18:02

mrvica20

I ako se mislite voziti sami sa bebicom, meni je super ono ogledalo sto se stavi na straznje sjedalo da vidite bebu u retrovizoru.
    Npr ovo https://www.bubamara.eu/djecje-autosjedalice/dodaci-za-u-auto/drugi-dodaci/straznje-sigurnosno-ogledalo-23582

Ja moram sad kupiti dva i uzeti cu odmah onaj s led svjetlom pogotovo kad se vozimo u Slavoniju a to uvijek idemo nocu 
    Ariel eto ti savjet za ogledalo

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    12. Siječanj 2022. 18:03

mrvica20

Roda odrzava provjere autosjedalica u vecim gradovima pa kad kupite/nabavite as mozda uspijete ubosti da su kod vas pa da vam pregledaju i pokazu kako se pravilno stavljaju. Frendici su na toj provjeri rekli da je bolje da stavi jaje bez isofixa zbog nagiba, tako da je ona izbacila isofix. Ali vjerujem da nije kod svake as isto, kod nekih se sigurno moze i sa isofixom postici pravi nagib.
    A tetama u ducanu ja nebi vjerovala zbog vlastitog iskustva. Sa 9 mjeseci smo odlucili prebaciti malu iz jajeta u as 360 koji u pravilu moze od rodenja ali ja sam htjela koristiti jaje bar dok se ne posjedne. Teta nam je rekla da uzmemo sjedalicu koja gleda naprijed, "mama ja bi isto gledala naprijed da sve vidim". Jos uvijek je vozimo za nazad, nekad se buni ali vjerujem da bi se bunila i da ju okrenem na naprijed

Mi smo bili dobili pohvale, saznali za ovo za dno na autu mi to nemamo ali da ipak znamo za novi auto.
    Moramo iduce auto gledati da li mogu stati tri as jer planiramo troje djece.

*

Demetria
    12. Siječanj 2022. 18:04

Poison_Ivy32

Evo samo da javim, preporuka mi je 15.02 otvoriti bolovanje i do kraja biti na bolovanju.
    Sramota za cijelu drzavu da poslodavci nisu upuceni da im trudnice nisu nikakav teret i da im ne trebaju nista placati.
    Ponasaju se kao da smo sugave. I onda je najbolje kad se pitaju kako ne mogu naci radnike, a ne postuju nikoga.
    Tek sad se pomalo smirujem, znam da za bebu nije dobro, ali danas sam vrisnula na zivce.

Zašto bolovanje a ne komplikacije? Pitam informativno

*

Poison_Ivy32
    12. Siječanj 2022. 18:07

Bolovanje, tako mi je teta tamo rekla, ali mislila je na komplikacije. I samo mi je rekla trudnica ste iskoristite to. Ugl bit cu placena kao da radim. A u petak cu to prenijeti i sefici kad dodje pa eto..

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Ariel
    12. Siječanj 2022. 18:15

Demetria

mrvica20

I ako se mislite voziti sami sa bebicom, meni je super ono ogledalo sto se stavi na straznje sjedalo da vidite bebu u retrovizoru.
    Npr ovo https://www.bubamara.eu/djecje-autosjedalice/dodaci-za-u-auto/drugi-dodaci/straznje-sigurnosno-ogledalo-23582

Ja moram sad kupiti dva i uzeti cu odmah onaj s led svjetlom pogotovo kad se vozimo u Slavoniju a to uvijek idemo nocu
    Ariel eto ti savjet za ogledalo

Znam za ogledalo ali mislim da mi ne treba jer brebac ce se vozit u suprotnom smjeru, svidalo se to bebi ili ne. Tako je sigurnije i tako ce bit. Ako treba vozim se i ja iza dok suprug vozi, ali nikako prema naprijed.

Sad smo isli gledat kolica i auto sjedalice, odlucili smo se za maxi cosi jaje jer je kilu i pola lakse od cybexa. Kolica imamo 2 koja nam se svidaju, cybex i abc design. 
    Ali tek cemo u 6 ili 7mj kupit jer garancija ide od kad kupimo. Ne zelim da mi pola godine doma stoje a garancija ide.

Demetria
    12. Siječanj 2022. 18:16

Poison_Ivy32

Bolovanje, tako mi je teta tamo rekla, ali mislila je na komplikacije. I samo mi je rekla trudnica ste iskoristite to. Ugl bit cu placena kao da radim. A u petak cu to prenijeti i sefici kad dodje pa eto..

Sretno
    *
    Napravila sam bolonjez sjedecki na stolici za komp 💪🏼
    Bitno da je braco dobro upalila sam babywatchera
    Sada malo odmaram malo se igram s curicom i tako.

*

Demetria
    12. Siječanj 2022. 18:17

Ariel

Demetria

mrvica20

Arieleto ti savjet za ogledalo

Znam za ogledalo ali mislim da mi ne treba jer brebac ce se vozit u suprotnom smjeru, svidalo se to bebi ili ne. Tako je sigurnije i tako ce bit. Ako treba vozim se i ja iza dok suprug vozi, ali nikako prema naprijed.

Sad smo isli gledat kolica i auto sjedalice, odlucili smo se za maxi cosi jaje jer je kilu i pola lakse od cybexa. Kolica imamo 2 koja nam se svidaju, cybex i abc design.
    Ali tek cemo u 6 ili 7mj kupit jer garancija ide od kad kupimo. Ne zelim da mi pola godine doma stoje a garancija ide.

Pametno.
    Nije ni meni ogledalo do sada trebalo uskoro Ce trebati.

*

Poison_Ivy32
    12. Siječanj 2022. 18:33

Hvala svima na savjetima i pomoci ❤️
    Kod mene je super stvar da ja apsolutno ne moram nista kupovati za pocetak jer je big family pa je sve takorec novo sta cu dobiti.. naravno neke stvari cu uzeti jer ne zelim uopce propustiti tu srecu trudniclog shoppinga 😁

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Demetria
    12. Siječanj 2022. 18:49

Poison_Ivy32

Hvala svima na savjetima i pomoci ❤️
    Kod mene je super stvar da ja apsolutno ne moram nista kupovati za pocetak jer je big family pa je sve takorec novo sta cu dobiti.. naravno neke stvari cu uzeti jer ne zelim uopce propustiti tu srecu trudniclog shoppinga 😁

Divno je to kad dobiješ od drugih ali evo ja sam odmah u startu odbila jer sam vidjela da to očuvano nije dobro očuvano i nisam uzela rekla sam da mi zelimo sve novo.
    Jedino sam uzela robicu od svekrve i to sam vise puta morala prati s dmovim sredstvom za čišćenje mrlja plus sušenje na suncu. 30-35 godina žutila

*

bubamara19
    12. Siječanj 2022. 19:22

Bravo cure za dobre preglede 🤗🤗 Moj je isto prosao dobro, rastemo i beban i ja 😬 Jedino sto su mi leukociti na onoj trakici opet poviseni, to mi je jos od pocetka trudnoce, nikako se toga rijesiti, ima li mozda koja isto s tim problema? Dobila sam do sad 5 kila, nisam se vagala zadnjih tjedan dana uopce pa mi je danas ujutro malo bio sok kad sam konacno na vagu stala 🤣
    Iduci pregled mi je isto 9.2. a termin poroda 29.5. 
    Koliko sam stigla popratiti, vidim da pisete puno o opremi. Mi smo se odlucili za cybex balios s kolica, a na poklon smo dobili AS stokke besafe pa sad pokusavamo saznati da li bi se to moglo prikaciti i na ta kolica. Neki dan smo bili u babycentru i nisu bas tete bile pristupacne, cak dosta i bezobrazne. Ne znam da li smo samo naletili na krivi dan i raspolozenje ili je i inace tako 🤷🏼‍♀️ 
    Od cura koje imate vec djecu i iskustva, koliko vam je znacilo da se kolica tj konstrukcija moze sklopiti zajedno sa sportskim djelom? Jedina mi je mana tih kolica to kaj se ne mogu sklopiti zajedno sa sjedalom nego se sjedalo mora posebno odvojiti a nije bas malo..

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.