AnnieP nek se zove Lucian kad vec ne moze biti Luce 🥰 krasna su mi spomenuta imena. Pd mog supruga sestricne se isto zovu, sa svake strane i kad netoo prica, ja pojma nemam ko je ko. Meni je to zbunjujuce. Mi pazimo na ime jer smo u austriji da je dovoljno internacionalno da se isto izgovara i tu i u hrvatskoj. Jer jos ne znam hocemo li ostat u austriji ili se bratit kroz 10ak godina.
dunja to je baš bezobrazno od njih, ali ako vam se jako sviđa ime nazovite curicu tako.. Briga vas za njih, a ako je takav da ide krast tuđu ideju znači da nema svoje. Kod nas u obitelji s moje strane nitko nema isto ime, tipa ono kako je tradicionalno bilo prije da se daje po djedovima, bakama itd, ali zato kod muža totalni kaos.. U užoj obitelji ima bar 3 ista muška ili ženska imena.. Čak su mu i brat i sestra u tom smjeru davali djeci imena (po tetama, djedu, ujaku,…) sad zamislite kad se na 1 mjestu nađu mama i kćer istog imena, djed, otac, unuk, nećak istog imena… To je kaos.
Imam toga u obitelji 🤦🏻♀️
A i na poslu mi to otežava isto jer radimo sređivanje zemljišnih knjiga pa bude tu problema bas zbog takvih stvari
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
AnnieP nek se zove Lucian kad vec ne moze biti Luce 🥰 krasna su mi spomenuta imena. Pd mog supruga sestricne se isto zovu, sa svake strane i kad netoo prica, ja pojma nemam ko je ko. Meni je to zbunjujuce. Mi pazimo na ime jer smo u austriji da je dovoljno internacionalno da se isto izgovara i tu i u hrvatskoj. Jer jos ne znam hocemo li ostat u austriji ili se bratit kroz 10ak godina.
Haha sad svi govore nek bude Lucian ali ne sviđa mi se na žalost. 😄
Imamo još dovoljno vremena da nađemo ime, a koje god da bude, znam da će biti dobro i da će ući u uho.
🩷 7/2022
dunja to je baš bezobrazno od njih, ali ako vam se jako sviđa ime nazovite curicu tako.. Briga vas za njih, a ako je takav da ide krast tuđu ideju znači da nema svoje. Kod nas u obitelji s moje strane nitko nema isto ime, tipa ono kako je tradicionalno bilo prije da se daje po djedovima, bakama itd, ali zato kod muža totalni kaos.. U užoj obitelji ima bar 3 ista muška ili ženska imena.. Čak su mu i brat i sestra u tom smjeru davali djeci imena (po tetama, djedu, ujaku,…) sad zamislite kad se na 1 mjestu nađu mama i kćer istog imena, djed, otac, unuk, nećak istog imena… To je kaos.
A i na poslu mi to otežava isto jer radimo sređivanje zemljišnih knjiga pa bude tu problema bas zbog takvih stvari
Radite u gruntovnici?
🩷 7/2022
Marijana hvala 🙂 i meni je ime predivno,i mom muzu je al njemu se oduvijek svidalo jer se neki hokejas zvao ili zove (ubi me neznam) Leo i da mu je to ime uvijek zvucalo "snazno",meni se svida znacenje imena na hebrejskom a i Latinskom
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Leemma - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Aristea - danas ♥️🤰
Mary10 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Sweety - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica20 - sutra ♥️🤰
bubamara19 - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
teja4444 - sutra ♥️🤰 (C)
MfrauM - 13.01. ♥️🤰
Nefertiti - 13.01. ♥️🤰
Mrvica72 - 14.01. ♥️🤰
Tonkicaa - 14.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Visibaba07 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepsi2019 - 19.01. ♥️🤰 (D)
nana6 - 19.01. ♥️🤰
Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
petra_pan - 19.01. ♥️🤰
Maajaa12344 - 20.01. ♥️🤰
Marijanaaa12345 - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
Astera - 21.01. ♥️🤰
Tini_ - 21.01. ♥️🤰
Angie24 - 24.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
AnnieP - 26.01. ♥️🤰
Teab - 27.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ina85 - 27.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
marta96 - 28.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Demetria - 31.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Atina25 - 31.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Lovely_ - 02.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - 03.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - 03.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pikapolonka - 03.02. ♥️🤰
Suncokret - 06.02. ♥️🤰
anita23 - 14.02. ♥️🤰
Ariel - 02.03. ♥️🤰
Hrabrica - uskoro 💖 it's a GIRL! 💖🤰
EnaEna - za cca 1tj 2x♥️🤰 (C + D)
annboleyn - za cca 2tj ♥️🤰
zg123 - … 2x♥️🤰
Saphire - … ♥️🤰
Bachata - … ♥️🤰
Comming072022 - … ♥️🤰
Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mama_anđela - … ♥️🤰
Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Brontosaurica - … ♥️🤰
Novaamamaa23 - … ♥️🤰
TheTina - … ♥️🤰
Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
UKUPNO: 16 dječaka 💙 & 15 curica 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda: str. 636 🤰🐣
Dobro jutro! Meni danas prvi radni dan nakon 3 tjedna godišnjeg 😩😭
Čestitke curke na dobrim pregledima, curici koja nam stiže i također želim uredne preglede svima ovaj tjedan, a za početak curama danas! 🤞🍀 Javite nam se nakon pregleda 🥰
Mi smo po terminima jako blizu, 2 dana razlike hehe
Slažem se da imena treba držati za sebe, naučila sam na teži način.
Bome da 🤗
Kad je tebi idući pregled?
Idući pregled mi je 26.1., ne mogu dočekati da vidim bebicu. Zadnje sam bila 27.12., na kombiniranom. Kada je tebi pregled?
Meni je 21.1., a zadnji redovni je bio 13.12. (nisam išla na kombinirani) tako da mi ovo vrijeme nikad proći da vidim što se događa..
Radite u gruntovnici?
Katastar, nova izmjera.
Tj trenutno ne radim to jer sam na 4h pa sam samo na strankama i u uredu.
Tj sad sam na go 😂😅😅
*
AnnieP a Lukas? Lucas?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji