Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Astera
    10. Siječanj 2022. 22:12

AnnieP

Mi smo po terminima jako blizu, 2 dana razlike hehe
    Slažem se da imena treba držati za sebe, naučila sam na teži način.

Bome da 🤗
    Kad je tebi idući pregled?

AnnieP
    10. Siječanj 2022. 22:24

Astera

AnnieP

Mi smo po terminima jako blizu, 2 dana razlike hehe
    Slažem se da imena treba držati za sebe, naučila sam na teži način.

Bome da 🤗
    Kad je tebi idući pregled?

Idući pregled mi je 26.1., ne mogu dočekati da vidim bebicu. Zadnje sam bila 27.12., na kombiniranom. Kada je tebi pregled?

🩷 7/2022

anita23
    10. Siječanj 2022. 22:33

Čestitke na dobrim pregledima curke! 💪
    I mi smo danas imali pregled i ultrazvuk. Sve je kako treba biti ,mrva je po uzv-u isto kao i po zm -9.5 tt. Slijedeči pregled nam je na Valentinovo🥰 ,pa se nadam da čemo za poklon čuti isto tako lijepe vijesti 🍀.
    Što se imena tiče,ako bude po treči puta dječacic zvati če se Noel ,a ako bude curka Noemi 👶

anita23
    10. Siječanj 2022. 22:35

Ispravak 9+5 tt🙈

Teab
    10. Siječanj 2022. 22:50

Svim curkama super za preglede 
    Sto se imena tice nas fraer ce bit Leo,odabrali jos prije trudnoce i tako ce i ostati,da je bila curka vjerojatno bi bila Buga ili Bella,al sobzirom da cekamo decka bit ce Leo

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Visibaba07
    10. Siječanj 2022. 23:42

Lovely_

Čestitam svim curkama na dobrim pregledima 🥰🥰
    Mi smo imena za curku i dečka izabrali godinama prije trudnoće. Još ni u braku nismo bili. Odlučili smo da će dečko biti Noel, a curica Noemi.
    S obzirom da nam stiže dečko, znači da nam stiže Noel 🥰🥰
    Nikad se nisam zamarala s tim hoće li tko "ukrast" ime ili ne. Ja sam odlučila kako će mi se klinci zvat i ne odstupam od toga.
    Imala sam prije par godina situaciju da je bratova cura (sada bivša cura) rekla da će djecu nazvat istim imenima za koja sam ja rekla ako ona rodi prije. Samo sam joj rekla: samo daj, pa će nam se djeca isto zvati😅

Ja bi isto tako rekla 😊👏👏

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Marijanaaa12345
    10. Siječanj 2022. 23:44

Teab

Svim curkama super za preglede
    Sto se imena tice nas fraer ce bit Leo,odabrali jos prije trudnoce i tako ce i ostati,da je bila curka vjerojatno bi bila Buga ili Bella,al sobzirom da cekamo decka bit ce Leo

Leo mi je prekrasno *.*

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    10. Siječanj 2022. 23:46

Demetria

Marijanaaa12345

Napisite listicu, gdje se može sve prijaviti ili nešto pa da dobijemo svasta nesto :))

Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶

Hvala ti  draga, nisam uopce registrirala da to spada pod taj popis hh :)) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• limica
    10. Siječanj 2022. 23:50

Meni je predivno ime Sofija ali znam da jedna prijateljica zeli to ime dati svojoj kcerci cak kad je bila trudna stalno je govorila mala Sofija mala Sofija ali je rodila djecaka. A muzevi su kumovi i jako smo bliski tako da joj necu sad uzeti to ime vec smo odabrali odnosno odabiremo jos uvijek neko drugo hahah Sofiju ipak prepustam njoj jer je prva to spomenula a ima milion lijepih imena ne moraju nam se djeca isto zvati 

anita23
    11. Siječanj 2022. 00:34

Lovely_

Čestitam svim curkama na dobrim pregledima 🥰🥰
    Mi smo imena za curku i dečka izabrali godinama prije trudnoće. Još ni u braku nismo bili. Odlučili smo da će dečko biti Noel, a curica Noemi.
    S obzirom da nam stiže dečko, znači da nam stiže Noel 🥰🥰
    Nikad se nisam zamarala s tim hoće li tko "ukrast" ime ili ne. Ja sam odlučila kako će mi se klinci zvat i ne odstupam od toga.
    Imala sam prije par godina situaciju da je bratova cura (sada bivša cura) rekla da će djecu nazvat istim imenima za koja sam ja rekla ako ona rodi prije. Samo sam joj rekla: samo daj, pa će nam se djeca isto zvati😅

I ja sam ta dva imena iznad tebe napisala
    Koja slucajnost,nevjerojatno 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.