Naša curica će biti Lucija, nisam imala uopće inspiraciju za žensko ime jer sam bila uvjerena da je dečko, a prvu imam curku i za nju sam iskoristila omiljeno žensko ime😊ovo ime sam odabrala jer sam rekla ako mi jave na sv.Luciju rezultate Nifty-ja i ako bude žensko, bit će Lucija.i tako je bilo😊
url=https://lilypie.com]
cestitke na super pregledima :)
*
nama se dogodilo da se i muzu i malom i mojima i njegovima od prve dopalo jedno ime, a to je ela. da bi nam njegov prijatelj koji treba postat tata curice za manje od mjesec dana rekao kako ce je nazvat ela. tu sam ja totalno potonula a mali se rasplakao da se njemu bas dopalo to ime. e sad ja bi i dalje da nam se curka zove ela a muz nije bas vise toliko zagrijan…neznam sta ce do toga bit, al ono…ubio mi totalno volju 😒😒
Ela mi je predivno ime 😍
htjeli smo nesto kratko i jednostavno i nekako nam se svima odmah dopalo 😊
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Naša curica će biti Lucija, nisam imala uopće inspiraciju za žensko ime jer sam bila uvjerena da je dečko, a prvu imam curku i za nju sam iskoristila omiljeno žensko ime😊ovo ime sam odabrala jer sam rekla ako mi jave na sv.Luciju rezultate Nifty-ja i ako bude žensko, bit će Lucija.i tako je bilo😊
Aaaa lijepo. Meni je to ime toliko lijepo i baš sam se veselila Luci ali čini se da nam dečko dolazi hehe
🩷 7/2022
Slažem se da treba imena držati za sebe. Ja sam jednom isto podijelila u društvu ime koje ću dati djevojčici, a onda se nakon par mjeseci frendici rodila Mia 😂
Mi nismo puno istraživali, ja sam više za neka imena koja su mi lijepa te ne moraju biti naša, a muž je više za tradicionalnija. Za curicu imam jedno ime koje mi je preekrasno, ali imam neki filing da je dečkić. Nadam se da ćemo vidjeti nešto među nogama na idućem pregledu 😄
Marta super za curku i super pregled 😊
Nas djecak ce se zvati Matej ☺️
Matej mi je oduvijek prekrasno ime!
Slažem se da treba imena držati za sebe. Ja sam jednom isto podijelila u društvu ime koje ću dati djevojčici, a onda se nakon par mjeseci frendici rodila Mia 😂
Mi nismo puno istraživali, ja sam više za neka imena koja su mi lijepa te ne moraju biti naša, a muž je više za tradicionalnija. Za curicu imam jedno ime koje mi je preekrasno, ali imam neki filing da je dečkić. Nadam se da ćemo vidjeti nešto među nogama na idućem pregledu 😄
Mi smo po terminima jako blizu, 2 dana razlike hehe
Slažem se da imena treba držati za sebe, naučila sam na teži način.
🩷 7/2022
Ja i moja cura smo imale jedno prekrasno ime za seku i to je bilo 100% i i onda sam saznala da je braco i sad nemam apsolutno niti jednu ideju 🤣🤣🤣
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Astera hvala ❤️ i meni se jako dugo svida. Za deckice sam imala dva imena, a za cure puno vise tako da smo brzo izabrali kad smo saznali da cekamo decka😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
dunja to je baš bezobrazno od njih, ali ako vam se jako sviđa ime nazovite curicu tako.. Briga vas za njih, a ako je takav da ide krast tuđu ideju znači da nema svoje. Kod nas u obitelji s moje strane nitko nema isto ime, tipa ono kako je tradicionalno bilo prije da se daje po djedovima, bakama itd, ali zato kod muža totalni kaos.. U užoj obitelji ima bar 3 ista muška ili ženska imena.. Čak su mu i brat i sestra u tom smjeru davali djeci imena (po tetama, djedu, ujaku,...) sad zamislite kad se na 1 mjestu nađu mama i kćer istog imena, djed, otac, unuk, nećak istog imena... To je kaos.
Hvala cure 🥰 što se tiče imena mi nismo nikako mogli doći do imena, tek kad biras ime za dijete vidis da je to muka🤦♀️ na kraju smo se složili da bude Eva.
Kratko i slatko i opet prva žena na svijetu, imendan na badnjak i sviđa nam se. Naravno nismo nikome jos rekli odluku o imenu, zapravo još nismo ni objavili svima trudnoću nego ono zna se kako se širi okolo samo 😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji