Pozz svima..
Nakupilo mi se čak 10 stranica za pročitati danas pa dok sam sve uspjela pohvatat, pregledat slike..
Kolica su vam super i baš me veseli čitati kako se sve polako zajedno pripremamo 😍
Što se tiče krvi u nosu meni se to događa od 25.og tjedna i čitala sam da je to normalno u trudnoći, da čak postoji naziv kako je netko već napisao trudnički rinitis.
Ja se polako oporavljam od ove prehlade koja me satrala, znači noćima nisaž spavala od kašlja, ali hvala Bogu ide na bolje.
U vezi odlaska na more s malom bebom moj muž računa da idemo na more.. Meni je termin po zm 17.5.,ali kako imam neredovne cikluse i kasniju ovulaciju a i beba odgovara mjerama za 10- ak dana više mislim da je to ipak oko 26. 5. Iskreno, strah me puta s tako malom bebom, pošto nam je to prva beba, a iz Slavonije smo pa nam ne gine najmanje 5, 6 sati puta plus stajanja... Mislim da bi ipak bilo bolje da ostanemo kod kuće.. Bar ovu godinu..
Zenske, pisala sam vam prije par tjedana da sam dobila od Novalaca kartice za slikanje bebe, pa evo da se jos malo javim na temu testera. 🙂
Stigao mi je i paketic od Hippa s raznim brosurama, testerima kozmetike za bebe (sampon, kremica) i uzorcima cajeva za dojilje.
Danas mi je od Mamine škrinjice stigla krema za ruke i aqua maris kapi za nos za bebe (full size pakiranja).
Tamo negdje prije Nove sam preuzela i paket za trudnice u DMu - bebina radosnica, casopis za trudnice s raznim clancima (ima popis stvari koje treba nabaviti za bebu koji mi se cini prakticnim) i dva blokica s popustima/bodovima. Malo "upozorenje" za te bonove - ovi moji vrijede samo do 31.3. sto mi je 3 mjeseca prije termina i malo rano za kupovanje npr pelena, tako da ih necu bas iskoristiti.
Eto, da znate, ako kao ja volite dobivati besplatne gluposti koje cete na kraju vjerojatno baciti 🤣🤣
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Evo nas s pregleda, sve je uredno. Curka ima 254grama. Ja dobila 2.5kg od zadnji put pa sam sad službeno +4.5kg. Rekao je doktor da je sve super tako da mu se valjda učinilo zadnji put za cerviks, ali dobili smo dozvolu ići kud god hoćemo. Utriće moram i dalje koristiti jer kaže da ženama kad se ukine u kasnijim tjednima utrići da se znaju početi otvarati 🤷♀️ idući termin 28.01.
Dobila sam i uputnice za krvnu sliku i urinokulturu najviše zbog željeza jer mi je prije bilo visoko, a kaže da bi trebala početi piti dodatno pa ćemo prvo provjeriti to. Beba je bila u položaju koji baš nije bio dobar za mjere pa ispada da odgovara 18+2, a isto kaže da mi je posteljica sprijeda, iako je prije rekao straga 🤷♀️ nemam pojma.
Što se tiče mora, mi idemo obitelji svake godine pa nemam problema sa smještajem.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure evo samo da javim.
Inace klasican pregled imam 18.1.,medutim danas smo isli na privatni anomaly scan.
Sa bebicom je sve uredu. Svi organi sve je lijepo razvijeno kako i treba biti. Sve je lijepo razvijeno i tak presretni smo.
Dobili smo i puno slika i videa i tak sad se doma zabavljamo.
A sto se tice spola i to smo saznali. Bit ce mala sefica kuce . Ocito nas osjesaj nije prevario.💖💖
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Cure evo samo da javim.
Inace klasican pregled imam 18.1.,medutim danas smo isli na privatni anomaly scan.
Sa bebicom je sve uredu. Svi organi sve je lijepo razvijeno kako i treba biti. Sve je lijepo razvijeno i tak presretni smo.
Dobili smo i puno slika i videa i tak sad se doma zabavljamo.
A sto se tice spola i to smo saznali. Bit ce mala sefica kuce . Ocito nas osjesaj nije prevario.💖💖
Čestitam na urednom pregledu i curki❤
url=https://lilypie.com]
Evo nas s pregleda, sve je uredno. Curka ima 254grama. Ja dobila 2.5kg od zadnji put pa sam sad službeno +4.5kg. Rekao je doktor da je sve super tako da mu se valjda učinilo zadnji put za cerviks, ali dobili smo dozvolu ići kud god hoćemo. Utriće moram i dalje koristiti jer kaže da ženama kad se ukine u kasnijim tjednima utrići da se znaju početi otvarati 🤷♀️ idući termin 28.01.
Dobila sam i uputnice za krvnu sliku i urinokulturu najviše zbog željeza jer mi je prije bilo visoko, a kaže da bi trebala početi piti dodatno pa ćemo prvo provjeriti to. Beba je bila u položaju koji baš nije bio dobar za mjere pa ispada da odgovara 18+2, a isto kaže da mi je posteljica sprijeda, iako je prije rekao straga 🤷♀️ nemam pojma.
Što se tiče mora, mi idemo obitelji svake godine pa nemam problema sa smještajem.
Super za uredan pregled🙂🙂🙂
url=https://lilypie.com]
Vi sve u pripremama. Nas ocekuju radovi uskoro, sredujemo sobe na katu, pa cemo nasu sobu preselit gore, i klinca u svoju sobu, a beba bude s nama u sobi.
El imate imena za bebe? Meni se svidaju Lara i Ena.
A za decka Bruno ili Borna.
Nadam se da budemo u srijedu saznali spol.🤞
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Odlično cure na super pregledima 👏👏👏
Martina meni je doktor danas prebacio pregled na 19.1. Jedan dan duže čekam 😭😅
Zenske, pisala sam vam prije par tjedana da sam dobila od Novalaca kartice za slikanje bebe, pa evo da se jos malo javim na temu testera. 🙂
Stigao mi je i paketic od Hippa s raznim brosurama, testerima kozmetike za bebe (sampon, kremica) i uzorcima cajeva za dojilje.
Danas mi je od Mamine škrinjice stigla krema za ruke i aqua maris kapi za nos za bebe (full size pakiranja).
Tamo negdje prije Nove sam preuzela i paket za trudnice u DMu - bebina radosnica, casopis za trudnice s raznim clancima (ima popis stvari koje treba nabaviti za bebu koji mi se cini prakticnim) i dva blokica s popustima/bodovima. Malo "upozorenje" za te bonove - ovi moji vrijede samo do 31.3. sto mi je 3 mjeseca prije termina i malo rano za kupovanje npr pelena, tako da ih necu bas iskoristiti.
Eto, da znate, ako kao ja volite dobivati besplatne gluposti koje cete na kraju vjerojatno baciti 🤣🤣
*.* *.* *.* Kako si to postigla, Nesto si ispunila?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji