Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    10. Siječanj 2022. 19:59

Marijanaaa12345

Napisite listicu, gdje se može sve prijaviti ili nešto pa da dobijemo svasta nesto :))

Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

missR
    10. Siječanj 2022. 20:02

Marta super za curku i super pregled 😊 
    Nas djecak ce se zvati Matej ☺️ 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Ariel
    10. Siječanj 2022. 20:28

Ka sam htjela da vurka bude Ariel ali suprug ne zeli. Isto tako devko da bude Lovro ali ni to ne zeli. Tako da smo nasli alternative. Poprilicno unikatna i ne tako popularna imena pa ih drzimo u tajni jer mi je i seka trudna pa da ne dode do neke krade 😂

Demetria
    10. Siječanj 2022. 20:38

Ariel

Ka sam htjela da vurka bude Ariel ali suprug ne zeli. Isto tako devko da bude Lovro ali ni to ne zeli. Tako da smo nasli alternative. Poprilicno unikatna i ne tako popularna imena pa ih drzimo u tajni jer mi je i seka trudna pa da ne dode do neke krade 😂

Drži drži to za sebe. To se meni desilo s sestricnom.
    Inace do 30dans imate od poroda za prijaviti dijete a time i ime.
    Evo ja znam par mama koje bas deckima nisu znale skoro do isteka roka kako bi ih nazvali

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ariel
    10. Siječanj 2022. 20:48

Demetria mi smo u razlicitim drzavama pa se bas i ne vidimo, cak previse ni ne pricamo (barem ne preko telefona). S tim da je svekrva vec prije 3 godine rekla kak bi da curku zivemo izabela ili izidora. Na sto sam ja rekla nema sanse.
    Ali da, imena cuvamo za sebe jer sad smo u zim godinama kad svi oko nas imaju ili zele imat djecu. Pa ne bi htjela imat svade sa prijteljima ili obitelji. Dugo nam je trebalo da se odlucimo za imena. 😂

AnnieP
    10. Siječanj 2022. 20:52

Ja sam isto prošli tjedan dobila od Novalca kartice za slikanje, prijavila sam se još na maminu škrinjicu. Ovaj mjesec cu se jos prijaviti za ostalo, paket u dm-u ću si još ostaviti za kasnije.

🩷 7/2022

Visibaba07
    10. Siječanj 2022. 20:53

Mene uopće nije briga i da netko u blizini da ime koje se meni sviđa,ja bi ga opet dala jer te neke ljude tko zna u kakvim odnosima ću bit za par godina a da zbog toga nedam ime koje mi se sviđa,bila bi razočarana..naravno kad je obitelj u pitanju to je već malo teže ako su dva ista imena..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

dunja03
    10. Siječanj 2022. 20:57

cestitke na super pregledima :)
    *
    nama se dogodilo da se i muzu i malom i mojima i njegovima od prve dopalo jedno ime, a to je ela. da bi nam njegov prijatelj koji treba postat tata curice za manje od mjesec dana rekao kako ce je nazvat ela. tu sam ja totalno potonula a mali se rasplakao da se njemu bas dopalo to ime. e sad ja bi i dalje da nam se curka zove ela a muz nije bas vise toliko zagrijan...neznam sta ce do toga bit, al ono...ubio mi totalno volju 😒😒

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

AnnieP
    10. Siječanj 2022. 20:59

Nama još nije potvrđeno ali doktorica je rekla da liči na dečkića, a ja sam imala osjećaj da je curica i tako smo se jako brzo odlučili za ime Lucija, već smo ju počeli zvati Luce hehe. A sad muku mučimo s imenima za dečkića, ništa nam se ne sviđa. Prije 5 godina sam odabrali 2 muška imena koja su nam se baš svidjela i imala su sentimentalnu vrijednost, tad su ta imena bas rijetka bila. A sad, 5 godina nakon, uža obitelj nam je uzela oba imena i svako drugo dijete koje se u gradu rodi se zove tako, veliko razočaranje. Nikad neću prežaliti ta imena. 

🩷 7/2022

BlaBla
    10. Siječanj 2022. 21:08

dunja03

cestitke na super pregledima :)
    *
    nama se dogodilo da se i muzu i malom i mojima i njegovima od prve dopalo jedno ime, a to je ela. da bi nam njegov prijatelj koji treba postat tata curice za manje od mjesec dana rekao kako ce je nazvat ela. tu sam ja totalno potonula a mali se rasplakao da se njemu bas dopalo to ime. e sad ja bi i dalje da nam se curka zove ela a muz nije bas vise toliko zagrijan…neznam sta ce do toga bit, al ono…ubio mi totalno volju 😒😒

Ela mi je predivno ime 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.