Napisite listicu, gdje se može sve prijaviti ili nešto pa da dobijemo svasta nesto :))
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Marta super za curku i super pregled 😊
Nas djecak ce se zvati Matej ☺️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ka sam htjela da vurka bude Ariel ali suprug ne zeli. Isto tako devko da bude Lovro ali ni to ne zeli. Tako da smo nasli alternative. Poprilicno unikatna i ne tako popularna imena pa ih drzimo u tajni jer mi je i seka trudna pa da ne dode do neke krade 😂
Ka sam htjela da vurka bude Ariel ali suprug ne zeli. Isto tako devko da bude Lovro ali ni to ne zeli. Tako da smo nasli alternative. Poprilicno unikatna i ne tako popularna imena pa ih drzimo u tajni jer mi je i seka trudna pa da ne dode do neke krade 😂
Drži drži to za sebe. To se meni desilo s sestricnom.
Inace do 30dans imate od poroda za prijaviti dijete a time i ime.
Evo ja znam par mama koje bas deckima nisu znale skoro do isteka roka kako bi ih nazvali
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria mi smo u razlicitim drzavama pa se bas i ne vidimo, cak previse ni ne pricamo (barem ne preko telefona). S tim da je svekrva vec prije 3 godine rekla kak bi da curku zivemo izabela ili izidora. Na sto sam ja rekla nema sanse.
Ali da, imena cuvamo za sebe jer sad smo u zim godinama kad svi oko nas imaju ili zele imat djecu. Pa ne bi htjela imat svade sa prijteljima ili obitelji. Dugo nam je trebalo da se odlucimo za imena. 😂
Ja sam isto prošli tjedan dobila od Novalca kartice za slikanje, prijavila sam se još na maminu škrinjicu. Ovaj mjesec cu se jos prijaviti za ostalo, paket u dm-u ću si još ostaviti za kasnije.
🩷 7/2022
Mene uopće nije briga i da netko u blizini da ime koje se meni sviđa,ja bi ga opet dala jer te neke ljude tko zna u kakvim odnosima ću bit za par godina a da zbog toga nedam ime koje mi se sviđa,bila bi razočarana..naravno kad je obitelj u pitanju to je već malo teže ako su dva ista imena..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
cestitke na super pregledima :)
*
nama se dogodilo da se i muzu i malom i mojima i njegovima od prve dopalo jedno ime, a to je ela. da bi nam njegov prijatelj koji treba postat tata curice za manje od mjesec dana rekao kako ce je nazvat ela. tu sam ja totalno potonula a mali se rasplakao da se njemu bas dopalo to ime. e sad ja bi i dalje da nam se curka zove ela a muz nije bas vise toliko zagrijan...neznam sta ce do toga bit, al ono...ubio mi totalno volju 😒😒
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Nama još nije potvrđeno ali doktorica je rekla da liči na dečkića, a ja sam imala osjećaj da je curica i tako smo se jako brzo odlučili za ime Lucija, već smo ju počeli zvati Luce hehe. A sad muku mučimo s imenima za dečkića, ništa nam se ne sviđa. Prije 5 godina sam odabrali 2 muška imena koja su nam se baš svidjela i imala su sentimentalnu vrijednost, tad su ta imena bas rijetka bila. A sad, 5 godina nakon, uža obitelj nam je uzela oba imena i svako drugo dijete koje se u gradu rodi se zove tako, veliko razočaranje. Nikad neću prežaliti ta imena.
🩷 7/2022
cestitke na super pregledima :)
*
nama se dogodilo da se i muzu i malom i mojima i njegovima od prve dopalo jedno ime, a to je ela. da bi nam njegov prijatelj koji treba postat tata curice za manje od mjesec dana rekao kako ce je nazvat ela. tu sam ja totalno potonula a mali se rasplakao da se njemu bas dopalo to ime. e sad ja bi i dalje da nam se curka zove ela a muz nije bas vise toliko zagrijan…neznam sta ce do toga bit, al ono…ubio mi totalno volju 😒😒
Ela mi je predivno ime 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji