Ajme cure, molim da me smirite. Dakle sjedila sam i naglo se ustala ali nekako u desnu stranu jer sam htjela nešto uzeti i tako me zategnulo na lijevoj strani (beba je vise na toj strani, tak mi je rekao dr zadnji put) kao da sam nešto istegnula. Jel moze što biti bebi? Odmah sam legla i stavila termofor. Joj bas me strah.
Mislim da je sve okej sigurno. Mene stalno nešto zateže i steže, ali bebe su na sigurnom 🤗❤️
Pazi samo s grijanjem odnosno termoforom da ne pretjeras, ne bi smjela držati to na trbuhu više od 15ak min max.
Odmaraj sad i bit ce bolje.
Još pitanje- zašto se ne smije termofor u trudnoci? Nisam ga dugo držala ali sad me bas strah 😥.
Opcenito ne treba previse zagrijavati trbuh pa se izbjegavaju vruce kupke, saune i slicno. No nemas razloga za strah, sumnjam da od kratkog grijanja ista moze biti 😊
Hvala, joj bas sam glupa što sam ga isla stavljati. 😪
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Mfrau nemoj se previse brinut ja sam se kroz prvo tromjesecje cesto znala grijat sa onom el dekom koja pusta toplinu i sve je okej s bebacem
Demetria ma necu ni ja prije prvog pregleda nakon porodaja nikamo sigurno,a o otoku cemo da morat razmislit zbog doktora i svaceg neceg
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ajme cure, molim da me smirite. Dakle sjedila sam i naglo se ustala ali nekako u desnu stranu jer sam htjela nešto uzeti i tako me zategnulo na lijevoj strani (beba je vise na toj strani, tak mi je rekao dr zadnji put) kao da sam nešto istegnula. Jel moze što biti bebi? Odmah sam legla i stavila termofor. Joj bas me strah.
Mislim da je sve okej sigurno. Mene stalno nešto zateže i steže, ali bebe su na sigurnom 🤗❤️
Pazi samo s grijanjem odnosno termoforom da ne pretjeras, ne bi smjela držati to na trbuhu više od 15ak min max.
Odmaraj sad i bit ce bolje.
Još pitanje- zašto se ne smije termofor u trudnoci? Nisam ga dugo držala ali sad me bas strah 😥.
Opcenito ne treba previse zagrijavati trbuh pa se izbjegavaju vruce kupke, saune i slicno. No nemas razloga za strah, sumnjam da od kratkog grijanja ista moze biti 😊
Hvala, joj bas sam glupa što sam ga isla stavljati. 😪
Ja sam jednom Isla vaditi suđe iz perilice i dugo sam civila kad sam se ustajala kao da sam nesto priklječila i odmah mi doslo slabo i vrtoglavica
Nekako sam se dovukla do kreveta i upalila babywatchera.
Nisam se pomakla dok muz nije dosao.
On je po pestoti put u trudnoći pitao hoćemo ici nekud hoćemo na hitnu
Ali bebica je lupala i bilo je dobro.
Trenerica i ginekologinja su mi rekli da se mozda samo malo spustila nize u kanal ali da ju stiti voda i posteljica i da samo izbjegavam takve duge poze.
Mi smo u drugom stanju i trebamo se tako i ponašati, malo laganije pokrete.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
MfrauM mislim da se nezrebas brinuti, desilo mi se par puta, bas bila panicna ali da ovo sto Demetria kaze, zaboravljamo da smo u drugom stanju i trebalo bi sporije i opreznije za svaki slucaj :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Ja sam konačno zdrava, bez mucnica, i mogu pocet uzivati u svojem bolovanju. Tako da se spremam na bacanje đira u par baby ducana i lesninu vidjeti sta ima :))
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Joj, nisam te htjela dodatno isprepadati! Nije ništa strašno, samo se ne preporučuje puno grijati trbuh i tijelo općenito (kao što je Leemma rekla), kod dugotrajnog pregrijavanja može eventualno biti nekih posteljica, a ovako kratko i povremeno ništa se ne može desiti. Saune, jacuzziji, namakanje u vrućim kupkama treba svakako izbjegavati.
Samo se sad lijepo opusti :)
Atinahvala 🙂 i meni se se to cini bas okej i kad ce sve bit na mjestu bit ce jos i bolje,nego pitanjce
Kada sa bebicom nakon rodenja prvi put na put (u ovom slucaju na more) po vasem misljenju,udaljenost Zagreb-Silba,jucer nam rekli sto prije to bolje,sta vi kazete?
Cca 45 dana ti traju lohije. Ja ne bi prije prvog pregleda ginekologa
Mi smo s malom putovali s 8mjeseci Split Zagreb i povratak je bio ubitacan. Putujete nocu i autoputom.
Mi otoke izbjegavamo za sada
Pa evo mi smo sa tada djetetom od nepuna 3 mj starosti proveli 5-6 dana na otoku Visu, nikakvih problema nije bilo, opremili smo se u slucaju temperature, zastitili od komaraca, cak malo smocili i nogice u moru. Svaki otok ljeti ima dodatni medicinski tim. Isto mislimo sada u rujnu ponoviti kad dijete uhvati bar 2,5-3 mj. Inace putujemo dosta, nikad nismo gledali na starost djeteta kao prepreku. Mogu reci da je sa bebom sve lakse pa i daleka putovanja, nego sada sa aktivnim dvogodišnjakom koji ima svoje želje i ideje.
Joj, nisam te htjela dodatno isprepadati! Nije ništa strašno, samo se ne preporučuje puno grijati trbuh i tijelo općenito (kao što je Leemma rekla), kod dugotrajnog pregrijavanja može eventualno biti nekih posteljica, a ovako kratko i povremeno ništa se ne može desiti. Saune, jacuzziji, namakanje u vrućim kupkama treba svakako izbjegavati.
Samo se sad lijepo opusti :)
Dobro sam, neće valjda ništa biti 🤭. Joj svaki tjedan imam neku dramu 🙄. Najbolje je lezati i ne mrdat 😆. Hvala u svakom slučaju na savjetu i utjesi 🥰
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Pozdrav curke, ja od danas na bolovanju, išla se razdužiti u firmu, manja smo i obiteljska tvrtka, pa mi je baš bilo emotivno se sa svima oprostiti😏nisam nikada mislila da će mi biti teško otići s posla.Al što je, tu je, beba je sad prva, priviknut ću se😊
url=https://lilypie.com]
Atinahvala 🙂 i meni se se to cini bas okej i kad ce sve bit na mjestu bit ce jos i bolje,nego pitanjce
Kada sa bebicom nakon rodenja prvi put na put (u ovom slucaju na more) po vasem misljenju,udaljenost Zagreb-Silba,jucer nam rekli sto prije to bolje,sta vi kazete?
Cca 45 dana ti traju lohije. Ja ne bi prije prvog pregleda ginekologa
Mi smo s malom putovali s 8mjeseci Split Zagreb i povratak je bio ubitacan. Putujete nocu i autoputom.
Mi otoke izbjegavamo za sada
Pa evo mi smo sa tada djetetom od nepuna 3 mj starosti proveli 5-6 dana na otoku Visu, nikakvih problema nije bilo, opremili smo se u slucaju temperature, zastitili od komaraca, cak malo smocili i nogice u moru. Svaki otok ljeti ima dodatni medicinski tim. Isto mislimo sada u rujnu ponoviti kad dijete uhvati bar 2,5-3 mj. Inace putujemo dosta, nikad nismo gledali na starost djeteta kao prepreku. Mogu reci da je sa bebom sve lakse pa i daleka putovanja, nego sada sa aktivnim dvogodišnjakom koji ima svoje želje i ideje.
Vjerujem ti ali mi se nismo usudili s njom a i imali smo obavezu s vježbicama svako tjedan.
Mislim da bi cure trebale rezervirati ono uz besplatno otkazivanje jer nikad ne znate kako ce vam biti.
Netko je napisao da su imali grčeve svaki dan 19-20.
Mi smo ih imali cijeli dan dva tjedna ili cak tri ne znam znam samo da je dugo trajalo.
Ni masaže ni vježbice ni grijanje nije pomoglo
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji