Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    10. Siječanj 2022. 09:46

Jutro curke, sretno na pregledima! Ta sukrvica iz nosa vam zna biti od suhog zraka u prostoriji, od grijanja, probajte staviti one posude s vodom na radijatore par dana pa vidite hoce li i dalje biti... može i obična plastična posuda sam da ima vode, jer se sluznica nosa prva isušuje. 
    Kolica su vam sva super, ja ne znam.kud ću sa svim tim stvarima. Mislim da cu prva 2 mjeseca nositi bebu a onda u maclaren odmah i gotovo.  Vaša su bas sva divna.
    Ariel mislim da je nešto već da bi osjetila neke bolove, ne brini.
    Što se mora tiče ja sam vam jedan pravi morski ljubac, inače ljetujemo skroz na jugu kod Dubrovnika, ove godine to otpada, ali rekla sam mužu da idemo negdje na babymoon u 4,5mj makar u Opatiju, samo da namočim noge.
    I nama je malo pao snijeg ali nije to to, Atina25 sretan put i dobar provod 🤗. 
    Što se tiče kila- rekao mi je gin da se prva 3 mjeseca ne važem, ja se toga drzim 😆.
    Ovaj tjedan je konačno tjedan pregleda već sad me prpa ali trudim se biti normalna 😄. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Ariel
    10. Siječanj 2022. 09:52

Ja sam sad u ovih 10 tjedana dobila jednu kilu. Sto mislim da nije strasno. Jos stanem u svu odjecu pa je ok 
    Meni je isto nos jako suh, i sve puno krastica od ispuhavanja, jutros mi je cak i malo krv potekla. Ali tako mi je svaku zimu od suhog zraka u stanu, radi grijanja. Iako u spavacoj ne grijemo ner ne volim spavat u toploj sobi. Ali kad dode bebac morat cu to promjenit jer znam da oni spavaju u toplom. Ok tu mi ljeto pomaze malo u pocetku. 
    Ja cu u rovinji na tjedan dana. Tamo imamo neke prijatelje koji su nas zvali k sebi, pa camo to iskoristit maksimalno. 

MMMartinaaa
    10. Siječanj 2022. 09:52

ljubičica

Da meni je slično. Baš mi to čudno. Znači skoro od početka trudnoće ujutro kad ispušem nos kao bude malo krvi. Zapravo ne krvi sama za sebe nego se veže na ona mala "govanca". 🤣😁 Ali nos mi nije začepljen normalno dišem i sve i baš me to čudilo.. inače nemam nikakvih problema sa dišnim putevima.
    Sad sam se više navikla to gledati svako jutro i vezujem to za trudnoću

E upravo tako kako si opisala! 🤣🤣🤣

marta96
    10. Siječanj 2022. 09:56

Što se tiče nosa, ja imam spuštene sinuse, makar ne znam jel ima kakve to veze, ali sad mi se uvijek preko noći sve stvrdne pa sam ujutro zaštopana dok to ne očistim i ispušem😂 i uvijek ima krvi, ali to je skroz normalno sad preko zime najviše zbog suhog zraka. Imam ovlaživač, nekad upalim nekad ne.
    Ja sam u prva 4mj s kilama bila +2, a danas je pregled pa ću vidjeti stanje. Jedva čekam, ali već osjetim da se tlak priprema na porast. Već me sram opravdati se tamo. 🤦‍♀️
    Mi ljetujemo uvijek u Puli pa tako planiramo i ove godine, ali sam čula da tako male bebe znaju dobiti temperaturu od promjene klime pa me zato zanimaju detalji. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

AnnieP
    10. Siječanj 2022. 10:02

Dobro jutro svima, sretno na pregledima ovaj tjedan.
    Što se tiče ljeta, ljeto 2021. zbog posla uopće nisam bila nigdje, čak ni na jedan dan. Termin mi je 07.07., tako da mi je malo žao što neću ni ove godine otići.
    Najdraži bratić mi ima svadbu 30.7., 40km dalje od mene, tako da neću moći ni na to hehe

🩷 7/2022

Leemma
    10. Siječanj 2022. 10:11

Dobro jutro svima! Sretno danas na pregledu, tko ide! ☺
    Meni se isto u trudnoci javlja sukrvica iz nosa, i vise se susi nego ranije. Nisam sigurna jel od grijanja jer nam je zapravo dosta velika vlaga u stanu. Ja to olaksavam kapanjem fizioloske svakih dan-dva.

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Ariel
    10. Siječanj 2022. 10:15

AnnieP

Dobro jutro svima, sretno na pregledima ovaj tjedan.
    Što se tiče ljeta, ljeto 2021. zbog posla uopće nisam bila nigdje, čak ni na jedan dan. Termin mi je 07.07., tako da mi je malo žao što neću ni ove godine otići.
    Najdraži bratić mi ima svadbu 30.7., 40km dalje od mene, tako da neću moći ni na to hehe

Jao meni se najbolja prijateljica sa faksa udaje mjesec dana prije termina ali u slavoniji. Tako da bi mi trebalo iz austrije kojih 5 sati do tamo. A suprug ne zeli da idemo na more a kamoli u slavoniji. Ali ona divna, razumije i podrzava da ne dolazim u tako visokoj trudnoci. Tad se itako ne preporucuje putovanje tako veliko. A bit ce mi jako krivo sto ne idem.

Didi4321
    10. Siječanj 2022. 10:48

Da podijelim s vama link za clanak o jacini kojom bebice udaraju. Prva slika je gif i vide se mr snimke kako bebice lupkaju u busici 
    https://www.livescience.com/61520-baby-kick-force.html

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Visibaba07
    10. Siječanj 2022. 11:08

Jel postoji neka posebna stranica gdje vidite ocjene za AS ? 😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

MfrauM
    10. Siječanj 2022. 11:17

Visibaba07

Jel postoji neka posebna stranica gdje vidite ocjene za AS ? 😊

https://revijahak.hr/2021/06/18/novi-test-djecjih-autosjedalica-pogledajte-koji-su-proizvodi-najsigurniji-i-najbolji/

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kindersitztest/

Hak 1xgodisnje izdaje testove u ljeto, a Adac ima mislim sezonsko testiranje, ne znam koliko kuzis njemacki za prijevod, nek cure pomognu 😅. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.