Bokić cure,
Nakon duge borbe, kujica nam se super oporavila pa napokon imam malo više vremena za bavljenje s bebicom ☺️
Pročitala sam nekoliko zadnjih stranica i vidim puno novih imena 🥰 Nadam se da ste sve dobro a pregledi uredni.
Mi smo prošli tjedan kupili kolica, prva stvar za bebici. Nakon što sam se u Babylandu odlučila za Bebetto Holland 3u1 kolica, našla sam takva 2u1 rabljena na njuškalu. Išla ih pogledati i zaista su u izvrsnom stanju pa smo eto tako na kraju kupili rabljena kolica 😅Sad mi je svekrva rekla da joj je ostala autosjedalica - jaje od unuka. Skroz nova, nekoristena. Tako da eto i to imamo. Slijedeća kupovina je krevetić 🥰
Robicu još nisam kupovala jer je doktor na prošlom pregledu rekao da je beba možda ipak curica 😂 Ništa se još nije spustilo, ali kaže da se dečki često rode bez da im se spuste 🥴😅
Bebicu inače uopće ne osjećam i nadam se da to nije loši znak 🙀😏 Je li koja od vas u prvoj trudnoći isto tek kasnije osjetila bebicu?
Provjeri molim te tu autosjedalicu na rodinim stranicama.
Imas odozada kruzice za rok upotrebe i provjeri imas li sve navlake na pojasevima kao i umetak za novorođenče
Uj, ok! Hvala na savjetu. Ne bih se nikad sjetila.🤗
Miss R hvala 🥰
MissR sobzirom da smo ih dobili pre pre zadovoljna
Jako su lijepa kolica. Jesu li i to Bebetto kolica? Izgledaju isto kao i moja 😅
I mene zanima ovo sto i Teub. Mi smo u Zd ali imamo kucu na otoku.
Cure u slicnim tjednima ko ja koliko ste kila dobile? Ja sam na zadnjem pregledu bila u totalu na +4, a sad sam mislim vec na oko +5. U jednom trenu mi se to cini ok cifra, a u drugom opet ima jos puuuno do kraja pa me trta koliko ce se tog skupit 😂
6kg 🙈🙀🙊 više ne idem na vagu 😏
Pepsi vaga neprijatelj br 1😂 jos kad mi kazu u zadnjim se mjesecima najvise dobije herc me strefi😱
Ja se glupo debljam u trudnoci. Noge ruke mrsave, cicke ostale jadne ko inace al guze bokovi i trbuh su mi veeeliki
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ajme cure, molim da me smirite. Dakle sjedila sam i naglo se ustala ali nekako u desnu stranu jer sam htjela nešto uzeti i tako me zategnulo na lijevoj strani (beba je vise na toj strani, tak mi je rekao dr zadnji put) kao da sam nešto istegnula. Jel moze što biti bebi? Odmah sam legla i stavila termofor. Joj bas me strah.
Mislim da je sve okej sigurno. Mene stalno nešto zateže i steže, ali bebe su na sigurnom 🤗❤️
Pazi samo s grijanjem odnosno termoforom da ne pretjeras, ne bi smjela držati to na trbuhu više od 15ak min max.
Odmaraj sad i bit ce bolje.
Ajme hvala cure, uh bas sam se prepala!
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Ajme cure, molim da me smirite. Dakle sjedila sam i naglo se ustala ali nekako u desnu stranu jer sam htjela nešto uzeti i tako me zategnulo na lijevoj strani (beba je vise na toj strani, tak mi je rekao dr zadnji put) kao da sam nešto istegnula. Jel moze što biti bebi? Odmah sam legla i stavila termofor. Joj bas me strah.
Mislim da je sve okej sigurno. Mene stalno nešto zateže i steže, ali bebe su na sigurnom 🤗❤️
Pazi samo s grijanjem odnosno termoforom da ne pretjeras, ne bi smjela držati to na trbuhu više od 15ak min max.
Još pitanje- zašto se ne smije termofor u trudnoci? Nisam ga dugo držala ali sad me bas strah 😥.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Još pitanje- zašto se ne smije termofor u trudnoci? Nisam ga dugo držala ali sad me bas strah 😥.
Opcenito ne treba previse zagrijavati trbuh pa se izbjegavaju vruce kupke, saune i slicno. No nemas razloga za strah, sumnjam da od kratkog grijanja ista moze biti 😊
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Pepsi na njima pise hauck e sad dobila sam i cijelu citabu o njima al nisam je jos primila u ruke pa neznam tocno ime modela
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Atinahvala 🙂 i meni se se to cini bas okej i kad ce sve bit na mjestu bit ce jos i bolje,nego pitanjce
Kada sa bebicom nakon rodenja prvi put na put (u ovom slucaju na more) po vasem misljenju,udaljenost Zagreb-Silba,jucer nam rekli sto prije to bolje,sta vi kazete?
Cca 45 dana ti traju lohije. Ja ne bi prije prvog pregleda ginekologa
Mi smo s malom putovali s 8mjeseci Split Zagreb i povratak je bio ubitacan. Putujete nocu i autoputom.
Mi otoke izbjegavamo za sada
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji