Jutro curke😘
Dunja03 Bas mi je zao za koronu,nadam se da će sve biti OK,moj gin je meni preporučio cijepljenje boosterom jer je već prošlo 6 mj ali ja neću,on je rekao da svima to preporuča nakon 15-og tjedna.
Moja patronažna je bila zlatna kad god bi je zvala došla bi sve mi je pokazala/pomogla najviše oko dojenja,rane dolje i slično. I kad god je trebalo zvala bi je da dođe vagati malca tako da nadam se da će mi opet biti ona ako i ne barem neka slična njoj,moja nikad nije gledala kuću ,ne bi se zadrzavala samo je dosla za ono sta treba,ma zlatna🤗♥️
Martina Bas mi je zao za bol, to je normalno jer se sad sve širi i svatko drugacije reagira,mene u prvoj tako znalo jako boljet sad bas nista kao da trudna nisam.. u prvoj je već to bilo od 13-og tjedna do kraja na trenutke,jako rano je to krenulo sjećam se
---
Kod nas je bassss zahladilo na moru, danas povlačenje po kući i chill
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Danas sam malo tuzna jer sam se sjetila sa kad sam prvi puta ostala trudna, danas bi mi bio termin kad bi rodila svoju mrvicu kojoj je srce prestalo kucat 😭 mislim da to nikad necu zaboravit i nikad necu preboljet. Ali. Nema mjesta rugi kad je u mojem trbuhu zdrava beba koja je svaki dan sve veca i jaca 🥰
Ina85 I meni se meso gadilo do 14og tjedna negdje ali zato majonezu sam mogla jest na žlicu,odvratno stvarno.. inače meso normalno jedem ali do tad mi je bilo koma stvarno, tjeralo me na povraćanje uzasno
11.11 miny anomaly ✅
Nikki Ma uzmi neku obicnu kadicu koja stane ili u kadu ili tus imas ih po centrima s umetcima dođu oko 200 kn,mi imamo ovu https://www.magicbaby.hr/cam-kadica-baby-bagno-col-u21.html imamo tuš i ova je jakooo velika i stane u naš tuš i tamo napuniš vode i dijete kad se posjedne od 6 mj se igra unutra,prska nema nikakvih problema mi imamo ona vrata pa zatvorimo ali je jako loša nam bila za početak. Dobili smo je na poklon od frendice moje i kad bi trebali ga kupat u sobici nikako je napuniti,ne mozes je nositi s vodom unutra jer je prevelika a novorođenče je jako malo tako da ćemo uzet neku drugu za početak tih 6-7 mj. Ima po centrima obicnih takvih manjih koje su s umetcima super. I čak imaju stalak za početak.
11.11 miny anomaly ✅
Ariel vjerujem da sjećanje dođe i da bude uvijek doslo s tim datumom mislim da je to normalno ali bas to,razmisljaj o ovoj snaznoj bebici u buši 🤗🤗
11.11 miny anomaly ✅
Curke koje već imate bebača, jeste ih široko povijale? I nošenje u jastuku, ali onom pravom ne ovom modernom trokutu iz kojeg se djeca kližu. Kod nas u obitelji se to uvijek prakticiralo, a sad se kao više djeca ne moraju široko povijati, čak se i nose bez jastuka skroz od početka..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Curke koje već imate bebača, jeste ih široko povijale? I nošenje u jastuku, ali onom pravom ne ovom modernom trokutu iz kojeg se djeca kližu. Kod nas u obitelji se to uvijek prakticiralo, a sad se kao više djeca ne moraju široko povijati, čak se i nose bez jastuka skroz od početka..
Nisam, pedijatar je rekao da treba, a kad smo dosli na pregled kukova u bolnicu rekli su samo dobro razgibavanje svaki dan kod prematanja i to je to, da to siroko povijanje nece nista promijeniti ako beba ima probleme s kukovima. A sto se tice jastuka, ja imam jos svoj dok sam bila mala beba i moj je skoro stalno bio u njemu, meni je bilo sigurnije nositi ga u tome, a on je uzivao jer je uvijek bio sklupcan i na toplom, onaj trokut nismo kupovali jer nije isto kao i ovaj "starinski". Nitko mi nista nije rekao za taj jastuk nego je u bolnici bio u njemu i vidjela sam da mu pase pa sam doma nastavila sa ovim svojim.
Nisam, pedijatar je rekao da treba, a kad smo dosli na pregled kukova u bolnicu rekli su samo dobro razgibavanje svaki dan kod prematanja i to je to, da to siroko povijanje nece nista promijeniti ako beba ima probleme s kukovima. A sto se tice jastuka, ja imam jos svoj dok sam bila mala beba i moj je skoro stalno bio u njemu, meni je bilo sigurnije nositi ga u tome, a on je uzivao jer je uvijek bio sklupcan i na toplom, onaj trokut nismo kupovali jer nije isto kao i ovaj "starinski". Nitko mi nista nije rekao za taj jastuk nego je u bolnici bio u njemu i vidjela sam da mu pase pa sam doma nastavila sa ovim svojim.
Ma vidjela sam da ima ono kao gaćice koje idu na pelene za široki povoj pa bi ja to možda i uzela, ne znam. Mi smo nažalost se uvijek toga riješili i svima posuđivali te jastuke tako da nemamo, danas sve moderni, ali našla sam i za kupiti taj starinski pa ću njega sigurno, onda nema brige ko god nosi bebu😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutroo cure :) Hvala svima na dobrodoslici i lijepim zeljicama Atina, Marta, Ina, Visibaba i ostale, napokon smo ponovo skupa na istom mjestu
.
Mučnine, vidim da mnoge od vas to i dalje imate. U prosloj t nijednom povratila nisam, a sad svaki dan obavezno. Jedino mi se jede cips od krompira i banane od voca. Narandze uzas, meso ne dolazi u obzir, a inace bas bas uzivam u njemu. O umoru da ne pricam, nekako sam sva iscrpljena Ali vjerujem da ce proci i to za mjesec dana bar. Nekad sam uzivala u tortama i cokoladama, a sad na sam pogled imam gadjenje, sto i nije tako lose, sto manje slatkisa
.
Dunja, zao mi je zbog poz testa, cuvaj se. Sto vise vitamina, odmaraj. I biti ce to sve dobro. Od svih muka sa kojima se trudnice susrecu, sad jos i koronu imamo za vratom
.
Decki nam vode na listi, uvijek kazem bilo da rodim musko ili zensko, isto mi je, a potajno negdje u dubini duse mastam o curici, a i muz isto pa budemo vidjeli, neka nam je zivo i zdravo
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Ma vidjela sam da ima ono kao gaćice koje idu na pelene za široki povoj pa bi ja to možda i uzela, ne znam. Mi smo nažalost se uvijek toga riješili i svima posuđivali te jastuke tako da nemamo, danas sve moderni, ali našla sam i za kupiti taj starinski pa ću njega sigurno, onda nema brige ko god nosi bebu😇
Te siroke gacice nisu ono pravo siroko povijanje kakvo bi trebalo ici, pedijatar mi je pokazao kako se dijete siroko povija, mislim da se koriste 3 gaze, ali nisam vise sigurna, ima na internetu vjerojatno😬 Ove gacice im rasire nogice da, ali nije ono pravilno kako bi trebalo da to zapravo ima nekog ucinka. Ja samo govorim iz nekih svojih iskustava sa prvom bebom, a sad budes svakako odlucila kako mislis da je najbolje kad bebac stigne🥰
Da da, blazeni jastuk haha, meni je smirivalo brigu oce li kome pasti ili ne jer je bio jako mali mali😅
Sortiraj odgovore
Najstariji