Od mojih jesenskih beba par njih imaju tu Aqua Scale i sve su zadovoljne s njom, doduše kazu da kad porastu tako oko 6 mjeseci i vise da je teze koristiti.
Ja sam s malom imala neku kadicu obicnu staru dobila od kolegice pa smo trazili odgovarajući umetak za nju i nismo ga nikad nasli. Na kraju sam ju prala na rukama jer joj pupak dugo nije zarastao i inficirao se jos u bolnici pa sam morala paziti da se ne smoci.
Sad se kupa u lavoru i dobro joj je uziva.
Mislim si kupiti https://www.jeftinije.hr/Proizvodac/27084/L3/1415/stokke/sve-za-djecu/djecja-oprema/njega-djeteta/djecje-kadice
onu sto veću da može i za nju i za bracu kad dođe.
Nju smo "kupali" u toj kadicu na perilici jer smo morali zagrijati kupatilo bilo je jesen a sad Ce biti ljeto pa doslovno mogu kupati bilo gdje
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
cestitke curke na dobrim pregledima i nalazima…da vam se javim malo i ja - dobila sam danas pozitivan pcr nalaz, izolacija here we go again 🙄🙄
Javi se ginekologu obavezno zbog fragmina
javila sam se i rekao je da ne treba nista, da ako sve bude ok do 18. da se vidimo tada jer sam tada narucena
Krv ces iskontrolirati pri zavrsetku izolacije. Ja sam je prebolila prije 2 tj i sada cu ponovno kontrolirati krv jer cekaju da vidimo oce li se pad trombocita stabilizati. Doktorica u KBC Split nije bas odusevljena idejom da se svakoj trudnici daju fragmini jer moze napraviti stetu navodno 🤷🏼♀️ updateat cu svakako kad odem na pregled prekosutra sta kazu po pitanju toga. U svakom slucaju zelim ti brz oporavak.
Tako mi je drago vidjeti da nas ima jos iz Splita ❤️🥰
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Atina25 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Bachata - sutra ♥️🤰
Comming072022 - sutra ♥️🤰
Princess_Mimi - 08.01. ♥️🤰
marta96 - 10.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 11.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Aristea - 11.01. ♥️🤰
Sweety - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica20 - 12.01. ♥️🤰
bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Monstera - 12.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
teja4444 - 12.01. ♥️🤰 (C)
MfrauM - 13.01. ♥️🤰
Nefertiti - 13.01. ♥️🤰
Mrvica72 - 14.01. ♥️🤰
Tonkicaa - 14.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - 18.01. ♥️🤰(C)
Pepsi2019 - 18.01. ♥️🤰 (D)
Visibaba07 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
nana6 - 19.01. ♥️🤰
Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
petra_pan - 19.01. ♥️🤰
Maajaa12344 - 20.01. ♥️🤰
Marijanaaa12345 - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
Astera - 21.01. ♥️🤰
Tini_ - 21.01. ♥️🤰
Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
AnnieP - 26.01. ♥️🤰
Teab - 27.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 31.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 02.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - 03.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - 03.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pikapolonka - 03.02. ♥️🤰
Suncokret - 06.02. ♥️🤰
Ariel - 02.03. ♥️🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Hrabrica - uskoro 💖 it's a GIRL! 💖🤰
EnaEna - za cca 2tj 2x♥️🤰 (C + D)
annboleyn - za cca 3tj ♥️🤰
zg123 - … 2x♥️🤰
Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mama_anđela - … ♥️🤰
Saphire - … ♥️🤰
Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Brontosaurica - … ♥️🤰
Novaamamaa23 - … ♥️🤰
anita23 - ♥️🤰
Ina85 - … ♥️🤰
TheTina - … ♥️🤰
Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
UKUPNO: 16 dječaka 💙 & 13 curica 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda: str. 567 🤰🐣
Dobro jutro svima! Čestitke na svim odličnim pregledima jučer! 🥰 Ja se nadam da sam dobro prebrojala sve naše pišulince 😅💙
Dunja - brz oporavak ti želim, bit će sve to okej. ❣️
Ja sam užasno spavala... Ne znam ako još neka od vas ima bolove u bokovima/kukovima dok leži? Mene jako počnu boljeti... Kao da ih ful pritišćem, ne znam kako bi to opisala. Malo mi bude lakše kada stavim jastuk između koljena, ali se često budim, ne mogu se namjestiti, pa još pišanje... uh.
Joj cure bas mi je lijepo citati da vam je svima sve super na pregledima proslo🥰 Sad jos vise ne mogu docekati svoj pregled sad 10.01., pogotovo nakon onog krvarenja i sukrvice u ponedjeljak🙏
Dunja zelim ti brz oporavak i da te ne zeza dugo🙏
ja sam isto razmisljala o toj aquascale ali evo sad se dobro predomisljam oko toga jer kazete da nije prakticna.
cestitke svima na urednim pregledima 🥰🥰 samo naprijed bebe naše ❤️💙
ja sam radila Veritas ako je neko pisao i okej mi je a najbolje od svega sto sam mogla placati na rate jer bio bi nam bas udar bio odjednom dat 600€
Moj savjet za tu kadicu je nemoj😅 Ja sam ju kupila s prvim djetetom jer mi je bila sva prefora i super jer mjeri i temperaturu i kilazu i na stalku je i blabla, temperaturu i kilazu ne mjeri uopce kako spada i moze se koristiti samo dok dijete ne sjedi, navodno moze i kasnije jer se makne onaj dio, ali kod nas nije funkcioniralo jer je uzasno skliska i nema mjesta uopce.. Nema nikakvu specijalnu funkciju naspram obicne kadice u nasem slucaju.
Bok curke, uzivajte u prazniku danas. Suprugu je danaa rodendan i dolazi mi sogorica na produzeni vikend. Ne znam koji kolac da spremim ali nesto jednostavno budem 😅
Mene danas glad probudila i potreba da obavim nuzdu, sto je super jer jedem puno jabuka i naranci. Vlakna rade svoje. 😀
Dobila sam odgovor od parronazne sestre da je slobodna u terminu koji bi meni trebao i nek ju sutra nazovem i da cemo dogovorit neki sastanak kod nje u ordinaciji. To sto meni treba pokriva zdrastveno pa ke i to dodatno osvjezenje. Ovdje u austriji skoro svi privatnici imaju ugovor sa zdrastvom da primaju i preko osiguranja. Sve si sam moras nac ali osiguranje pokriva. Sto ke super jer neka cekanja i redova nigdje, i bolnice lakse disu. ☺️ Al eto, drago mi je da sam nasla nekog ko je u mom gradu a ne 30ak km dalje 😂😂
Dobro jutro svima! Čestitke na svim odličnim pregledima jučer!🥰 Ja se nadam da sam dobro prebrojala sve naše pišulince😅💙
Dunja - brz oporavak ti želim, bit će sve to okej.❣️
Ja sam užasno spavala… Ne znam ako još neka od vas ima bolove u bokovima/kukovima dok leži? Mene jako počnu boljeti… Kao da ih ful pritišćem, ne znam kako bi to opisala. Malo mi bude lakše kada stavim jastuk između koljena, ali se često budim, ne mogu se namjestiti, pa još pišanje… uh.
Mene jutros dole boli. Maternica/Mjehur sve pritisce. A i kasalj ne pomaze . Sva se stisnem . Ma svaki dan neka druga bol 🤷♀️. Napokon prva kava s mlijekom , osjetim okus tek danas nakon prehlade a i nadam se da ce ostat u meni 😵💫. Ja imam pregled tek 27.1, iako mi je rekla ako me bilo sta brine da zovem i prije. Panorama nalazi jos nisu stigli uffaaaaa 🥴
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Dobro jutro svima 🙂 ja tu i tamo uskacem ko padobranac 😅 cestitam na dobrim pregledima i curicama i deckicama, sve neke dobre vijesti 🙂
Dunja03 bas mi je zao sto te sad uhvatila korona, drzim fige za brz oporavak.
Ja sam jucer bila kod epidemioliga jer sam imala cmv infekciju. Napravljene su mi dodatne pretrage i pcr i kazu da nemam brige jer je infekcija bila prije trudnoce 🙂 ali lik me oprao jer se nisam cijepila, bas je bio bezobrazan. Ja sam primila prvu dozu kad jos nisam znala da sam trudna i sad me strah ici odmah na drugu. Pogotovo jer mi nitko nije dao jasne upute, a vidim da su vama nekima rekli kad da se tocno cijepite, iza odredenog tjedna.
Ide mi to sve na zivce. Htjela bi ici na neke vjezbe za trudnice a opet osjecam se glupo ici u ovim trenucima u zatvorene prostore sa ljudima sa kojima inace nisam u kontaktu. Ne mozes biti pametan..
Meni je patronazna bila super i definitivno zelim da mi opet dolazi. Posto je korona uvijek se na ulazu dezinficirala, stavila masku i najlonske papuce. Gledala je bebicu, meni sise i ranu dole. I uvijek ih mozete nazvati ako imate problema sa dojenjem ili bilo cim drugim.
Ja sam isto bila na zaraznoj na konzultacijama zbog navodne toksoplazmoze, ali su mi rekli da je isto stara infekcija, međutim i mene je infektologinja oprala ko majmunicu da se odmah danas idem cijepiti.
Ja se nisam cijepila jer imam antitijela još od preboljenja, a sad ću i tako biti doma. Većina lijekova se ne smije u trudnoći, a tako hrabro preporučaju cijepljenje. Ipak, svakog ginekologa kojeg sam pitala za savjet se ogradio jer jednostavno ne zna se dovoljno. Nisam ni za, ni protiv. Mislim da svatko mora donijeti svoju odluku i to je to. Ima puno pozitivinih iskustava cura koje su se cijepile u trudnoći, ali evo ja sam za sada odlučila da (još) neću.
Sortiraj odgovore
Najstariji