I moj pregled prosao super. Bebe su skoro identicne i po velicini i tezini. Po ZM sam 15+1 a po UZ sam 15+4.
Cerviks dobar ali mi rekla da dodjem opet za 2 sedmice. Vidim da ne zeli nista da prepusti slucaju, po pitanju serklaza.
cestitke curke na dobrim pregledima i nalazima…da vam se javim malo i ja - dobila sam danas pozitivan pcr nalaz, izolacija here we go again 🙄🙄
Javi se ginekologu obavezno zbog fragmina
javila sam se i rekao je da ne treba nista, da ako sve bude ok do 18. da se vidimo tada jer sam tada narucena
Krv ces iskontrolirati pri zavrsetku izolacije. Ja sam je prebolila prije 2 tj i sada cu ponovno kontrolirati krv jer cekaju da vidimo oce li se pad trombocita stabilizati. Doktorica u KBC Split nije bas odusevljena idejom da se svakoj trudnici daju fragmini jer moze napraviti stetu navodno 🤷🏼♀️ updateat cu svakako kad odem na pregled prekosutra sta kazu po pitanju toga. U svakom slucaju zelim ti brz oporavak.
pretpostavila sam da, ajde bas javi, jako me zanima sta ce ti rec :) hvala ti :)
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
I moj pregled prosao super. Bebe su skoro identicne i po velicini i tezini. Po ZM sam 15+1 a po UZ sam 15+4.
Cerviks dobar ali mi rekla da dodjem opet za 2 sedmice. Vidim da ne zeli nista da prepusti slucaju, po pitanju serklaza.
Čestitam 🥳💗💗😁
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
cestitke curke na dobrim pregledima i nalazima…da vam se javim malo i ja - dobila sam danas pozitivan pcr nalaz, izolacija here we go again 🙄🙄
Želim ti brz i lagan oporavak!!! 🍀🍀🍀🤞🤞
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Želim ti brz i lagan oporavak!!! 🍀🍀🍀🤞🤞
hvala ti :)
ma za sad je ok, hunjavica i lagana glavobolja, nije strasno :)
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Limica znaci moze se test i u ratama platiti? Uff to bi bio spas. Ovan mjesec me bas udario financijski 🥴
Gabi12 da pojacao apetit ... Ovo je ubojstvo koliko me glad muci i zanimljivo da samo dok jedem mi nije mucno 😂 ali pijem dosta tableta pa pretpostavljam da su i one dijelom razlog jer inace se znam kontrolirati i nemam viska kila, ali mene sad usred noci budi glad, ujutro glad, pojedem pa prosecem sat vremena i opet glad... Imam osjecaj da cu do kraja trudnoce bit prava bova 😅
Koliko vi dobivate na tezini? Ja sam od prvog pregleda, do danasnjeg (2 tjedna) dobila pola kg.
Cestitke svima na dobrim pregledima, i cestitke na novim curicama i deckima, decki vode na listi
...
Vidjela sam da ste pisale o kadicama, ja sam imala tu sklopivu, nesto kao Twistsheike, samo druga marka. Super je naravno sto se moze sklopiti i ne zauzima puno mjesta, e sad negativno mi je sto smo ju koristili u kuhinji na stolu, prvih 6 mjeseci dok se nismo preselili u kucu, jer u kupaonici nije bilo mjesta, znaci ne moze stati na ves masinu, a za tus kabinu otpadnu ledja. Al stvarno. I kako beba raste tako se pocinje brckati u vodi i prskati na sve strane. I kod nje je problem tko ima kadu, da zbog tog postolja ne pase u svaku kadu, mi smo isprobali u 3 kade, od te 3 samo je u 1 pasala. Ali za putovanje je dusu dala, mi kad smo isli na odmor za Hrv.
Mi smo na kraju po preseljenju kupili najobicniju kadicu koja nam pase u kadu, i to nam je spas bio.
To je nase iskustvo, pa eto, svatko opet odlucuje na kraju
Jutro curke! Evo me u klubu iznenadnih mučnina, taman kad pomislim da se malo smirilo. Ne paše mi meso nikako, samo nek je voće povrće i kiselo, zadnja jutra samo smoothije tamanim.
Što se tiče opreme, bas mi je to sve super citat i hvala na savjetima, iako me strah još o tome razmisljat, pocet ću tamo negdje za 10 tjedana, ali kako mi iskacu reklame raspametim se nad svime. I nad stvarima nad kojima sam mislila da nikad neću 🤣 - neka mini kolijevka na kotače s baldahinom, to je valjda za prvih 2 mjeseca i nikom to kraj kinderbeta ne treba,ali bas je kraljevska 🤣, muž me pitao jel samnom sve u redu jer sam inače fakat minimalist i izbjegavam volane, i sarenilo svake vrste. Morat ću se držati vašeg popisa, inače ću bankrotirat 😄.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Novim curkama također želim veliku dobrodošlicu🥰💕
Skratila sam listu, makla sam cure koje se dugo nisu javljale, pa u slučaju da nas netko i dalje prati, a ja sam ga maknula s liste - prije svega isprike, ali javite se kako bi vas ponovno dopisala.😘
Ja vas pratim potiho, još sam radila do jučer pa nisam baš bila pri tipkanju. Sad ću od 10.1. otvoriti komplikacije. Možeš i mene zapisati. Sljedeći pregled mi je 21.1., još ne znamo spol, nisam radila ni kombinirani niti prenatalne testove, a termin bi trebao biti 13.7. ☺️☺️
I zaboravih napisati dobrodošlicu svim novim curkama, drago mi je što su pregledi dobro prošli i sretno svima dalje ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji