Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leemma
    04. Siječanj 2022. 13:38

To s kupovanjem stvari sam se i ja sa svojom mamom razisla u misljenju. Ona za nas sve tri kceri nije nista pripremala dok se nismo rodile, ali ja ne mogu tako. Zelim biti spremna i organizirana, sigurna sam da ce mi tako biti lakse. A i muz je malo zbunjola, mislim da bi se izbezumio da njemu to ostavim da rjesava 🤣
    Svakog trena trudnoce sam svjesna da se svasta moze desiti, ali ne zelim da mi prva, a mozda i jedina, trudnoca prodje u strahu i kocenju veselja i priprema. Zelim uzivati koliko mogu, a na kraju kako bude. 😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

bubamara19
    04. Siječanj 2022. 13:51

Leemma

To s kupovanjem stvari sam se i ja sa svojom mamom razisla u misljenju. Ona za nas sve tri kceri nije nista pripremala dok se nismo rodile, ali ja ne mogu tako. Zelim biti spremna i organizirana, sigurna sam da ce mi tako biti lakse. A i muz je malo zbunjola, mislim da bi se izbezumio da njemu to ostavim da rjesava 🤣
    Svakog trena trudnoce sam svjesna da se svasta moze desiti, ali ne zelim da mi prva, a mozda i jedina, trudnoca prodje u strahu i kocenju veselja i priprema. Zelim uzivati koliko mogu, a na kraju kako bude. 😊

Potpuno se slazem! Realno, moze se uvijek nesto desiti i nikad ne znas sto ce biti sutra, ali treba biti pozitivan uvijek u zivotu pa tako i sada i veseliti se svemu sto nas ceka. I mi i nase bebice to zasluzujemo 🤗

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

Ariel
    04. Siječanj 2022. 13:53

Sreca pa postoje racuni, sve se stavi u jednu kutiju i ako se nesto dogodi, a svi se nadamo da nece, sve se moze vratit. Nisu vise ista vremena, za sve postoje nacini. 
    A mene je vec sogor pitao kako cemo zvat bebu (jer smo samo rekli mojoj i suprugovoj seki). A oni ocekuju jos jednu. Rekla sam da ne znamo i da akd saznamo ne zelimo rec. Jer bi poludila da mi netko u obitelji uzme ime. Znam da se to desava. 
    Moj suprug je cuo jedno ime, i meni je bilo uzasno. Rekla sma da nema sanse. Pa se dogodio jedan spontani, pa drugi, pa treci, sve sam vise mislila o tom imenu. Sad mi je predivno i nekako mi je uslo u uho i svida mi se sad. 
    Pa sam mu rekla kak prolazi vrijeme, sve mi se vise svida to ime za curicu. 
    Tako da za neka imena treba vremena, na prvu mi je bilo odbojno, sad si nekako ne mogu zamislit da ako dobijem curicu da ima drugo ime. 

Anushka
    04. Siječanj 2022. 14:03

Atina25

To s tjednima i mjesecima je tako glupo komentirati, htijela sam i ja baš stavit slikicu kao Lovely. 20 tjedan jesi u petom mjesecu trudnoće,ali isto tako jos 2-3 tjedna ćeš biti u petom, svi racunaju da je trudnoća 9 ali je punih 9 zapravo ispadne kao 10 ako bi se tako računalo kao babe i svekrve tako da ne brinite nista dobro ste sve rekleAnushka Bitno da je sve OK s bebicom,bude sve to tako brzo prošlo,a ni carski nije smak svijeta, kad se sjetim sta sam prošla na prvom porodu mozda se ne bi uopće bunila da mi dogovore carski

Hvala ti Atina na podršci, kažu na carski ko carica🤣a i muž se veseli, jelte jer će postrojenje ostati dolje kakvo je🤣da se malo našalim.

url=https://lilypie.com]

Ariel
    04. Siječanj 2022. 14:16

Ina85

Ja jedva cekam nalaze od panorame. Danas je vec 7 dan. Uff kako sam nestrpljiva. Nekako imam osjecaj da je sve u redu. Bas sam znatizeljna za spol. Iako ja i dragi mislimo da je curica 😁

Bit ce sve ok s nalazima, ne brini. ali vjerujem da si nestrpljiva. Ja imam vadenje krvi 24.1. pa cu tek tad saznat, na zalost ne prije. Isto mislimo da bi mogla bit curica.  A do tad cemo se strpit. 
    Prvi puta nisko htjeli znat spol, sve do poroda. Sad smo odlucili da zelimo znat ali da nikome necemo rec. Imam osjecaj da ce moja seka imat jos jednog deckica, ali vidjet cemo i to.  ali meni je bitno da je beba zdrava, sad spol mi je nebitan.

Ina85
    04. Siječanj 2022. 14:33

Ariel

Ina85

Ja jedva cekam nalaze od panorame. Danas je vec 7 dan. Uff kako sam nestrpljiva. Nekako imam osjecaj da je sve u redu. Bas sam znatizeljna za spol. Iako ja i dragi mislimo da je curica 😁

Bit ce sve ok s nalazima, ne brini. ali vjerujem da si nestrpljiva. Ja imam vadenje krvi 24.1. pa cu tek tad saznat, na zalost ne prije. Isto mislimo da bi mogla bit curica.A do tad cemo se strpit.
    Prvi puta nisko htjeli znat spol, sve do poroda. Sad smo odlucili da zelimo znat ali da nikome necemo rec. Imam osjecaj da ce moja seka imat jos jednog deckica, ali vidjet cemo i to.ali meni je bitno da je beba zdrava, sad spol mi je nebitan.

Ma i ja sam cekala da budem u 12 tt. Za panoramu. Kad mi je ginicka potvrdila na utz da je sve u redu i za nuhalni je rekla da je u redu. Eh onda sam rekla sad mozemo vadit krv za test. Prije nebi nikako. Ma za spol nam je isto svejedno. Samo da je zivo i zdravo. Nego nekakav osjecaj da je curica a i sanjala sam da sam rodila curicu. 🥰 i par dana nakon imala poz test. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ariel
    04. Siječanj 2022. 14:48

Meni je samo dala uputnicu, ja sam tamo zvala i onda su me pitali zadnja menstruacija i kad je rekla da je termin. Onda su mi samo reklid atum i kad da dodem. Nisam mogla birat sama  sto mi je isto ok jer oni znaju najbolje kad da dodem. Imam jos jedno vadenje krvi sad za onaj rubeola antigen test i to. Pise mi u knjizici da morma obavit do 16tt. Pa idem sad u 11tt. Bolje otic malo ranije nego prekasno. Jer kasnije uvijek mogu doc ako treba, a ranije nikako 

Teab
    04. Siječanj 2022. 15:01

Ajme kaj ste aktivne danas,kaj se tice bapskih prica uglavnom odmahnem rukom,za te tjedn i mjesece  me stalno neko pita pa im kazem trenutni tjedan,racunaj milo mislim si.

Narucili krevetic za malog,zvali me danas iz Baby Centra da ih ocekajuemo u subotu,bas se veselim🙂 onda u nedelju idemo kod poznanika po 3 u 1 kolica i kimbac za kod mojih i nesto robice.
    Danas sam skroz usporila i bas ga cesto osjetim kak me bubne,ko da oce rec mama obrati paznju na mene 🤣 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

ljubičica
    04. Siječanj 2022. 15:07

Tams i demetria čestitke!!! 💗💙💗💙💗💙💗💙
    Meni isto došli rezultati za Nifty.
    Nizak rizik za trisomije i naša cura će dobit braca 😁

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

missR
    04. Siječanj 2022. 15:12

Ljubicica divno, cestititam na deckicu ❤️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.