Tinkica27 Ja sam inače nepušač, muž puši dosta ali vani,nikad u kući. Uvijek nakon pušenja opere ruke i slično, neki dan sam se našla s frendicama, mislimd a je to bio Badnjak i kao idemo u kafić ali onaj kao s terasom koja je zatvorena. Na terasi je bilo 5 stolova e mislim da ih je nekoliko pušilo,nista pretejrano, znači ja sam mislila da ću umrijet toliko mi je smrdilo i gušilo me da sam ja isla kući za pola sata, sva roba mi je smrdila,kosa,imam dugu kosu išla sam je oprat isti trenutak i rekla sam nema šanse više. Ako i idem onda na otvorene terase vani na zrak, čak mi i smeta to kad netko puši blizu mene za mojim stolom i slično,nije mi toliko baš bilo u prvoj trudnoći. A znam dosta cura koje su pušile cijelu trudnoću.
Tini Evo baš sam htijela napisati jer sam se jutros čula s mojima iz HR-a da potrosim dio GO da mi ne propadne pa su mi rekli da ipak imam pravo do kraja godine u dogovoru s poslodavcem, tako da ipak se može krivo su mi rekli u početku. Tako da cijeli Go ostavljam za tada. Mi smo ipak privatna firma koja ima neka svoja luda pravila tako da me ništa ne bi čudilo :) Državne firme, škole i slično su druga stvar..
Sinoć je moja mala krenula lupati i to pošteno tako da sam bila budna od 23-3 ujutro i nisam mogla zaspat a jutros buđenje u 6 i još me dočeka mail od šefa za neke hitnoće, pa poludit sam mislila
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro svima.. Visibaba sretan ti rođendan… Ja sam jučer morala popiti lupocet jer sam mislila da ću prolupati koliko me sve bolilo. I tako mi jučer otišli u goste kod prijatelja koji su pušači.. Mi smo ne pušači i nisam očekivala prije da ne puše u našoj prisutnosti al, ali sam se nadala da će bar kad sam u ovom stanju možda koju manje zapaliti..ja sam ostala šokirana, žena je palila jednu za drugom, ja ssam se gušila od kašlja, ona ništa. Nakon 1,5 h smo se složili da idemo kući.. A jutros… Jutros mene toliko boli grlo od tog duhana, toliko kašljem… I onda sam išla googlati da li to šteti bebi, iako nismo dugo bili i poslije smo išli na zrak jedno 2,5 h u šetnju.. Bolje da nisam… Toliko sam isprepadana, iako opet razmišljam pa ima trudnica koje puše…. Uff.
Tako i mi smo nepusaci. Kod koga god da odemo dime li ga dime. Od prijatelja do familije. Boli njih k…. sto sam ja trudna. I sto to nama uopce smeta. Jedino ako dodu nama u kucu eh onda dime na terasi … uglavnom izbjegavam ici kod bilo koga bas zbog toga. Pa pozlije mi 🤢 a oni to jednostavno ne razumiju.
Kod nas ovi pušači koji nam često dolaze ne nose cigare jer znaju da ne pušimo pa niti ne pitaju ds zapale. Ali ovo jučer me šokiralo, znači ja kašljem, gušim se, oni ništa.. I na dođem sinoć malo nakon šetnje, al jutros užas. Grlo boli...
Kad smo kod pomoći nakon poroda i preuranjenim posjetama. Meni je prva beba, naravno strah me kako ću i što ću, no svekrva i mama su mi obje blizu ako zatreba. Ne znam da li je to zbog tog što nemam pojma što me čeka ali ja bih voljela prvih nekoliko dana da dragi, beba i ja budemo sami, naučimo sami funkcionirati. Čitam da do 1.8.2022. Hrvatska treba uvesti onih 10 dana da tata bude kod kuce nakon poroda, tako da ili to ili ce dragi na godišnji.
Ako se baš ne budem snalazila i bude me bolilo više bih voljela da moja mama bude uz mene i pomogne mi. A svekrva vec sad govori kako ce stalno dolaziti, nju očekujem vec prvi dan kad dodem iz bolnice, uz to jos voli sve kontrolirati. Nisam sebična ni ponosna ali želim se sama brinuti za svoje dijete s partnerom naravno.
🩷 7/2022
Visibaba sretan ti trudni rođendanko 🎉🎉
Atina i mene zna probudit to lupanje jos se uvijek nisam navikla budem sva u cudu 😂
*
Sto se tice pomoci kad rodim ja cu viditi kako se budem osjecala i snalazila ali meni bi stvarno bilo drago i da mi dodu svekrva/mama jer ih obe jako volim i nemam problema sa sveki svojom. Gleda me kao svoju kcer☺️
Jedino sto nebi volila je da se puno naviknem na neciju prisutnost pa da mi bude problem ostati sama tako da necu pretjerivati
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Znaci prije nisam koristila dezic. Nit sam se znojila nit sam smrdila. Znaci nista! Od kak sam trudna, cak i ako koristim dezic - usmrdim se. Nisam navikla na to. Uzasno!
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Novaamamaa23 - danas ♥️🤰
Teab - 03.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 03.01. ♥️🤰(C)
Anushka - 04.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 04.01. ♥️🤰
missR - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Suncokret - 05.01. ♥️🤰
Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
Maajaa12344 - 05.01. ♥️🤰
Mikica29 - 05.01. ♥️🤰
Atina25 - 07.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Bachata - 07.01. ♥️🤰
Princess_Mimi - 08.01. ♥️🤰
marta96 - 10.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 11.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Aristea - 11.01. ♥️🤰
Sweety - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica20 - 12.01. ♥️🤰
bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Monstera - 12.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
teja4444 - 12.01. ♥️🤰 (C)
MfrauM - 13.01. ♥️🤰
Nefertiti - 13.01. ♥️🤰
Mrvica72 - 14.01. ♥️🤰
Tonkicaa - 14.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 17.01. ♥️🤰
Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - 18.01. ♥️🤰(C)
Pepsi2019 - 18.01. ♥️🤰 (D)
Visibaba07 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
nana6 - 19.01. ♥️🤰
Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
petra_pan - 19.01. ♥️🤰
Marijanaaa12345 - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
AnnieP - 26.01. ♥️🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Teab - za cca 1tj 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Hrabrica - uskoro 💖 it's a GIRL! 💖🤰
nina_ - uskoro ♥️🤰
Ariel - 02.03. ♥️🤰
EnaEna - … 2x♥️🤰 (C + D)
zg123 - … 2x♥️🤰
anita23 - ♥️🤰
Ina85 - … ♥️🤰
TheTina - … ♥️🤰
Ariel - … ♥️🤰
annboleyn - … ♥️🤰
Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - … ♥️🤰 (D)
LalaPo - … ♥️🤰
kristinka9 -... ♥️🤰 (D)
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Silk - … ♥️🤰
Loza - … ♥️🤰
Lisa_ - … ♥️🤰
Mallla - … ♥️🤰
Tini_ - … ♥️🤰
ar5 - … ♥️🤰
MmmartinaO - … ♥️🤰
gelkor45 - … ♥️🤰
Dreams - … ♥️🤰
Lisa_ - … ♥️🤰
Comming072022 - … ♥️🤰
Principessa007 - … ♥️🤰
Micicaaa - … ♥️🤰
TonkicaPrrr - … ♥️🤰
marimare - … ♥️🤰
nanida - … ♥️🤰 (D)
Ayzis - … ♥️🤰(D)
Darijaaa11 - … ♥️🤰
Tonia♥️ - … ♥️🤰
UKUPNO: 13 dječaka 💙 & 12 curica 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Jutro svima, neka nam je sretan posljednji dan u ovoj godini, a već znam da će nam svima 2022. biti zanimljiva s dolaskom naših beba 👶🤰 Samo neka smo sve zdrave, ostalo će doći 💞
Visibaba - sretan ti ročkas & sve najbolje od ❤️ želim!
Pas je danas puno bolje (kao da se ništa nije desilo), bili na pregledu kod veta sve u redu. Ja se isto osjećam bolje, naspavala sam se, ustajala sam se samo 2 puta piškiti što je uspjeh. 🙂
Visibaba sretan rođendan!
Ariel dobro došla u klub 😬 taj smrad me vjerno prati i to samo ispod desne ruke, a pogotovo dok dojim znači kaos.
Pomoć nakon poroda dobro došla. Ne znamo kakav će bit porod ni kako će sve ići a valja imat nekog pri ruci. Naravno mi biramo koga. Tko god može imat pomoć neka prihvati. Naravno da će svatko raditi po svojim željama i uvjerenjima al vrijeme nakon poroda može biti vrijeme za nas i bebu uz podršku bližnje osobe. Treba vremena za oporavak koliko god dobro se osjećale.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji