Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    31. Prosinac 2021. 20:32

nina_

Marijanaaa12345

Coming drago mi je da si uspjela riješiti. Al cisto da te primirim isto tako negdje oko 12 tjedna i ja vadila urin i krv i rezultati kriticni. Panika, poslije na urinokulturi sve sterilno a krv da je to normalno jer trudne, a TSH ponavljala sa 16 popravilo se. Taman je sada tebi na vrhuncu rada dok posteljica ne preuzme. Mozda nije moja situacija primjenjiva kod tebe i svakako super za dodatne preglede i ja sam Isla sl cisto da te smirim. :)
    Nina, nisam ni ja od početka, meznam u kojem si tjednu jer ne vidim traku ali cim sam saznala, tako negdje oko 4 ili 5tt sam pocela piti Folnu i Novalac prenatalne ( ovo je po mom izboru bilo) i sve je ok s bebom.

Sada sam 8+2, a folnu sam počela piti prije tjedan dana. Čitala sam na internetu šta sve može biti zbog nedostatka folne u trudnoći i sad sam baš u strahu.

Ja pijem od ne znam kojeg tjedna nisam odmah pila ni u prvoj ni u drugoj trudnoći.
    Preporuka je krenuti piti dva mjeseca prije 
    I prije su svi pili folnu dok nisu skuzili da se bolje apsorbira folat.
    Samo duboko udahni i hrabro dalje uz prenatale. Nisi to saznala u pola trudnoće ne brini imas jos dugo do kraja.
    Pomalo.
    A sad vas napuštam idem jesti pizzu uz panishera i mog dalmatinca.
    Ujutro me čeka dezurstvo pedijatrije jer mi mala otezano diše i mokro a ispiranje fiziološkom i usisavanje ne pomažu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Maajaa12344
    31. Prosinac 2021. 21:12

Drage cure evo mene napokon. Bila sam u romingu i interneta ni za lijeka. Sad mi je malo trebalo vremena dok pronadem di sam stala i da sve pohvatam.
    Didi4321 znaci terapija tj Utrogestan se pije prvenstveno zbog hematoma? Ne znam je li dijeluje sto i na tu slobodnu tekucinu i na koji nacin mogu djelovati da se ona povuce. U svakome slucaju ovo mi ulijeva veliki optimizam da ulazak u drugo tromjesečje mozda znaci i koji seksic hehe....😊😊
    Sto mi libido ne da mira to je nemoguce, osjecam se ko macka u veljaci😂
    Marta96 bome ima nas podosta kako sam uspjela vidjeti tu haha, a medu mojim prijateljicama sve do jedne su bjezale od odnosa i bilo im je odbojno. Doduse vecina nazalost i nije u nekim odnosima s muzevima, bas se nisu usrecile. 😕Ja da pokucam očigledno je da sam nasla bas svoju zakrpu.🥰
    Limica, Dunjao3 jeste li sto prije cule o tom testu, sto zene govore, istrazivale, je li pouzdaniji itd? Ja sam na sto cuda jer htjela bi znati da je sve u redu (zbog spontanih, genetske situacije, sada ovo sto sam odmah na komplikacijama...) i nekako me osjecaj drzi da je sada napokon sve u redu, a s druge strane opet sto da nesto je, sto onda napraviti....raspala bi se kompletno nakon svega.😩
    MissR a ja svuda sto sam citala kazu da je seks dobar zbog bebe pogotovo ako uspijes postici orgazam to je onda poseban osjecaj bebi, pa reko cim mi ginekolog dozvoli (🤞🤞) ja cu zavezat muza ako bude trebalo 😅😅
    Ljubičica ja utrice koristim iskljucivo oralno, nisam niti jednom isla vaginalno. To mi je rekao za slucaj da mi mucno napravi, ali nekako je meni mucno stalno da ne znam odvagnuti sta mi vise smeta, a sto ne🥴🥴
    Anushka suosjećam 😂 mislim da je i meni teze nego njemu...njega ja lako obradim i olaksam redovito pa mu nije bas strasno, ali meni jaooo 😭😭
    Mikica29 meni je u pocetku bilo grozno, niti apetita, mucnine grozne, povracanje, jos proljev koji me strasno zabrinuo (đumbir sve rijesio).... A sada mucnine ne staju, ali zanimljivo je da dok jedem nemam problema samo kada stanem 😂 i stalno gladna, kruli kao da nikad ne jedem.... A pola toga ne snijem jesti, slatko pogotovo pa sam pronasla zamjenu za secer i radim svakakve slastice...ne mogu trazi me slatko da to nisu istine... 

Maajaa12344
    31. Prosinac 2021. 21:14

Tams traje li jos proljev? Ja sam imala strasnih problema s proljevom i jako sam se prepala, hitno kontaktirala ginekologa i rekao mi je da uzmem đumbira (caj svjezi od njega sam kuhala) i posno za pocetak, mlijecno van i stvarno za par dana skroz nestalo....sad sam u klubu zatvorskih problema 😅 crijeva me bole iako ne znam vise jesu li crijeva ili jajnici 😓

Uh sto mi kava fali, trazim neku bezkofeinsku, imam i aparat za kavu u koji idu oni pads ulosci (ne znam kako bi prevela, kupujem ih u Njemačkoj) ali nisam do sada isla za time ako ima bezkofeinskih 🤤🤤

Kojim uljima se mazete? Cula sam da bi dobro bilo odmah krenuti mazati i masirati mjeđicu jer se time daleko smanjuje mogućnost da ce rezati na porodu. Rekla sam dragome da me on masira, ali to je propali slucaj u sekundi svrsim od silne napaljenosti tako da cu morat sama dok budem mogla. I nadam se da orgazam nije nista nastetio s obzirom da su mi odmosi zabranjeni 🤔😟😕

Visibaba sretan rođendan!! 🎉❤️🎂

Nina_ ja sam cim sam saznala pocela poti Novalac, a nakon prvog pregleda sam stavljena na Utrogestan i plus dodatno jos folnu kiselinu. Kad sam pocela piti bila sam 5. tjedan.

Sto se tice R1 obrasca. Napokon🎉🎉 sam dobila od poslodavca svoj.... Krivo je shvatila jer bije nikad za komplikacije u trudnoći otvarala bolovanje, mislila da ona mora isplatiti placu pa traziti refundaciju od HZZO, ali sam joj objasnila sve. Zvala me direktno zena iz HZZO i rekla sto treba. Sve sam na mail poslala danas i cekam ponedjeljak da mi zena kaze ako sto jos fali i ako je R1 obrazac pravilno ispunjen jer navodno ceato ljudi krivo ispune. Ja sam od 16.12. na bolovanju i uzela mi je za obrazac 6 placa od (5.-10.mj). Valjda ce biti ok. Ugl svakako jedne doznake idu poslodavcu, a druge se nose na HZZO jer isplatu oni izvrsavaju direktno, a ne poslodavac pa da poslodavac trazi refundaciju (tako je kod klasicnog bolovanja). Ginekolog mi je dao i jedan zahtjev koji na HZZO traze da se takoder ispuni i na njemu pise za koja sve bolovanja ide isplata iskljucivo od HZZO. Ako kome treba mogu primjer obrasca poslati.

Maajaa12344
    31. Prosinac 2021. 21:16

Nisu mi dali da sve u jednoj poruci posaljem pa sam se raspisala u par, nadam se da nema zamjerke. 🙈 Uglavnom zenske moje, zelim vam sve najbolje u novoj godini, papajte, veselite se, zabavite, pazite, cuvajte se, volite, grlite, mazite (sad me hormoni poceli pucati zaplakati cu i jos jednom moram vidjeti slicicu ultrazvuka jer jos uvijek ne vjerujem 🤭) nek nam ova 2022. donese zdrave, vesele, mirne popisance, da nam cijela trudnoca prode u najboljem redu, a porod jos bolji i bezbolniji takoder i oporavak od poroda🤞😊🥰 
    Nadam se da sam svima odgovorila, a ja sada odoh malo odspavati jer mi nije plan novu docekati u snovima 😂🙈
    Sve najbolje jos jednom svima i hvala vam sto postojite!! 🥰❤️😘🧸

Leemma
    01. Siječanj 2022. 00:39

Drage tete, sretna vam nova godina! Svima nam zelim da iducu docekamo sretno neispavane, s jednim clanom vise u nasim obiteljima 😊😘

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Didi4321
    01. Siječanj 2022. 08:06

Dobro jutro svima!
    Sretna Nova godina, da svi budemo zdravi, sretni!
    Mary10 (valjda sam dobro zapamtila da si ti) cestitam na urednom testu i curici 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Anushka
    01. Siječanj 2022. 09:02

Sretna nova godina svima, neka nam svima donese zdrave bebice i puno veselja sa njima i našim najmilijima🥳🥳🥳😘

url=https://lilypie.com]

Atina25
    01. Siječanj 2022. 09:06

Jutro cure sretna vam nova godina ♥️♥️
    Da nam svima donese naše zdrave bebice i samo zdravlja u obiteljima!!!🥰🥰

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MMMartinaaa
    01. Siječanj 2022. 09:09

Dobro jutro drage žene!❤️ 
    Želim nam svima jednu zdravu, veselu, sretnu Novu Godinu koju će naravno obilježiti dolasci naših malih smotuljaka sreće 🐥🍼 
    Nadam se da ste uspjele uživati u dočeku. 🥂🎉
    Preskačem listu danas jer je ionako vikend pa je stavljam sutra prije početka novog tjedna 🥰

Ariel
    01. Siječanj 2022. 11:44

Cure zelim vam sve najbolje. Isto tqko i vasim bebicama i obitelji. Da sve budete zdrave a sve ostalo ce doc na svojem 🥰
    Ja sam na putu za austriju, uspjela sam nikom ne rec da sam trudna i nitko me nije skuzio 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.