Još jedno pitanje…. Pošto imam nešto bakterija u mokraći rekla mi je ginićka da pijem čaj od brusnice. Ja sam uzela čaj od listova brusnice u bio bio. Sad gledam na googlu i kažu da nije dobro da teudnice piju jer da izaziva grče je maternice. Da li itko zna da li se može to piti ili koji da kupim ako se ne smije?
Za mokraću je najbolje i najpouzdanije uzeti D manozu.
Di se taj čaj uzima i jel od brusnice?
Nije čaj, obično je u kapsulama. Ima u ljekarnama, pročitajte više o D manozi.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Uspjela sam danas na mail dobiti R1 obrazac od dvije plaće što mi je falilo. Da li će mi to priznati u HZZO ili trebam odnijeti original koji ću poštom dobiti ali ne znam kada.
🩷 7/2022
AnnieP samo odnesi to što imaš, a ako nešto slučajno fali, meni su rekli da mogu donijet naknadno ili poslat na mail. Sad nisam sigurna da je tako svugdje, ali trebalo bi bit.
Mary10 hvala ti, citala sam clanke i pise da u ranoj trudnoci moze dovesti do problema sa razvijanjem, ne korona nego temperatura i bas sam se prepala
I ako se ne varam,ako otvaraš komplikacije u 12mjescu zadnja plaća koja ti se gleda je ona za 10 mjesec ne za 11,tako da mislim da ti je poslodavac dobro obuhvatio.
Gleda se zadnjih 6 mjeseci znaci i 11. Ja sam na kompilacije Isla 1.3 i veljača mi je usla u prosjek
I ja sam shvatila tako. Raspitala sam se baš o tome i skužila da 11. mjesec ulazi u to. Danas sam zvala knjigovodstvo i žena kaže da ne ulazi.
Uspjela sam kontaktirati drugog poslodavca i trebali bi mi poslati na mail i na kucnu adresu te dvije plaće koje fale, do utorka će mi valjda na mail poslati.
Možeš ti pitati pisarnicu HZZO i to ti je najtocnije
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
I ako se ne varam,ako otvaraš komplikacije u 12mjescu zadnja plaća koja ti se gleda je ona za 10 mjesec ne za 11,tako da mislim da ti je poslodavac dobro obuhvatio.
Gleda se zadnjih 6 mjeseci znaci i 11. Ja sam na kompilacije Isla 1.3 i veljača mi je usla u prosjek
Onda je svakome drugačije šta nema smisla 🙄
Eto ja ove godine otvorila komplikacije 25.07 i zadnja plaća mi se gledala za 5mj,za 6mj nije ušla iako mi je isplaćena 01.07..
Pon ću dobit R1 obrazac za ove komplikacije i baš me zanima šta će pisat,ali to se nebi smjelo razlikovati.
I knjigovodstvo je AnnieP tako reklo..
Možda da nam se javi neka cura koja je otvorila već komplikacije ovaj mjesec?
Meni nije razlika jer mi je prosjek isti ali eto znatiželja,kako je tebi bilo tako a nama nije 🤔
Bas sam provjerila danas papire i na R1 je i veljača. Sad da idem na komplikacije ulazi mi 10 i 11 jedino kao idem u siječnju onda mi ulazi i prosinac
*
Uspjela sam danas na mail dobiti R1 obrazac od dvije plaće što mi je falilo. Da li će mi to priznati u HZZO ili trebam odnijeti original koji ću poštom dobiti ali ne znam kada.
Budu ti priznali. I ja sam samo kopirala s maila.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Već sam ovo bila pitala al šta ću kad se zabrinem- baš imam dosta jak pritisak od beboline na mjehur. Pišam svaka 2h, nekad i češće, tokom cijelog dana i noći. Bebu osjećam, svaki dan sve jače i češće. Išla sam u kratku šetnju (doslovno 10min) i baš mi je neugdna bol bila na mjehuru. Kad sjednem mi je okej.
Pošto ima tu cura kojima ovo nisu prve trudnoće, mislite li da se trebam brinuti? Nekako sam ovo očekivala pred kraj trudnoće, ne u 18tt
Trebala bi raditi vježbe za jačanje misicnog dna
*
Onda je svakome drugačije šta nema smisla 🙄
Eto ja ove godine otvorila komplikacije 25.07 i zadnja plaća mi se gledala za 5mj,za 6mj nije ušla iako mi je isplaćena 01.07..
Pon ću dobit R1 obrazac za ove komplikacije i baš me zanima šta će pisat,ali to se nebi smjelo razlikovati.
I knjigovodstvo je AnnieP tako reklo..
Možda da nam se javi neka cura koja je otvorila već komplikacije ovaj mjesec?
Meni nije razlika jer mi je prosjek isti ali eto znatiželja,kako je tebi bilo tako a nama nije 🤔
Bas sam provjerila danas papire i na R1 je i veljača. Sad da idem na komplikacije ulazi mi 10 i 11 jedino kao idem u siječnju onda mi ulazi i prosinac
Kako je samo tebi drugačije 😁😁
Mislim meni stvarno to nije bitno jer mi je isti prosjek,ali evo znatiželjna sam,zašto nama drugima onda nije ušlo,zašto je Annie knjigovodstvo reklo drugačije od ovoga šta ti pišeš,Marta je isto dobila tako kako sam rekla 🤔
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Priznat će,ja sam samo poslikala i na mail poslala,nitko me nije tražio original :)
Super da si uspjela riješiti to 😊
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji