Comming Isto kao Marti, urin je koma 3+ leukociti,proteini koma, a urinokultura super tako da ne brini ne mora biti ništa strašno..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Mrvicaznas mozda marku? Novcano mi nije toliko bitno ali za oboje bas nemam,kvaliteta mi je vazna jer bas gledam te baby gymove i pogubila sam se u svemu sad
Upiši na net aktivni baby centar 3 u 1, taj zelenkasti sam kupila nanstranici svijet beba 500kn je bio
je to onaj u kojem beba stoji sjedi?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
TeabNama se baby gym pokazao kao jedna od naj investicija ali kupili su nam frendovi neki za 250 kn za babinje za maloga pitali su sta nam treba on je obožavao bit u tome i lupati i gurati to,dok znam djecu koja neće bit 2 min u tome. Vrtić bi nam bio promašaj samo takav jer oni žele izaći pošto poto, aktivni baby gym njihaljka je po meni preskupo u njemu ionako ne smiju dugo bit radi položaja kičme jer 'stoje' ako je to ono na sta ja mislim. Moj mali je imao tortikolis, proveli smo 3 tjedna na Kantridi i na vjezbama i fizijatar mi je svasta rekao za to, uglavnom i dalje sam mišljenja da nekoliko minuta u danu u tome im nista ne bi bilo al duzi period nikako,pa mozda ako ima ga ko posuditi super ali kupovat nije bas najisplativija opcija. Casmatino podloga je zakon,na pod s njima sta više neka se sami vrte,razvijaju prirodno,hvataju igračke
maloj sam uzela neki u lidlu baby gmy za 100-150kuna mrzila ga je...ustvari dok ti sjediš i igraš se s njom ok ali čim se makneš nula bodova vrišti place....
a vrtić https://www.aliexpress.com/item/4001278609981.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.29fb4c4dKd9wYv nam je bio zakon sad sam ga makla jer nam trebalo prostora za bor...a mi bi joj ostavili da može ulaziti izlaziti i to bi joj bilo fora.
Njihaljku je i nama ffizijatrica zabranila. Bila je u tome samo kad bi ja morala na toalet pa bi ju stavila u to da ju mogu vidjeti iz toaleta. kad bi bile same naravno.
casmatino je zakon imaju često akcije na facebooku a i ljudi ih prodaju na marketplaceu.
*
evo ja prodajem Bubaba ogradicu za krevetić nježno roza dimenzije 180*35 i 10 Navlake Baby roza Dada&Rocco.
*
Dobri jutro cure, nikako da se stignem javiti. Ja inače radim u skoli, od 10.1. ostajem na komplikacijama pa sam išla jutros pitati u školu ovo što je Atina rekla, jer bi se ja trebala vratiti iduće godine krajem šestog mjeseca što znači da bi mi godišnji iz 2022 propao. Rekli su mi da to nije istina i da bez obzira kad se vratim, a radi se o porodiljnom, imam pravo godišnji iskoristiti do kraja 2022.
pitala sam i ja jutros voditeljicu ali ću i za svaki dlučaj pitati doggodine i pravnu službu ali kod nas je u pravilu do kraja godine nebitno kad se vratiš
*
Cure moje, tako je to, stalno neke brige i strahovi. Jeste li vi pile folnu ili vitamine za trudnice odmah od početka trudnoće? Ja nisam i sad me to brine za poludit.
Što se tiče nalaza, meni je isto nešto malo sniženo, nešto malo povišeno, ali tješim se da je o.k. ako nisu velika odstupanja.
Cure moje, tako je to, stalno neke brige i strahovi. Jeste li vi pile folnu ili vitamine za trudnice odmah od početka trudnoće? Ja nisam i sad me to brine za poludit.
Što se tiče nalaza, meni je isto nešto malo sniženo, nešto malo povišeno, ali tješim se da je o.k. ako nisu velika odstupanja.
Ja sam počela sa 4tt kada sam saznala za trudnoću. Mislim da se ne trebaš brinuti oko toga jer beba sebi uzme sve što joj treba :)
Nove cure dobrodošle i želim urednu trudnoću 🤗
Cure dobih nalaze urina i krvi evo plačem, urin užas leukocitna esteraza 3+ pozitivno, leukociti 10-20 u urinu, eritrociti 2-5, stanice pločastih epitela 2-5 , sluzi malo, bakterija dosta…. Eee sada krv hematokrit 0.348 ( 0.356-0.470 normalno), MPV 10.7 (6.8-10.4), kreatinin 45 (49-90), ALT 38 ( 10-36), Natrij 135 ( 137-146 ) TSH 3.60
Evo plačem već pola sata ne znam šta da radim i mislim. Prvi put u životu imam ovakve nalaze a ginekolog mi je na godišnjem a pregled tek 20.1. Je itko imao sličnu situaciju??
Nemoj se unaprijed stresirati. Vjerojatno imaš neku bakteriju i to će se riješiti terapijom. Ja svakako ne bi čekala pregled tako dugo, javi se u hitnu ginekološku ordinaciju, moraju te primiti te će napraviti dodatne pretrage da se vidi šta je u pitanju i kako bi ti dali terapiju. Bit će sve okej ❤️
Van sebe sam, nadam se da će mi se netko javiti od ginekologa danas tko je na zamjeni, pojest ću se živa sada preko vikenda 🥺🥺 ako me ne budu htjeli primiti ubrzo.. Hvala ti na brzom odgovoru ❤️♥️❤️♥️
Zašto si van sebe? Meni ovo uopće ne izgleda loša krvna slika sve je blizu granica.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Drage žene nazdravlje vam stara godina!!!! 🤩🤩🥳🥳🥳🎉🎉💗❤️💗❤️
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Cure, svako dobro vama i vasim najmilijima u nadolazecoj Novoj! Sto manje briga i stresa, a sto vise veselja i naravno zdravlja! Cuvajte se i pazite na sebe i svoje bebe 💕
Ovi baby active centri jesu primamljivi i vjerujem da ih djeca vole ali jednako kao ni šetalice nisu preporučljive za motorički razvoj djeteta, za kičmu ni za zdjelicu, al opet će to svatko za sebe procijeniti.
Podloge za igru su super dok bebe propužu jer kasnije im ne treba podloga. Na akciji u Decatlona zna biti podloga za 300tinjak kn i kažu da je bolja za održavati od Casmantina a ima podloge još i Kinderkraft al jednako paprene cijene kao i Casmantino.
Mobil je ok imati jer bebe s oko 2mj počmu okicama pratitit objekt koji se kreće iznad sebe al onda za mjesec dva to više nije in.
Baby Gym moje obadvije cure nisu doživljavale, al opet znam beba koje jesu. Imam ogradicu koja u početku služi kao krevetac za u dnevni a kasnije za igračke i igru iako je bebačima najbolje na podu, tvrdoj ravnoj podlozi. I na kraju od svih igračaka najzanimljivije im bude ono što nije igračka. Sve u svemu postoji more izbora a opet ce svaka beba voljeti nesto njoj samo znano tako da u naptijed ne treba baš nakupovati tih čuda. A ako se ima za naslijedizi još bolje jer srce boli kad beba neće tu igračku za koju ste baš mislili da će joj bit super!
Ovo ja samo iz svog iskustva i prikupljenih info s ovog foruma (drugih tema).
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji