Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    31. Prosinac 2021. 09:00

Poison_Ivy32

Jutrooo…
    ja iskreno ne vjerujem u to spavaj ovako, spavaj onako… spavam kako me volja i dobro da spavam uopce… ni nase mame ni babe nisu spavale na lijevom boku kad su bile trudne pa se sve zdrava djeca radjala…

Potpisujem, ja inače oduvijek spavam na boku, ali nikad samo na jednom i dalje spavam tako da se vrtim cijelu noć. Na leđima samo ležim ujutro i to je to. Kao i prije 😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Tini_
    31. Prosinac 2021. 09:07

Dobri jutro cure, nikako da se stignem javiti. Ja inače radim u skoli, od 10.1. ostajem na komplikacijama pa sam išla jutros pitati u školu ovo što je Atina rekla, jer bi se ja trebala vratiti iduće godine krajem šestog mjeseca što znači da bi mi godišnji iz 2022 propao. Rekli su mi da to nije istina i da bez obzira kad se vratim, a radi se o porodiljnom, imam pravo godišnji iskoristiti do kraja 2022.

Mallla
    31. Prosinac 2021. 09:19

Jutro cure! Neka vam ovaj zadnji dan 2021 prođe u veselju a onda čekamo najljepšu nam 2022. Doduše meni je i ova prethodna bila 🔝
    Spavanje na boku nije nužno, spavajte kako vam drago. Na lijevom boku najbolje radi cirkulacija i ne pritišću se žile pa protok krvi do ploda teče full i neometano. Al niša se neće dogodit ne spavanjem na lijevom boku. I ako nekog boli, ima BH kontrakcije i slično pomaže leći na lijevi bok i staviti jastuk između koljena ili leći na leđa i noge podići na povišeno ili tuširanje uglavnom to su mini trikovi za bolove i sveti magnezij naravno ☺ odoh ja u drugu temu...uglavnom zaključak spavajte onako kako se možete naspavati!

url=https://lilypie.com]

Ariel
    31. Prosinac 2021. 09:29

Moja seka treba rodit 2 tjedna prije mene i zivi blizu mame tako ce mama njoj pomagat. Posto sam ja 450 km udaljena ne ocekujem da ce dolazit k meni jer seki je 3.dijete a meni prvo. Suprugove roditelje ne zelim kod sebe, to sam mu rekla i on se slozio sa mnom. Ali zato sogorica mi je divna, bogom dana, pa sam joj rekla da sredinom 8mj nek uzme slobodno i da zelim da dode. Rekla je nema problema. Tako da ce meni vjerojatno doc pomoc sogorica. Sigurna sam da ce ona i sogor bit od velike pomoci. Mislim da svim mamama nakon poroda treba pomoc ali isto tako mislim da je nase pravo rec koga zelimo za pomoc a ne da nam svatko dolazi kak im se sprdne!

Monstera
    31. Prosinac 2021. 09:31

Dobro jutro cure 🤗
    Visibaba sretan ti rođendan, neka ti se ostvare sve tvoje želje ❤️
    Mfraum negdje sam pročitala da se ne preporuča spavanje na leđima, ali mislim da je to više za kasnije tjedne u trudnoći. Ja recimo spavam i na trbuhu, skvrčim desnu nogu tako da ne ležim direktno baš na trbuh, znam da kad krene rasti neću baš više moći se tako namjestiti pa sad još to iskorištavam. Spavaj kako ti se spava, najbitnije je da se naspavaš 😘
    Uživajte cure drage u zadnjem danu u 2021.godini, neka nam 2022.bude još bolja od ove (a znamo da hoće)! 😘❤️🥰

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Mary10
    31. Prosinac 2021. 09:35

Jutro zene, 
    Visibaba sretan ti rodendan zelim 🤗
    Zelim vam lijep docek u ugodnom drustvu nove 2022 koja ce biti znacajna za sve nas 💕
    .. 
    Zene, ja imam jedno pitanje. Kako sam napisala jos jucer, stigao harmony test i sve je low risk 0.01% a dolazi nam curica. E mene tek sada pere ta pouzdanost testova. Sto se tice predispozicija i urodenih bolesti o tome vise ne razmisljam i smatram da sam samo potvrdila ono svoje da je u najboljem redu. Medjutim, prosli tjedan smo ja i muz bili na pregledu, kada nam je doktorica rekla da joj nesto 'neodoljivo visi' medju nogama a sada test pokazao da je curica. Da se razumijemo nama je stvarno svejedno ali smo komentirali da izaziva konfuziju jer vec nekako poslozis slikice u glavi i zamisljas. Sinoc sam na forumu procitala iskustvo jedne cure sa prenatalnim testom, konrektno za spol i test joj je pokazao krivi spol.
    .. 
    Kakva su vasa iskustva, znate nesto o drugim iskustvima? 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Anushka
    31. Prosinac 2021. 09:37

Visibaba sretan ročkas🥳🎂🥳

url=https://lilypie.com]

• Tinkica27
    31. Prosinac 2021. 09:42

Jutro svima.. Visibaba sretan ti rođendan...  Ja sam jučer morala popiti lupocet jer sam mislila da ću prolupati koliko me sve bolilo. I tako mi jučer otišli u goste kod prijatelja koji su pušači.. Mi smo ne pušači i nisam očekivala prije da ne puše u našoj prisutnosti al, ali sam se nadala da će bar kad sam u ovom stanju možda koju manje zapaliti..ja sam ostala šokirana, žena je palila jednu za drugom, ja ssam se gušila od kašlja, ona ništa. Nakon 1,5 h smo se složili da idemo kući.. A jutros... Jutros mene toliko boli grlo od tog duhana, toliko kašljem... I onda sam išla googlati da li to šteti bebi, iako nismo dugo bili i poslije smo išli na zrak jedno 2,5 h u šetnju.. Bolje da nisam...  Toliko sam isprepadana, iako opet razmišljam pa ima trudnica koje puše.... Uff.  

⭐ Miss_Ivy ⭐
    31. Prosinac 2021. 09:50

Pozdrav svima!
    Nova sam na ovoj temi, pratim neko vrijeme. Moja priča je u potpisu. Termin po zadnjom M mi je 15.08. Idući UZV 12.01. 
    Anita23 klikni na moju trakicu ispod, izaberi pregnancy, izaberi da li želiš da ti se u trakici prikazuje napredak bebe (development stages), ili tjedni i dani trudnoće (days and weeks), sljedeće je sign in - možes slobodno odabrati no, thanks, izaberi malu trakicu ili veliku ( recimo moja je velika). Klikom odaberi izgled trakice koja ti se prikazuje gore u preview. Kada si izabrala ides na Next:slider. Izabereš ikonicu koja će označavat tjedne. Nakon što to izabereš, prikazano ti je u preview opet. Ideš na Next: Details. Tu te traži podatke Expected due date - tu staviš termin poroda, Last menstrual period - zadnja menstruacija, ostalo ne trebaš popunjavati. Ides na Next: Save . Izaberes pod Code snippets - Forums, pa Pseudo HTML, kopiraš link ispod, te si staviš u profil pod potpis. Nadam se da sam dobro objasnila i da ćeš uspjeti 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Ina85
    31. Prosinac 2021. 09:52

Tinkica27

Jutro svima.. Visibaba sretan ti rođendan… Ja sam jučer morala popiti lupocet jer sam mislila da ću prolupati koliko me sve bolilo. I tako mi jučer otišli u goste kod prijatelja koji su pušači.. Mi smo ne pušači i nisam očekivala prije da ne puše u našoj prisutnosti al, ali sam se nadala da će bar kad sam u ovom stanju možda koju manje zapaliti..ja sam ostala šokirana, žena je palila jednu za drugom, ja ssam se gušila od kašlja, ona ništa. Nakon 1,5 h smo se složili da idemo kući.. A jutros… Jutros mene toliko boli grlo od tog duhana, toliko kašljem… I onda sam išla googlati da li to šteti bebi, iako nismo dugo bili i poslije smo išli na zrak jedno 2,5 h u šetnju.. Bolje da nisam… Toliko sam isprepadana, iako opet razmišljam pa ima trudnica koje puše…. Uff.

Tako i mi smo nepusaci. Kod koga god da odemo dime li ga dime. Od prijatelja do familije. Boli njih k.... sto sam ja trudna. I sto to nama uopce smeta. Jedino ako dodu nama u kucu eh onda dime na terasi ... uglavnom izbjegavam ici kod bilo koga bas zbog toga. Pa pozlije mi 🤢 a oni to jednostavno ne razumiju. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.