Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bachata
    30. Prosinac 2021. 18:57

marta96

Bachata

Još jedno pitanje…. Pošto imam nešto bakterija u mokraći rekla mi je ginićka da pijem čaj od brusnice. Ja sam uzela čaj od listova brusnice u bio bio. Sad gledam na googlu i kažu da nije dobro da teudnice piju jer da izaziva grče je maternice. Da li itko zna da li se može to piti ili koji da kupim ako se ne smije?

Za mokraću je najbolje i najpouzdanije uzeti D manozu.

Di se taj čaj uzima i jel od brusnice? 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Bachata
    30. Prosinac 2021. 18:58

zg123

Bok svima, u subotu ulazim u 8. tjedan trudnoce. Trudna sam sa 2 bebe. Na Bozic smo bili kod mojih i tata je navecer razvio simptome i pozitivan je na koronu. Od jucer sam ja pocela kasljati i osjecati se bolesni, temp mi je bila 36.5, i kucni test na koronu negativan, sada mi je temp 37, osjecam se bolesno, grlo me boli, manje kasljem, nisam generalno koma al se ni ne osjecam zdravo. Mene zanima kolko je opasna temp u ranoj trudnoci i sto piti da ju snizim i kolika treba biti da ju snizavam?

Jedino što znam da mi prije koja je u 6mj trudnoće pozitivna na koronu i odmah joj je doktor prepisao sumamed. To je sve što znam.  Možda bi bilo dobro da isto napraviš

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

zg123
    30. Prosinac 2021. 19:01

Bachata, hvala ti, napravit cu kucni test opet sutra da vidim, makar sam imala koronu u 3. mjesecu ove godine i bitno mi je drugacija bila, ovo mi vise na neku prehladu vuce, al ne znam jel moze sta temperatura ostetiti plod makar nije visoka?

Bachata
    30. Prosinac 2021. 19:03

zg123

Bachata, hvala ti, napravit cu kucni test opet sutra da vidim, makar sam imala koronu u 3. mjesecu ove godine i bitno mi je drugacija bila, ovo mi vise na neku prehladu vuce, al ne znam jel moze sta temperatura ostetiti plod makar nije visoka?

Ne vjerujem ako si prebolila, ali gledaj mislim da je najbolje sutra test napravi i vidi ako si pozitivna zovi ginića i vidi s njim al ako na vrijeme reagiraš mislim da neće bit problema. 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

zg123
    30. Prosinac 2021. 19:11

Bachata i ja ne vjerujem, kad sam imala, razvila sam simptome u roku 2 dana i pocelo je sa 38 temp i uzasnom glsvoboljom, ovo osjecam da je bas prehlada. Imunitet mi je u banani, i u 10,11 i sad u 12 sam bila bolesna i to po tjedan dana ono prehlada me fino srezala i stalno me doktorica slala testirat se. Budem sutra vidjela sta test kaze hh

Mary10
    30. Prosinac 2021. 19:20

zg123

Bok svima, u subotu ulazim u 8. tjedan trudnoce. Trudna sam sa 2 bebe. Na Bozic smo bili kod mojih i tata je navecer razvio simptome i pozitivan je na koronu. Od jucer sam ja pocela kasljati i osjecati se bolesni, temp mi je bila 36.5, i kucni test na koronu negativan, sada mi je temp 37, osjecam se bolesno, grlo me boli, manje kasljem, nisam generalno koma al se ni ne osjecam zdravo. Mene zanima kolko je opasna temp u ranoj trudnoci i sto piti da ju snizim i kolika treba biti da ju snizavam?

Ja sam prebolila koronu prosli tjedan. Sva sreca pa sam imala nisku temperaturu do 37.5. Skidaj je lekadolima kad povisi. 37 nije velika temperatura i samim tim nije opasna. Prati, cesce mjeri i onda skidati lekadolom.

Ukoliko dodje do zaraze s koronom u trudnoci, nakon izolacije se treba kontrolirati krvna slika tj razina trombocita i sada po novom daju svakoj trudnici 2 tjedna terapije s fragminima i isto tako nakon poroda 2-6tjedana.
    Sve u svemu, nije ti svejedno kad se zarazis u trudnoci ali je mene moj ginekolog stvarno utjesio kada mi je rekao da mu nijedna trudnica nije imala komplikacije. Za sada je sve ok i nadam se da tako ostane. 

Nadam se da ce i tebi blago proci 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Teab
    30. Prosinac 2021. 19:37

Curke s bebacima,sta vam se pokazalo isplativije baby gym ili vrtic? (meni je to sve isto iako mislim da grijesim) u cemu je razlika?
    Dobrodosle nove curke i cestitam curama na ljepim vjestima i urednim pregledima 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Teab
    30. Prosinac 2021. 20:01

Mrvica znas mozda marku? Novcano mi nije toliko bitno ali za oboje bas nemam,kvaliteta mi je vazna jer bas gledam te baby gymove i pogubila sam se u svemu sad 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Princess_Mimi
    30. Prosinac 2021. 20:01

Teab

Curke s bebacima,sta vam se pokazalo isplativije baby gym ili vrtic? (meni je to sve isto iako mislim da grijesim) u cemu je razlika?
    Dobrodosle nove curke i cestitam curama na ljepim vjestima i urednim pregledima 🙂

Baby gym u pocetku, a kasnije, sa 6+ mjeseci, uzeli smo Casmatino podlogu. Kad je propuzao, kupili smo online ogradicu i to mi je najbolja investicija u zivotu 😂
    Dovoljno je prostora da se igra, istražuje, puzi i uci hodati, a opet je zatvoren i nema opasnosti.
    Koristili smo ogradicu do prije mjesec dana kad je bas cvrsto prohodao i kad nije vise bilo straha. ☺️

Teab
    30. Prosinac 2021. 20:10

Princess Mimi hvala ti,al dobro je unapred se pripremati da cu 2022 bankrotirati 🤣🤣🤣 no sve za mog sineka 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.