Visibaba sretan rockas,ti danas moj muzek sutra,ove godine tj slljedece odlucili bit samo nas dvoje,po njegovim zeljama,kako kaze mi smo mu dovoljni
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Nove cure dobrodošle i želim urednu trudnoću 🤗
Cure dobih nalaze urina i krvi evo plačem, urin užas leukocitna esteraza 3+ pozitivno, leukociti 10-20 u urinu, eritrociti 2-5, stanice pločastih epitela 2-5 , sluzi malo, bakterija dosta.... Eee sada krv hematokrit 0.348 ( 0.356-0.470 normalno), MPV 10.7 (6.8-10.4), kreatinin 45 (49-90), ALT 38 ( 10-36), Natrij 135 ( 137-146 ) TSH 3.60
Evo plačem već pola sata ne znam šta da radim i mislim. Prvi put u životu imam ovakve nalaze a ginekolog mi je na godišnjem a pregled tek 20.1. Je itko imao sličnu situaciju??
Cure dobih nalaze urina i krvi evo plačem, urin užas leukocitna esteraza 3+ pozitivno, leukociti 10-20 u urinu, eritrociti 2-5, stanice pločastih epitela 2-5 , sluzi malo, bakterija dosta…. Eee sada krv hematokrit 0.348 ( 0.356-0.470 normalno), MPV 10.7 (6.8-10.4), kreatinin 45 (49-90), ALT 38 ( 10-36), Natrij 135 ( 137-146 ) TSH 3.60
Evo plačem već pola sata ne znam šta da radim i mislim. Prvi put u životu imam ovakve nalaze a ginekolog mi je na godišnjem a pregled tek 20.1. Je itko imao sličnu situaciju??
Nemoj se unaprijed stresirati. Vjerojatno imaš neku bakteriju i to će se riješiti terapijom. Ja svakako ne bi čekala pregled tako dugo, javi se u hitnu ginekološku ordinaciju, moraju te primiti te će napraviti dodatne pretrage da se vidi šta je u pitanju i kako bi ti dali terapiju. Bit će sve okej ❤️
Cure dobih nalaze urina i krvi evo plačem, urin užas leukocitna esteraza 3+ pozitivno, leukociti 10-20 u urinu, eritrociti 2-5, stanice pločastih epitela 2-5 , sluzi malo, bakterija dosta…. Eee sada krv hematokrit 0.348 ( 0.356-0.470 normalno), MPV 10.7 (6.8-10.4), kreatinin 45 (49-90), ALT 38 ( 10-36), Natrij 135 ( 137-146 ) TSH 3.60
Nemoj se unaprijed stresirati. Vjerojatno imaš neku bakteriju i to će se riješiti terapijom. Ja svakako ne bi čekala pregled tako dugo, javi se u hitnu ginekološku ordinaciju, moraju te primiti te će napraviti dodatne pretrage da se vidi šta je u pitanju i kako bi ti dali terapiju. Bit će sve okej ❤️
Van sebe sam, nadam se da će mi se netko javiti od ginekologa danas tko je na zamjeni, pojest ću se živa sada preko vikenda 🥺🥺 ako me ne budu htjeli primiti ubrzo.. Hvala ti na brzom odgovoru ❤️♥️❤️♥️
U krvi odstupanja nisu velika tako da mislim da je to ok, a urin meni je uvijek koma nalaz, a onda urinokultura uredna. Moja dr mi je isto rekla da u trudnoći imamo i taj iscjedak i sve i to utječe na nalaz, a urinokultura pokaže pravu situaciju tako da ne brini 🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
U krvi odstupanja nisu velika tako da mislim da je to ok, a urin meni je uvijek koma nalaz, a onda urinokultura uredna. Moja dr mi je isto rekla da u trudnoći imamo i taj iscjedak i sve i to utječe na nalaz, a urinokultura pokaže pravu situaciju tako da ne brini 🍀
Nadam se Marta ♥️ jer ovo mi je šok, uvijek mi je urin bio uredan a sada bože me sačuvaj.. Ma samo da bebici se ništa ne dogodi i ne bude, prva trudnoća i stalno sam na iglama je li sve okej i hoće li sve biti okej.. Nikako da se barem malo opustim 😕
I ako se ne varam,ako otvaraš komplikacije u 12mjescu zadnja plaća koja ti se gleda je ona za 10 mjesec ne za 11,tako da mislim da ti je poslodavac dobro obuhvatio.
Gleda se zadnjih 6 mjeseci znaci i 11. Ja sam na kompilacije Isla 1.3 i veljača mi je usla u prosjek
Onda je svakome drugačije šta nema smisla 🙄
Eto ja ove godine otvorila komplikacije 25.07 i zadnja plaća mi se gledala za 5mj,za 6mj nije ušla iako mi je isplaćena 01.07..
Pon ću dobit R1 obrazac za ove komplikacije i baš me zanima šta će pisat,ali to se nebi smjelo razlikovati.
I knjigovodstvo je AnnieP tako reklo..
Možda da nam se javi neka cura koja je otvorila već komplikacije ovaj mjesec?
Meni nije razlika jer mi je prosjek isti ali eto znatiželja,kako je tebi bilo tako a nama nije 🤔
Bas sam provjerila danas papire i na R1 je i veljača. Sad da idem na komplikacije ulazi mi 10 i 11 jedino kao idem u siječnju onda mi ulazi i prosinac
Kako je samo tebi drugačije 😁😁
Mislim meni stvarno to nije bitno jer mi je isti prosjek,ali evo znatiželjna sam,zašto nama drugima onda nije ušlo,zašto je Annie knjigovodstvo reklo drugačije od ovoga šta ti pišeš,Marta je isto dobila tako kako sam rekla 🤔
Ne znam. Možda mi je referentica krivo to obračunala?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Van sebe sam, nadam se da će mi se netko javiti od ginekologa danas tko je na zamjeni, pojest ću se živa sada preko vikenda 🥺🥺 ako me ne budu htjeli primiti ubrzo.. Hvala ti na brzom odgovoru ❤️♥️❤️♥️
Ja sam imala isto nalaze sacuvaj boze. Pa kad mi ih je procitala doktorica rekla samo prpazite na secer. Isto mi nalazi krvi bili nesto poviseno, nesto snizeno, bakterije u urinu. Valjda u trudnoci nam se sve malo poremeti 🤷♀️ ko ce ga znat.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Super Mrvicasve si detaljno objasnila i imaš provjerenu informaciju :) mislim da smo nakon današnjeg dana sve magistrirale R1 obrasce 😆😆
Sretno sutra na pregledu,mislim da ima jedna cura 😊
Ja eto već sat vremena u krevetu a nemogu zaspati,ovaj kraj mene hrče na veliko 😆
Odmorite cure za sutra,za mene je "veliki" dan,moj rođendan 🎂
Pusa svima 😘
Sretan rođendan
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja sam imala isto nalaze sacuvaj boze. Pa kad mi ih je procitala doktorica rekla samo prpazite na secer. Isto mi nalazi krvi bili nesto poviseno, nesto snizeno, bakterije u urinu. Valjda u trudnoci nam se sve malo poremeti 🤷♀️ ko ce ga znat.
A to je sigurno da se sve poremeti.. Nisam baš očekivala toliko 😳.
Sortiraj odgovore
Najstariji