Lovely, Atinahvala cure ❤️ I ja se nadam da cemo se druziti do termina, svima nam zelim uredne trudnoce i zdrave i vesele bebe 🥰🤗
Dobro nam došla 😊
Mene nešto "probada" u donjem dijelu trbuha, zadnjih sat vremena... Nije jaka bol, ali osjetim...
Jeste li imale takve bolove u ranim tjednima?
Nikki777 mi imamo malm komodu i tu drzim djecije stvari, znaci stane hrpa stvari, i jos uz one skubb kutije sve lijepo uredno bude.
Imas za kupiti onaj nastavak za presvlacenje bas za malm komodu, samo obavezno pricvrstiti za zid.
...
Sto se tice kolica, mi smo kupili cybex 2u1, i jos cybex jaje, ali sam morala kupiti adaptere tako da mi jaje pase na kolica, tako da pogledajte koja bi kolica i koje jaje, pa dali postoje adapteri da se moze jaje stavit na kolica, ako nisu iste marke. Kod nas je ista marka pa smo opet trebali adaptere
Mene nešto "probada" u donjem dijelu trbuha, zadnjih sat vremena… Nije jaka bol, ali osjetim…
Jeste li imale takve bolove u ranim tjednima?
O da, probada svako malo 😄. Navodno je to normalno jer si beba radi mjesta :)
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Što se tiče autosjedalica i kompatibilnosti s kolicima to provjerite u dućanu odgovara li as na kolica koja namjeravate kupiti tj da li postoje adapteri. Radila sam u toj branši pa dosta toga znam, prema hak i adacovim testovima top sjedalice su
Recaro, Maxicosi, Roemer i Joie. Svaka od tih marki podržava neka kolica. Prema preporuci svjetske pedijatrijske organizacije,dijete može biti max 3h u tom položaju jajeta radi kralježnice, ali to je najprakticnija stvar svega kad beba zaspi samo ju preselis, pogotovo kad je još mala mala. E da i gledajte koja od tih sjedalica ide na isofix bazu a koja se veže s pojasom tj imate li autu otvor za isofix, (stariji modeli auta nemaju, novi imaju gotovo svi), neke se mogu montirati i na pojas i na bazu - samo na klik. To vam je između naslova i sica kao 2 rupe iza kojih stoji šipka na koje se to postolje zakvači.
Mi ćemo naslijediti sjedalicu i bazu, a kolica ćemo uzeti Maclaren jer živimo na 4.katu bez lifta u malom stanu. To je što znam od opreme od početka što želim, a za ostalo nemam pojma samo se ne bi htjela natrpati sa puno stvari 🙈
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Što se tiče autosjedalica i kompatibilnosti s kolicima to provjerite u dućanu odgovara li as na kolica koja namjeravate kupiti tj da li postoje adapteri. Radila sam u toj branši pa dosta toga znam, prema hak i adacovim testovima top sjedalice su
Recaro, Maxicosi, Roemer i Joie. Svaka od tih marki podržava neka kolica. Prema preporuci svjetske pedijatrijske organizacije,dijete može biti max 3h u tom položaju jajeta radi kralježnice, ali to je najprakticnija stvar svega kad beba zaspi samo ju preselis, pogotovo kad je još mala mala. E da i gledajte koja od tih sjedalica ide na isofix bazu a koja se veže s pojasom tj imate li autu otvor za isofix, (stariji modeli auta nemaju, novi imaju gotovo svi), neke se mogu montirati i na pojas i na bazu - samo na klik. To vam je između naslova i sica kao 2 rupe iza kojih stoji šipka na koje se to postolje zakvači.
Mi ćemo naslijediti sjedalicu i bazu, a kolica ćemo uzeti Maclaren jer živimo na 4.katu bez lifta u malom stanu. To je što znam od opreme od početka što želim, a za ostalo nemam pojma samo se ne bi htjela natrpati sa puno stvari 🙈
Sve od navedenog potpisujem.
Mi smo kupili cybex 2u1 (košaru i sportsko) ali 2019 pa dobro paziti navodno novi se ne može sklopiti konstrukcija s sportskim provjerite u prodavaonicama.
Mi smo gledali da stanu u prtljažnik da moze na sve terene i svašta nešto još .
Uglavnom pocetni orijentir mi je bio prijedlog od Stollerice s Instagrama svima preporučujem. Bila vani je za nase kriterije preporučila per perego i jos par ali kad smo probali u babycentaru ipak smo kupili cybex koji uopće nije bio preporuka.
Jaje smo kupili cybex cloud z i size jer se širi kad beba zaspi pa može spavati u tome jer prestaje biti AS sto nam se u prvim mjesecima pokazalo jako korisno. Hodočastili smo po bolnicama satima i ona bi redovito zaspala pa bi joj raširila i ne bi lomila leđa.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
U babycentaru mozete ostaviti osobnu i probati jaje i bazu u autu. Nama je to sve probala prodavacica pa nam je rekla da nemamo mogućnost nikakvu za isofix potražila je nemamo ni kuku (stariji auto) tako da smo od baze odustali.
Baze vam na nekim jajima vrijede za samo tu kategoriju pa vam za iduce ne vrijedi a nije jeftina baza pa to malo pogledajte.
I ako slučajno imate rupu otvor ispred straznjih sjedala onda ne smijete bazu. Tj ima nacin kako se ipak može staviti pa provjerite to u autu na podu je li vam otvor.
I neka sportska su ravna a neka idu u L sjedala sto nije preporučljivo dok se sami ne posjednu ali opet ima trik kako i to malo izregulirati ;)
Sad vam ovo mozda sve zvuci glupo i ne shvativo ali kad krenete malo proučavati biti Ce vam jasnije.
Imate kod Stollerice usporedbe kolica XvsY pod naglascima. I o autosjedalicama
Ma malo pogledajte sve naglaske biti Ce vam jasnije
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro svima
Sretno danas na pregledima!
--
Ja cekam anomaly scan pa cu onda krenut u istrazivanje svega i polako nabavljati stvari. Skuzila sam da ce mi najvise vremena trebati da skontam sve za as i kolica, jer zasad mi je to znanstvena fantastika.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Dobto jutro, zenske!
Zelim vam uredne preglede danas, a ostalima sto manje mucnina, bolova i ostalih tegoba 😊
Ovo sto pricate o opremi meni zvuci ko kineski 🤣 srecom, jako puno bebica imam u svojoj okolini i trebala bih naslijediti vecinu toga potrebnog. Inace bih se skroz pogubila, a bome i bankrotirala 😅
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Jutroo. Evo da se ukljucim. Mi smo gledali maxi cosi i abc design sjedalice i kolica. Jako nam je bitno da je jaje/sjedalica kvalitetno jer provodimo puno vremena na cesti kad putujemo. Suprug je rekao da ga ne zanima koliko kosta, on gleda na njemackim ADAC stranicama ocjene tih sjedalica. I slatem se s njim, za drugo lako, sigurnost nam je na prvom mjestu.
**
Evo ja jucer popila Portalak, idem sad popit kapucino da vidim oce li ista bit ili cu ipet bit nervozna cijeli dan.
Probudila se sa blagom mucninom, al mozda kapucino i to rijesi. 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji