Drage moje, sretan Vam i blagoslovljen Božić. Da bog čuva nas i naše bebice. Nisam čitala par zadnjih stranica, to ću popidne, sad trčim u ljekarnu jer muž ima 37,7 i bio je kontakt covid pozitivnoj osobi i sva sam u panici i strahu. Idem u dežurni ljekarnu na drugi kraj grada, možete li mi molim vas ovdje napisati sto bi mi sve preporučili da uzmem. Ja samo znam da moram lupocet, ali sto je još dobro osim njega. Sjećam se da je Atina bila spomenula cink i njega pijemo iz malih vrećica ali ima li još sto da uzmem da nam pomogne. Tek u pon se možemo testirati..
Kucni test bi vam mogao biti negativan ako se prerano radi.
Sretno
Savjet nemam jer nismo hvala Bogu jos imali takvu situaciju.
A cink pijem svaki dan

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
curke sretan vam Bozic 💕💕💕💕 uzivajte sa svojim bebicama da su nam zive i zdrave 🤰🤰
Ariel i mene muci to kad putujem, probaj sa kompotom od suhih sljiva ili dzemom ja cak nekad pojedem mlijeko i mljevenu plazmu i pomogne mi.
Niki posavjetuj se sa farmaceutom sta ti je najpotrebnije sada, mislim da izmedju ostalog treba ti velika doza vitamina D tako je bar meni bilo dok sam bila covid
U trudnoci se ne smije nekontrolirano uzimati vitamin D, jer su visoke doze toksicne za plod.
Slažem se...prije provjere ne

*
A meni bas to savjet od ginekologa...aciklovir

*
Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga vama i najmilijima ovaj Božić ima.
*
danas mi je opusten dan i ima tko čuvati/zabavljati malu pa sam napravila muffine od borovnica za nju, dovela do predzadnjeg koraka domino čiz i umutila čoko raspucance ujutro ću ih ispeci.. Ovaj tjedan je bio kaos i evo jutros je usisan i opran stan. I dobro nema veze sto je Bozic i sto smo cekali zadnji dan.
Nismo stigli
I nisam se stresirala.
Tako bi trebali svi
Pomalo i opusteno.
Blagdani dodu i produ ali ljudi ostaju tj djeca nasa ❤️
Jucer je svekrva kuhala bakalar ustvari cijeli Split mislila sam da cu se izrigati dok sam išla ulicom i kod sveki u stanu.
I danas je radila rucak.
Jedan sin joj tu sa zenom ali nije danas isao do nje, drugi je s zenom otisao u rijeku pa je nama bilo glupo da bude sama ovih dana. I sutra smo na ručku jer kuha tristo sljedova za cijelu vojsku pa to jedes danima.
Uglavnom nisam se ubila od posla i briga me. Igram se s malom a bebicu čuvam.
Ljubim vas sve i citam kad stignem

*
Drage djevojke, sretan Božić i od mene! Nadam se da ste uspjele odmoriti danas, družit se s obitelji i dragim ljudima i da vas mučnine nisu previše mučile 🙂

Inaajde ako se sjetis slikaj. Hvala. Inace mi ove najljepnice pomognu, pogotovo da mi se ne siri ali sad mi se bas jako upalilo. Evo i pecka i svrbi i boli. Ovo nisam vec dugo dozivjela. Bas koma su te zime. A inace ga dobijem svaki puta pred mengu uzas. Taman kad mi sve prode onda opet. Tako da znam da sam podlozna tim herpesima 🥺
https://ibb.co/hf6JHmS
Sikapur se zove u 2 dana mi osusilo sve. I ne krvari mi. Al pecka malo kad stavis 🤷♀️

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Evo cure na kraju dana da vam i ja poželim Sretan Božić. Nadam se da vam je dan prošao u miru i radosti.
Nikki izdržite ili bolje rečeno izdržat ćete. Ja sam koronu progurala prvi tjedan u 12mj, ispada sam zatrudnila za vrijeme zaraze. Ono što ti mogu reći je to da te više satare neka psihoza vezana uz korona marketing nego sama bolest (većinom). Za muža - meni je jako pomagalo piti aspirin, andol, čaj od mente, operil u nos, grgljanje da olakšam grlo, kapula kraj glave u sobi za lakše disanje noću, inhaliranje. Kućni test meni i curici negativan, ja PCR pozitivna. Muž cijelo vrijeme s nama, PCR negativan, kućni negatiivan...simptomi ga sastavili jače i duže nego nas 3 a eto cijelo vrijeme negativan. Čudnovata je to bolest. I zapravo je dužina trajanja simptoma ono što iscrpi. Odmaraj što više, zrači kuću i želim vam da prođete s lakšim simptomima. Svi četvoro smo imali različite simptome, al širenje s jednih na druge je išlo svako treći dan.

url=https://lilypie.com]
Ina hvala ti od srca. Idem sutra u ljekarnu jer mi se bas i ne povlaci. Uzas. Jos mi pise na svim lijekovima kako je nuspojava smanjen imunitet. Tako da evo, herpes me docekao 🥺

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Mrvica20 - sutra ♥️🤰
petra_pan - sutra ♥️🤰
AnnieP - sutra ♥️🤰
Marijanaaa12345 - 28.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
dunja03 - 28.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ina85 - 29.12. ♥️🤰
Monstera - 29.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Teab - 03.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 03.01. ♥️🤰(C)
Anushka - 04.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 04.01. ♥️🤰
missR - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
Maajaa12344 - 06.01. ♥️🤰
Atina25 - 07.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Princess_Mimi - 08.01. ♥️🤰
marta96 - 11.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 11.01. ♥️🤰
Aristea - 11.01. ♥️🤰
Sweety - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
teja4444 - 12.01. ♥️🤰 (C)
MfrauM - 13.01. ♥️🤰
Nefertiti - 13.01. ♥️🤰
Mrvica72 - 14.01. ♥️🤰
Tonkicaa - 14.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 17.01. ♥️🤰
Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - 18.01. ♥️🤰(C)
Pepsi2019 - 18.01. ♥️🤰 (D)
Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
Nekeybah - 24.01. ♥️🤰

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Teab - za cca 2tj 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Hrabrica - za cca 1tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
nina_ - za cca 1tj ♥️🤰
Visibaba07 - za cca 4tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ariel - 02.03. ♥️🤰
EnaEna - … 2x♥️🤰 (C + D)
Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - … ♥️🤰 (D)
LalaPo - … ♥️🤰
kristinka9 -... ♥️🤰 (D)
Mary10 - … ♥️🤰
Silk - … ♥️🤰
Loza - … ♥️🤰
Lisa_ - … ♥️🤰
Mallla - … ♥️🤰
Tini_ - … ♥️🤰
ar5 - … ♥️🤰
MmmartinaO - … ♥️🤰
gelkor45 - … ♥️🤰
Dreams - … ♥️🤰
XoXo - … ♥️🤰
Lisa_ - … ♥️🤰
Comming072022 - … ♥️🤰
Principessa007 - … ♥️🤰
Micicaaa - … ♥️🤰
TonkicaPrrr - … ♥️🤰
marimare - … ♥️🤰
nanida - … ♥️🤰 (D)
Ayzis - … ♥️🤰(D)
Darijaaa11 - … ♥️🤰
Tonia♥️ - … ♥️🤰
UKUPNO: 11 dječaka 💙 & 11 curica 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji