A meni bas to savjet od ginekologa...aciklovir
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga vama i najmilijima ovaj Božić ima.
*
danas mi je opusten dan i ima tko čuvati/zabavljati malu pa sam napravila muffine od borovnica za nju, dovela do predzadnjeg koraka domino čiz i umutila čoko raspucance ujutro ću ih ispeci.. Ovaj tjedan je bio kaos i evo jutros je usisan i opran stan. I dobro nema veze sto je Bozic i sto smo cekali zadnji dan.
Nismo stigli
I nisam se stresirala.
Tako bi trebali svi
Pomalo i opusteno.
Blagdani dodu i produ ali ljudi ostaju tj djeca nasa ❤️
Jucer je svekrva kuhala bakalar ustvari cijeli Split mislila sam da cu se izrigati dok sam išla ulicom i kod sveki u stanu.
I danas je radila rucak.
Jedan sin joj tu sa zenom ali nije danas isao do nje, drugi je s zenom otisao u rijeku pa je nama bilo glupo da bude sama ovih dana. I sutra smo na ručku jer kuha tristo sljedova za cijelu vojsku pa to jedes danima.
Uglavnom nisam se ubila od posla i briga me. Igram se s malom a bebicu čuvam.
Ljubim vas sve i citam kad stignem
*
Drage djevojke, sretan Božić i od mene! Nadam se da ste uspjele odmoriti danas, družit se s obitelji i dragim ljudima i da vas mučnine nisu previše mučile 🙂
Inaajde ako se sjetis slikaj. Hvala. Inace mi ove najljepnice pomognu, pogotovo da mi se ne siri ali sad mi se bas jako upalilo. Evo i pecka i svrbi i boli. Ovo nisam vec dugo dozivjela. Bas koma su te zime. A inace ga dobijem svaki puta pred mengu uzas. Taman kad mi sve prode onda opet. Tako da znam da sam podlozna tim herpesima 🥺
https://ibb.co/hf6JHmS
Sikapur se zove u 2 dana mi osusilo sve. I ne krvari mi. Al pecka malo kad stavis 🤷♀️
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Evo cure na kraju dana da vam i ja poželim Sretan Božić. Nadam se da vam je dan prošao u miru i radosti.
Nikki izdržite ili bolje rečeno izdržat ćete. Ja sam koronu progurala prvi tjedan u 12mj, ispada sam zatrudnila za vrijeme zaraze. Ono što ti mogu reći je to da te više satare neka psihoza vezana uz korona marketing nego sama bolest (većinom). Za muža - meni je jako pomagalo piti aspirin, andol, čaj od mente, operil u nos, grgljanje da olakšam grlo, kapula kraj glave u sobi za lakše disanje noću, inhaliranje. Kućni test meni i curici negativan, ja PCR pozitivna. Muž cijelo vrijeme s nama, PCR negativan, kućni negatiivan...simptomi ga sastavili jače i duže nego nas 3 a eto cijelo vrijeme negativan. Čudnovata je to bolest. I zapravo je dužina trajanja simptoma ono što iscrpi. Odmaraj što više, zrači kuću i želim vam da prođete s lakšim simptomima. Svi četvoro smo imali različite simptome, al širenje s jednih na druge je išlo svako treći dan.
url=https://lilypie.com]
Ina hvala ti od srca. Idem sutra u ljekarnu jer mi se bas i ne povlaci. Uzas. Jos mi pise na svim lijekovima kako je nuspojava smanjen imunitet. Tako da evo, herpes me docekao 🥺
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Mrvica20 - sutra ♥️🤰
petra_pan - sutra ♥️🤰
AnnieP - sutra ♥️🤰
Marijanaaa12345 - 28.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
dunja03 - 28.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ina85 - 29.12. ♥️🤰
Monstera - 29.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Teab - 03.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 03.01. ♥️🤰(C)
Anushka - 04.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 04.01. ♥️🤰
missR - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
Maajaa12344 - 06.01. ♥️🤰
Atina25 - 07.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Princess_Mimi - 08.01. ♥️🤰
marta96 - 11.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 11.01. ♥️🤰
Aristea - 11.01. ♥️🤰
Sweety - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
teja4444 - 12.01. ♥️🤰 (C)
MfrauM - 13.01. ♥️🤰
Nefertiti - 13.01. ♥️🤰
Mrvica72 - 14.01. ♥️🤰
Tonkicaa - 14.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 17.01. ♥️🤰
Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - 18.01. ♥️🤰(C)
Pepsi2019 - 18.01. ♥️🤰 (D)
Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Teab - za cca 2tj 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Hrabrica - za cca 1tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
nina_ - za cca 1tj ♥️🤰
Visibaba07 - za cca 4tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ariel - 02.03. ♥️🤰
EnaEna - … 2x♥️🤰 (C + D)
Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - … ♥️🤰 (D)
LalaPo - … ♥️🤰
kristinka9 -... ♥️🤰 (D)
Mary10 - … ♥️🤰
Silk - … ♥️🤰
Loza - … ♥️🤰
Lisa_ - … ♥️🤰
Mallla - … ♥️🤰
Tini_ - … ♥️🤰
ar5 - … ♥️🤰
MmmartinaO - … ♥️🤰
gelkor45 - … ♥️🤰
Dreams - … ♥️🤰
XoXo - … ♥️🤰
Lisa_ - … ♥️🤰
Comming072022 - … ♥️🤰
Principessa007 - … ♥️🤰
Micicaaa - … ♥️🤰
TonkicaPrrr - … ♥️🤰
marimare - … ♥️🤰
nanida - … ♥️🤰 (D)
Ayzis - … ♥️🤰(D)
Darijaaa11 - … ♥️🤰
Tonia♥️ - … ♥️🤰
UKUPNO: 11 dječaka 💙 & 11 curica 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
Ina hvala ti od srca. Idem sutra u ljekarnu jer mi se bas i ne povlaci. Uzas. Jos mi pise na svim lijekovima kako je nuspojava smanjen imunitet. Tako da evo, herpes me docekao 🥺
Baš mi je žao što te muči taj dosadni herpes ☹️
Ja imam pak problema sa "žvalama", evo otkad sam trudna vratile su mi se 3. put... Uzela sam Nistatin koji mi je inače uvijk pomogao nakon 1 upotrebe, a sada evo već 2 tjedna ništa... Preko noći zacijele, ujutro kad napravim prvi zalogaj puknu, i sve ispočetka. Rekla mi je ginekologica da tu nema baš pomoći i da se to trudnicama zna javljati od povišene salivacije u trudnoći (zvuči odvratno). Tako da sad mažem nevenovom masti i molim se da prođe jer ne samo da je neugodno nego i izgleda očajno.
Jesi isla doktoru???
*
Sortiraj odgovore
Najstariji