Ariel evo meni konačno herpes prošao nakon 7 dana,uzela sam u ljekarni sikapur med i to je kao Ok za trudnice.. zao mi je za probavu ali ja imam istih problema😥 to već od početka i stalno sam pisala o tome tako da sam prestala da ne budem dosadna. Meni doslovno nista me pomaže,uzela sam nesto u ljekarni pa neke šljive,pa hrana s vlaknima pa jogurti svasta nesto i užas živi,idem na wc svaka 4 dana (inače sam svaki dan) i meni je to uzas ali sta mogu.. evo sad sam jela za Božić i mislim o tome,ma grozno
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Pozdrav cure, prijavljujem se na ovu temu nakon duuugog cekanja… prije svega, sretan Bozic svim curama koje slave ❤️
Ja sam konacno proslog ponedjeljka nakon gotovo 4 godine ponovo ugledala ➕ na testu. Moram priznati da sam jos uvijek dosta oprezna, sretna sam a u isto vrijeme se ne usudjujem previse radovati obzirom na prethodno iskustvo. Odmah nakon pozitivnog testa sam izvadila betu iz krvi pa sam, buduci da je bila preko 2200, isla na pregled, da se uvjerimo da je sve gdje treba biti… naravno, kako sam tada bila 4+5 jedino sto se moglo vidjeti jeste GV koja je, hvala Bogu, u uterusu. Sad dan za danom, cekam naredni UZ na kojem cu, nadam se, cuti ❤️ Obzirom da skoro nikom jos nisam rekla za novosti, za sada cu sa vama ovdje dijeliti radost i razmjenjivati iskustva 🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Atina isto je i kod mene,vec ludim polako zbog te stolice
Jucer bili na obiteljskom rucku s moje strane,a nas 14 u obitelji,izmedu toga i mamina teta koja se napila,najzabavniji dio je bio kad mi je ljubit trbuh krenula a meni je doslo da je po glavi puknem,bas me zasmetalo,pre cudan osjecaj.
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Atina ja sam popila sirup koji mi je seka dala. Sad cekam sutra da vidim oce li proradit 😅 inace od kad sam ostala trudna sam bila svaki dan na wcu i to po 2 puta. Ali od kak sam dosla kuci, nista. 😅😅 uzas
Curke meni slijedi tjedan pretraga 😅
Sutra idem vaditi krv za kompletnu, krvnu sliku, šećer i urin.
U utorak idem raditi OGTT
A u četvrtak predati urib za urinokulturu da vidim jesam se riješila beštije e. Coli ili nisam.
Baš sam nadobudna i jako me zanimaju vrijednosti šećera nakon Božićnog vikenda 🤣🤣
Ja na ogtt nosim žlicu.. da mijesam secer dok pijem da ne padne na dno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mi smo dobili kadicu onu klasičnu valovitu pa smo trazili umetak za kupiti ali niti jedan nije pristajao kadici
Na kraju sam ju tusirala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ dok se nije posjela od onda se kupa u lavoru 🥰🥰🥰
Sad planiram kupiti stoke sklopljivu kasicu za bebu i malenu jer stvarno nemamo prostora.
Klokanicu imam ergo baby 360 i nije nam preporučljiva od strane fizijatra zbog hiperbdistonog sindroma i tortikolisa kao i sve one njihalice ali ja sam ju ponekad nosila u tome jer je trebalo dovuci kolica i nju na 3 kat bez lifta.
Sad mi plan kupiti maramu za bebicu sto je za tako male a i ljetne bebe puno bolja opcija.
Kolica preporučujem 2u1 (košaru i sportsko) i posebno jaje neko kvalitetno. Jer je ustvari jaje najvažnije. To je ipak velika sigurnost.
Mi nase jaje jos nismo prerasli ni kilama ni visinom ni centimetara ni mjesecima. Osim sto šeta mala.
Uglavnom do dolaska druge bebice Ce doci i nova as za stariju seku a pikulica preuzima staru jos uvijek pod dobrim rokom koristenja. Za trecu bebicu cu vjerojatno morati kupiti novu
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Istovremeno potpisujem Mrvicu i Demetriu. Uglavnom dio stvari je itekako nepotreban al nam je gušt pa kupimo...ono što ja koristim i koristila sam su:
Kvalitetno jaje/AS, kolica 2u1, marama gaza materijal za ljetnu bebu, elastična za zimsku, bazinga na kopče za 8+mj, krevetić i tvrdi madrac, medo što svira uspavanku/noćno svjetlo, hranilica, baby byorn ljulja, krevetić/ogradica za u dnevni, inhalator, aspirator, kadica ravno dno, torba za stvari, toplomjer za u guzu, škarice sa zaobljenim vrhom, podloga za na pod, mobil za na ogradicu/krevetić, jastuk za dojenje koji mi služi/služio je za sve osim za dojenje. Evo to mi sad na prvu pada na um od stvari koje koristim često i koje su me u nekom trenutku spašavale ili spašavaju.
S prvom nisam imala komodu za presvlačenje, s drugom sam na posudbu uzela stalak za presvlačenje i to je spas za leđa al koristila svega 3mj jer kad krene okretanje sve visoko postaje opasno. Imam i vagu jer moje obadvije cure dobivaju misečno minimume pa sam si tako odgnala strahove, imam i izdajalicu al to su stvari koje se lako kupe kad i ako zatreba.
url=https://lilypie.com]
Ei curke nadam se da uzivate u blagdanima. Zelim vam Sretan Božić.🎄
Vidim da ste u opremi za bebu. Ja planirm kupovat od 20tt, volim sve na vrijeme pripremit. E sad cure koje ste istrazivale ili koje imate posebno jaje, a posebno kolica 2u1, koja preporucate? Moramo gledat da jaje pase na kolica ili sva jaja pasu na sva kolica?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Annboleyn Dobrodošla 🥰
Teja Nazalost ne pašu sva jaja na kolica,ali ako mislis ako kupis 3 u 1 onda pašu.. Mi smo imali Maxi cosi jaje koje je na testu jako dobro ocijenjeno,i maxi cosi kolica.. ja sam gledala tada i Joie jer su cijenom i kvalitetom onda barem pred 3 godine po meni bila najisplativija opcija.. njihova As jaje je jedna od bolje ocijenjenih na testu i mi smo kupili poslije malom istu njihovu sjedalicu 360 prezadovoljni smo bili.
Lovely Po meni previse je svega dostupno taako da ne možeš na sve ni obratit pažnju ono najbitnije mozda su vade navike, di živite,koliko mjesta imate kuća ili stan,kat/prizemlje,mjesto u autu koliko često putujete itd sve to ovisi.. Mi smo stalno bili negdje tako da meni je bilo bitno da mi je konstrukcija kolica jako lagana da mogu nakačit as gore jer smo se često vozili autom.. Frendica mi ima Peg perego kolica,predivna su al preeeogromna i tako neke stvari za usporediti. Najbolje otići u par dućana i vidjeti ponudu..Ipak ćeš vidjeti sta se točno tebi sviđa na prvu ☺️
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Lovely, Atina hvala cure ❤️ I ja se nadam da cemo se druziti do termina, svima nam zelim uredne trudnoce i zdrave i vesele bebe 🥰🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji