Ariel ja sam među zadnjima tako da znam,danas popodne zovem za pregled privatno pa ću imat datum,nadam se kroz 3 tjedna..
Atina bogami to baš izgleda kao vratolomije,ja jedva čekam da osjetim bebicu pa makar i takve vratolomije 😁
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Odoh ja u bolnicu u trudnicku ambulantu. Imam upalu mjehura. Ne gine mi antibiotik izgleda. 😭 joj meni stace me jos snaci…
Kako znaš da je upala mjehura?
Mi imamo Stokke beat kolica od malca i kosaru tako da planiram to koristiti i za bebu. 😊
Ina drži se i javljaj novosti ❤️
Kad smo kod vratolomija u trbuhu ovo je moj sa 35 tjedana on se tada jos okretao glava noge i obrnuto,rekao je dr da ne moze vjerovati jer tad bi se već trebali smjestit.. bas je bilo ludih udaraca tako da ovo sad mi je čudno 🤣
https://ibb.co/MPsDsHj
Mali Alien doslovno...koliko god je to lijepo toliko skrši pa pocmes molit da ide više van 🙈
Što se mojih trudnoća tiče ova zadnja je neočekivana....bili smo uvjereni da se nama to ne može dogodit...evo kako ne može! Oduvijek smo htjeli 3 bebice pa evo neka je došla kao iznenađenje!
url=https://lilypie.com]
Mallla Ja mislim ako se tako dogodi neočekivano da je to suđena bebica
Ina85 Ma ne brini se, antibiotika se nauzimalo brdo trudnica nekad je bolje tako nego da se nedaj bože nesto pogorša, drzim fige da prođe čim prije
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Netko je pisao za utrogestane i iscjedak, mislim Mrvica72 to je i meni bilo kad sam ih stavljala vaginalno, otkada ih pijem malo manje se ro pojavljuje, ali nekako nisam se bojala toga, kad sam išla na pregled sve je bilo ok 🤷♀️.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Netko je pisao za utrogestane i iscjedak, mislim Mrvica72to je i meni bilo kad sam ih stavljala vaginalno, otkada ih pijem malo manje se ro pojavljuje, ali nekako nisam se bojala toga, kad sam išla na pregled sve je bilo ok 🤷♀️.
Znaci i ti pijes, ne stavljas vaginalno? 3x1 ili kako?
Mene je malo prestrasilo citajuci upute o lijeku da za cuvanje trudnoce ide vaginalno, a gin mi rekao da svaki 8h po jednu popijem 🥴
Inace, mene mucnine ne pustaju, kao prava beba sam. Samo jedem i spavam pa se bljuvnem i tako u krug 😅😅 tako bi slatko nesto jela, a gin rekao da ne smijem 😭
Od opreme za bebu nisam apsolutno nista pocela, ali oko mene ima puno mama pa se nekako nadam da xe biti barem malo darezljive 😁
Netko je pisao za utrogestane i iscjedak, mislim Mrvica72to je i meni bilo kad sam ih stavljala vaginalno, otkada ih pijem malo manje se ro pojavljuje, ali nekako nisam se bojala toga, kad sam išla na pregled sve je bilo ok 🤷♀️.
Znaci i ti pijes, ne stavljas vaginalno? 3x1 ili kako?
Mene je malo prestrasilo citajuci upute o lijeku da za cuvanje trudnoce ide vaginalno, a gin mi rekao da svaki 8h po jednu popijem 🥴
Joj kod mene je to bio bas nesporazum između doktora 😅. Dakle ovaj koji me vodi na sv duhu je rekao 1x od 200 vaginalno, onda sam završila na hitnoj kad su mi našli hematom pa mi je rekao tamo gin 2xvaginalno od 200, onda sam došla opet kod svog on je rekao 3x piti. Eh ali ja sam pila prvi dan onaj od 200 a on ne samo vaginalno, dobro da se nisam potrovala 🤣, dok nisam došla kod svoje državne po recept, ona kaže piju se samo ove od 100, onda pijem te od 100 šta sad 3x do slj pregleda. A nekako mislim da nam ništa ne može biti, ovaj na Duhu mi je rekao da više voli kad se pije nek prcka dolje s prstima radi bakterija i svega, iako ono opere ruke dezinficiram i sve, ali da bi on radije da ja to pijem. Samo što mi se taako od toga spava uzas! Znači 2h odvalim u komadu nakon svake tablete 😅 . 13.1. Imam kontrolu pa ću vidjeti sto ce mi onda rec za to 🤷♀️
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
I naša teta se raspametila i donijela suvenir sa skijanja za sljedeću zimu 🙈
https://ibb.co/pZmqM40
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sortiraj odgovore
Najstariji