Jutro cure 🤗
Jučer me oprala nesanica na večer, bila sam budna do 1 i išla sam malo proučavati kolica, AS i ostale opreme i ima toliko toga na izbor, ja se samo nadam da ćemo se lako odlučiti kad za to dođe vrijeme.
Atina i ja još uvijek ne osjećam bebu, mislila sam prije 2 tjedna da osjećam neke mjehuriće ali u zadnjih par dana ništa 🤷🏼♀️ Posteljica mi je isto tako sprijeda pa možda je i do toga 🤔
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ljubičica Sve si dobro rekla, kod mene je bila ista stvar. Ja kad se sjetim na sta sam sve doslovno bacila novac, a o robici custom made s fejsa narucenoj da ne govorim, personalizirane dekice, gnijezda sta preraste odmah, sad sam malo pametnija,do godine dana se ne isplati previše ni na odjeću tropitim bolje štediti novac taj i otic na neki izlet ili nesto :)
Lovely Baš je slatka tuticaaa, to je se tako malo kad gledam da sam zaboravila kako bebe mogu biti tako male
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro drage curke 🥰 nadam se da ste mi sve dobro i da ste se lijepo provele i odmorile za vikend ❤️
Sretno na današnjim pregledima ❤️
Ja sam jutros vadila krv za kks, a sutra me čekaju bockanja za OGTT. Nadam se dobrim rezultatima.
Hvala svim curama na savjetima za opremu. Mi još ništa nismo počeli kupovati. Početi ćemo krajem Siječnja polako, ali sad bi počela polako istraživati da uopće vidim šta se nudi i šta bi mi htjeli kupiti. Da ne hodamo ko muhe bez glave u Siječnju.
Bebica još nema ništa i ništa nismo kupovali, ali jučer nam je bila muževa sestra i rekla je da teta nije mogla odoliti da ne kupi bebi nešto za Božić. Kad sam ja to vidila, ja sam se tako rasplakala, to je toliko slatko i tako jako maleno😍 uzela je neutralno s obzirom da ne znamo spol. Tako da evo bebica je dobila svoju prvu oblekicu.https://ibb.co/1mp91zx
Šta se već tako rano radi OGTT? Šta nije to oko 26tt (ili sam krivo zapamtila)?
Robica je preslatka!!! Ja najviše volim te neutralne nijanse, neovisno o spolu. Sve bi odmah pokupovala, to mi je slaba točka 😅 Sretno na svim pretragama!
As/jaje gledati od testova sigurnosti pa onda sve drugo...meni je ovaj put bilo važno da je lagana pa sam uzela MaxiCosi coral isize jer se korito može razdvojit pa mi lakše bilo nositi, inače sam fan Maxi Cosi. Imate na fejsu grupu Roda autosjedalice gdje ekipa savjetuje što i kako. Ne volim te kombinacije jaje na kolica jer po meni je jaje za u auto i isključivo dolazak s točke A na točku B. Al što cure kažu ima xyz verzija gdje neko jaje uz adaptere paše na neka kolica. Kolica imam Ergobaby Metro 2020 isto zbog lakoće, 6kg imaju i prava su gradska/ljetna kolica, ali sad moram kupovati nova za djecu male razlike pa se mislim između Cybex Gazele S duo i Jane Twinlink. Inače imate blog i fejs strollerica gdje žena recenzira sve vrste kolica i možete joj se obratiti s vašim željama i onda ona da preporuku za kolica. Ženska je jako pristupačna, srdačna, draga....a zna znanje o kolicima. Pa evo svaka preporuka za te dvije grupe.
Imate još i babywearing grupu za one koje žele u svijet nošenja i Moderne platnene pelene tko želi koristiti platnene pelene bilo moderne bilo tetranje.
I da za Jaje je meni važno da može na isofix ali i bez njega, često se bez isofixa postigne boljinpoložaj jaja nego s isofixom, na isofixu zna biti pre uzdignuto, više nalik sjedenju. Isto imate jaja koja su do 12mj/75cm/13kg i jaja 18mj/86cm/18kg, neke bebe već sa 6mj prerastu ovo jaje što je 75cm i onda nabavka nove AS (to me sad čeka). Moja djeca Jaje prerastu po visini a po dobi i kilaži Ne. Tako da sam prvi put s jajem završila s 9mj a sad evo sa 6.5 mj max do 7 dočekat i u spremu. Košare na većini kolica bebe prerastu s 3 do 4 mj, s tim da ima i dužih košara. S neka 4mj bebama se pobudi interes za okolinom pa im košara postane i sputavanje pa budu nervozniji.
Zato valja dobro razmisliti o opcijama, željama. Nekako svi prvi put poletimo za 3u1 kolicima više iz neke želje i gušta a zaista su većina takvih kolica jako teška i glomazna, pa ovisi i kakvo auto imate i gdje živite (kuća, stan, lift, bez lifta). Veličina kotača važna jer ovisi po kojim putevima mislite voziti jer makadam i hrapavo zahtjrvaju velile kotače....
Sad sam razduljila, sorry al već sam neko vrijeme u ovim dilemama pa imam potrebu blebetati.
url=https://lilypie.com]
Hej curke!
Ja već par dana osjetim kao da me nešto bocne tako da sam jučer i bas trznula jer sam se uplašila😂 ne znam jel to moja gospođica hehe. Nemam iskustva od prije, ali me zanima, meni se to osjeti onak skroz nisko dolje uz rub gaćica čak. Pa me zanima jel to tako normalno jer sam mislila da se to osjeti inače na sred trbuha, mislim ne znam 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Da nažalost nikad ne znas kako će se bebači roditi,mi smo nakupovali 56 i 62 po preporuci pa je imao preko 4 kile i prešao odmah na 68 Tako da su muz i mama isli kupiti par bodija 68
11.11 miny anomaly ✅
Jutro cure, svima sretno na pregledima danas
Mene opet oprao neki strah ujutro da ne osjetim bebicu uopće još, iako je ta posteljica sprijeda nekako mislim da bi se trebalo bas nesto lagano osjetiti, ima još koja u ovim tjednima da ne osjeti ništa?
Ja sam na poslu,tako mi se nedasvi su na GO
Jako ti je rano da svaki dan osjetiš bebu, može u ovoj fazi proči i nekoliko dana da ne osjetiš, tek tamo oko 30tt postanu svakodnevno aktivni tj da osjetiš baš. Pogotovo ako je posteljica sprijeda to je doslovno ublaživač udaraca.
Marta96 Mislim da nema pravila,ja sam prvi put osjetila kao mjehuriće doslovno ko da su mi crijeva radila i tek nakon 2 tjedna je bio onako mir mir mir pa škakljanje/udarac s neke strane,koje god zapravo svaki put drugačiji dio,ovisi kako je beba namještena..Tako da moguce da je to
11.11 miny anomaly ✅
Hej curke!
Ja već par dana osjetim kao da me nešto bocne tako da sam jučer i bas trznula jer sam se uplašila😂 ne znam jel to moja gospođica hehe. Nemam iskustva od prije, ali me zanima, meni se to osjeti onak skroz nisko dolje uz rub gaćica čak. Pa me zanima jel to tako normalno jer sam mislila da se to osjeti inače na sred trbuha, mislim ne znam 🙈
Računaj da ti je maternica u toj razini, u visinu pupka dođe tek kasnije u trudnoći...često se zna pobrkat rad crijeva s bebom 😃🙈
Al da prvo miganje bebe je osjećaj trepereći, kao da puckaju baloni ili neki leptir klapa krilima ili nekanribica koja se koprcA.
Prvi put sam osjetila u 15tt balončiće, drugi put i 17tt leptirića, oba dva puta posteljica straga, sad treći put ćemo vidjeti.
Mallla Ma znam to je i dr rekao,al nekako se vodim s tom prvom trudnoćom,iako znam da nema nikakvog smisla uspoređivati, malog sam sa 16 počela osjećati s 18 tj su bili svakodnevni udarci navečer kad bi se primirila, ali vjerujem da je sad do posteljice, inače on je bio bas jako aktivan i puuuno prije 30 tjedna sam ga svakodnevno osjećala (ali i sad je takav divljak ) Imala sam u prvoj T sudar veliki pa sam zavrsila u bolnici i tamo su mi dali papir da brojim udarce i pokrete pa se točno sjećam.
11.11 miny anomaly ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji