Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Prosinac 2021. 11:18

Atina25

Mallla Ma znam to je i dr rekao,al nekako se vodim s tom prvom trudnoćom,iako znam da nema nikakvog smisla uspoređivati, malog sam sa 16 počela osjećati s 18 tj su bili svakodnevni udarci navečer kad bi se primirila, ali vjerujem da je sad do posteljice, inače on je bio bas jako aktivan i puuuno prije 30 tjedna sam ga svakodnevno osjećala (ali i sad je takav divljak ) Imala sam u prvoj T sudar veliki pa sam zavrsila u bolnici i tamo su mi dali papir da brojim udarce i pokrete pa se točno sjećam.

A ne možeš izbjeći usporedbe to je valjda u našoj prirodi. Moje dvije potpuno različite, nebo i zemlja al ja i dalje stalno nešto uspoređujem 😃🤣
    Npr, prvu 30+ tjedana ona se tako nježno gibala da je doslovno bilo gibanjr i guranje mog želudca, na koži gotovo nikad nisam vidjela nešto. Druga trudnoća teške akrobacije, ako bi legla na bok osjetila bi gdje stupka nogama 🙈🤣 znači ne usporedivo...al jbg uvijek uspoređujemo i brinemo to je tako valjda.

url=https://lilypie.com]

marta96
    27. Prosinac 2021. 11:20

Lovely_

marta96

Hej curke!
    Ja već par dana osjetim kao da me nešto bocne tako da sam jučer i bas trznula jer sam se uplašila😂 ne znam jel to moja gospođica hehe. Nemam iskustva od prije, ali me zanima, meni se to osjeti onak skroz nisko dolje uz rub gaćica čak. Pa me zanima jel to tako normalno jer sam mislila da se to osjeti inače na sred trbuha, mislim ne znam 🙈

Meni ti je tako slično bilo😁 kao da me netko lagano prstom gurnuo iznutra. Ali baš je bilo nježno i lagano. Isto nisam bila sigurna jel bila beba ili ne, onda je krenulo kao mjehurići. I nije bilo svaki dan. Sada već osjetim svaki dan, neke dane i po više puta na dan. Nekada osjetim kao nekakava meškoljenja, a nekad su baš udarci. Nekad se daju osijetiti i pod rukom kad je malo jači. Npr od 10 udaraca 1 se lagano osjeti pod rukom. Ali i dalje je to sve nježno i ništa bolno. Ali divan osijećaj 🥰

Da, meni je posteljica straga to sam vidjela da pise u trudničkoj, a sad sam u 18tt tak da mislim da bi to moglo biti to, samo ne znam kad se onda maternica digne gore jer sad već beba ima oko 20cm😂🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mallla
    27. Prosinac 2021. 11:26

Tamo oko 24-25tt je u razini pupka. Al dobro svi smo različiti pa vjerujem da su varijacije moguće!
    Sad gledam vaše tjedne i onako razmišljam kako mi je to u ovom trenutku daleko a kako će zapravo jako brzo doći! Sad čekam 1 pregled i strepim od početka mučnina 😳

url=https://lilypie.com]

Ariel
    27. Prosinac 2021. 11:28

Evo dobila sam termin kod privatnika za 2 dana. Bas sam sretna. Jer kad se vidim zadnja na ovoj listi, sva sam depresivna 😅😅

Atina25
    27. Prosinac 2021. 11:50

Malla E točno to stalno nesto uspoređujemo, ajme vi imate bebicu od 6 mj i jedno od 5 god, svaka čast  Ja sam rekla mužu da bi i treće rekao je da može ali ako želim unutar godine dana kad se beba rodi, da on je star i da ne želi kasnije  Mislim da bi lagano u Vrapču završila.. Ma prolete tjedni,ja se nisam ni okrenula već pola prošlo skoro, totalno neusporedivno s prvom koja je tako sporo prolazila.. Sad mi dani lete 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    27. Prosinac 2021. 11:53

Kad smo kod vratolomija u trbuhu ovo je moj sa 35 tjedana on se tada jos okretao glava noge i obrnuto,rekao je dr da ne moze vjerovati jer tad bi se već trebali smjestit.. bas je bilo ludih udaraca tako da ovo sad mi je čudno 🤣
    https://ibb.co/MPsDsHj

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Ina85
    27. Prosinac 2021. 12:36

Odoh ja u bolnicu u trudnicku ambulantu. Imam upalu mjehura. Ne gine mi antibiotik izgleda. 😭 joj meni stace me jos snaci...

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Samoja6
    27. Prosinac 2021. 13:20

Pozdrav curke!
    Mi smo evo u 13-om tjednu...
    Gin je rekla da mogu prestati paničariti, da je sve u redu...
    Kako ste vi cure, koje imate spontani iza sebe to prihvatile?
    Ja sam, iskreno, još uvijek u panici...
    Osjetim tu i tamo laganu bol u donjem dijelu, to pripisujem širenju... To mi je nekako logično. Bol u trtici se opet vratila (užas!) i sve mi se čini da ću ubrzo na bolovanje, ali prije toga ću tražiti godišnji...

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Visibaba07
    27. Prosinac 2021. 13:28

Samoja6

Pozdrav curke!
    Mi smo evo u 13-om tjednu…
    Gin je rekla da mogu prestati paničariti, da je sve u redu…
    Kako ste vi cure, koje imate spontani iza sebe to prihvatile?
    Ja sam, iskreno, još uvijek u panici…
    Osjetim tu i tamo laganu bol u donjem dijelu, to pripisujem širenju… To mi je nekako logično. Bol u trtici se opet vratila (užas!) i sve mi se čini da ću ubrzo na bolovanje, ali prije toga ću tražiti godišnji…

Ja sam evo 16tt i nemogu se opustiti još skroz,stalno mislim da ću doć na sljedeći pregled i da će mi reć da nešto nije dobro,iako je do sada sve ok,sve odgovara,nikako se opustiti i uvijek si kažem još do ovog pregleda pa ću se opustiti i tako evo već 4 mjeseca..🙄
    Rekla mi je dr da bi se trebala opustiti i uživati dok mogu..i znam da bi trebala,valjda i oću.Mislim da će mi bit lakše kad budeđ osjetila bebicu.
    Svakako iskoristi godišnji prije bolovanja da ti ne propadne..sretno 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    27. Prosinac 2021. 13:29

Ina85

Odoh ja u bolnicu u trudnicku ambulantu. Imam upalu mjehura. Ne gine mi antibiotik izgleda. 😭 joj meni stace me jos snaci…

Hei nije ni antibiotik zlo ali će pomoći,bolje rješenje od bolova i temp svakako.Sretno :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.