Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    24. Prosinac 2021. 23:16

Ariel kako fora, meni je ovo predivno ❤️ imati će se s kim klinci igrati 😁🎉 čestitam duplo, teta 🤗

dunja03
    25. Prosinac 2021. 00:20

cure, nije me bilo dugo...
    prvo, sretan vam i blagoslovljen Bozic - svima koje slavite, najvise zdravlja vama i svima vasima, a ostalo ce onda lako 😊
    *
    ja sam jos uvijek na temi upoznavanja i predstavljanja pa evo, ja sam rodena Varazdinka od 31 godine, ali zivim vec 12 godina u Rijeci, muz iz Rijeke, 34 godine, zajedno smo 9 godina, u braku 2 godine i imamo klinca koji uskoro puni 6 godina 😊😊 na drugom dijetetu smo radili skoro 2 godine i kad smo se konacno opustili i prestali opterecivati pojavio se plusic i u 6.mj nam dolazi mali curetak 🥰
    *
    ja sam vam prije 10ak dana sa malim otisla kod svojih u Varazdin i ostajemo do ponedjeljka, u utorak je pregled 🙈
    nisam vas pratila par dana pa sam skuzila da se nakupilo neprocitanih stranica i stranica stvarno sam se trudila svaku vecer prije spavanja citat ali svaki put bi nakon nekoliko zaostalih stranica zaspala, ali znate sta - upravo sam uspjela procitati  mozda 100tinjak zaostalih stranica 😂😂 vidim da vam se puno toga izdogadalo, cestitam svima na dobrim pregledima, zelim novim curama dobrodoslicu, bolesnima u obitelji da sto prije ozdrave a zlocestim svekrvama da porucite ko vas jebe. trenutno ste bitne samo vi i vasa mala familijica 😊 nedajte se zajebavat 😉

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

BlaBla
    25. Prosinac 2021. 01:00

Drage cure, žene... sretan vam Božić od ❤

MfrauM
    25. Prosinac 2021. 03:32

Drage moje sretan vam Božić! Danas samo uživajte 🥰. 
    Mi smo rekli svojima, raspametili se svi. Svi plaču, pa čak i svekar 🤭. Moja mama ne pusta sliku uzv (ostala kod nje 🤣), a svekrva objesila bodić na bor. Šogorice nude sve od opreme tako da sam mirna sa svime ako sve bude u redu 😄. Svi govore da im je ovo najljepsi Božić ikad. 
    Ja već par dana muku muči s mucninom ali na mirise, ne ono da dođe sama od sebe. Jucer je netko u zgradi kuhao bakalara mislila sam da ću umrijeti 🤣, a isto tako beba ne voli miris perilice za suđe, tako da sam oslobođena suđa do daljnjeg nakon što me muž jučer vidio kako 🤮 . Malo sam se ipak preforsala jučer pa ostale dane samo lezim 😬 
    Drage moje želim vam da ove dane provedete u radosti i veselju, bez bolova i briga, bez razmišljanja o šugavim poslodavcima i nek vam Božić donese sve što vam treba 😘.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

petra_pan
    25. Prosinac 2021. 06:13

Drage djevojke, majke sadašnje i buduće, svima od srca želim puno Božjeg blagoslova za sve vas i vaše obitelji, a posebno za mala srdašca što kucaju u svima vama. Danas si dajte oduška, papajte, ljenčarite, pustite i suđe i nered koji će nastati tokom dana. Za sve ima vremena i svega će biti, samo nas ne, tako da uživajte! ❤️

Didi4321
    25. Prosinac 2021. 07:01

Dobro jutro cure!
    Zelim svima i vasim obiteljima da ste zdravi i sretni 
    Sretan Bozic onima koji slave 
    Uzivajte, odmarajte, dobro papajte (nadam se da ce nas sviju zaobici mucnine i preosjetljivost na mirise), mazite pupice 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

marta96
    25. Prosinac 2021. 07:09

Sretan Božić curkice❤️🍀❤️🍀😇🙏😇
    Mir, ljubav, sreću i blagostanje želim svima🥰 ja sam se isto preforsirala iako sam se trudila sve laganini, ali me navečer kičma boljela ko da sam baka od 70 godina ili trudna 9 mj🙆 tako da sad će odmor do daljnjeg✌️ idući Božić ćemo imati pomagače i bit u boljoj formi nadamo se😁 puse 🍀😘

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Sweety
    25. Prosinac 2021. 07:11

Dobro jutro svima, zelimo sretan i blagoslovljen Bozic svima koji slave, da lijepo provedete bozicne blagdane sa svojim najmilijima ❤❤

Visibaba07
    25. Prosinac 2021. 08:24

Jutro cure 😊
    Želim Sretan Božić svima 🎄🎀🍀 provedite ga u miru i veselju..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Anushka
    25. Prosinac 2021. 08:43

Sretan Božić svima cure, vama i vašim obiteljima❤svima želim miran Božić da ga provedete u veselju i druženju sa svojim najdražima🙂🎅🌲

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.