Sretwn Bozic! Uzivajte, veselite se i fino papajte! 😊🎄🎅
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Sretan Bozic svima koji ga slave 🥰
Ja sam jucer na kratko vidjela mamu u bolnici pa je siroce plakala jer ne moze kuci ali se nadamo da je u srijedu doma. Danas moram ispec puricu, prvi puta u zivotu. 😅
Mene muci zatvor vec 3 dana. Nista. A to je uvijek tako, cim dodem k roditeljima - probava je na pauzi 🥺🙄
Drage moje trudnice, cestitam vam Bozic i ugodne blagdane zelim ☺️ bas mi je zao sto nisam ostala na listi s vama, ovi dani su mi bili posebno teski, ali to me nadam se, cini jacom ☺️☺️
neka vas i vaše obitelji prate radost i veselje, a trudnoce neka budu skolske 🙏💜 pozdrav! ♥️♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sretan i blagoslovljen bozic vama i vasim malim o velikim obiteljima,sve najbolje za blagdane od nase male obitelji 😘❤
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Niki mozete kupiti lucne testove u ljekarni i doma se testirati. Pa cekajte ponedjeljak za sluzbeni test. Sretno 😊
Sretan i blagoslovljen Božić svima koji danas slave ⛄🎄 🎁
Neka se danas svi prisjetimo da zajedništvo, ljubav, obitelj i vjeru treba slaviti svaki dan ❤️
Uživajte sa svojim najbližima, čuvajte sebe i najveći poklon koji imate (a ove godine on se ne nalazi ispod bora 😉 🤰)
Ispričajte me što danas neću staviti listu, baš mi se ne da paliti laptop, ali ionako je vikend pa promjena nema 🥰
Lida baš mi je drago što si se javila. Skupit ćeš ti snage, daj si vremena 💕
curke sretan vam Bozic 💕💕💕💕 uzivajte sa svojim bebicama da su nam zive i zdrave 🤰🤰
Ariel i mene muci to kad putujem, probaj sa kompotom od suhih sljiva ili dzemom ja cak nekad pojedem mlijeko i mljevenu plazmu i pomogne mi.
Niki posavjetuj se sa farmaceutom sta ti je najpotrebnije sada, mislim da izmedju ostalog treba ti velika doza vitamina D tako je bar meni bilo dok sam bila covid
curke sretan vam Bozic 💕💕💕💕 uzivajte sa svojim bebicama da su nam zive i zdrave 🤰🤰
Ariel i mene muci to kad putujem, probaj sa kompotom od suhih sljiva ili dzemom ja cak nekad pojedem mlijeko i mljevenu plazmu i pomogne mi.
Niki posavjetuj se sa farmaceutom sta ti je najpotrebnije sada, mislim da izmedju ostalog treba ti velika doza vitamina D tako je bar meni bilo dok sam bila covid
U trudnoci se ne smije nekontrolirano uzimati vitamin D, jer su visoke doze toksicne za plod.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Jao ja dobila herpes. Ali je nekako bolniji nego prosli. Bas ko za vraga kad nista ne radi. Imam te naljepnice koje ce mi pomoc da se ne siri. Sad cekam ponedjeljak da odem u ljekarnu i kupim nesto sto ce mi pomoc. Ocito mi je imunitet i umor napravio svoje. Grozno 🥺 znam da u ranoj trudnoci herpes cesta pojava i sve dok nije na genitalijama je ok. Ali svejedno, nije ugodno.
Jao ja dobila herpes. Ali je nekako bolniji nego prosli. Bas ko za vraga kad nista ne radi. Imam te naljepnice koje ce mi pomoc da se ne siri. Sad cekam ponedjeljak da odem u ljekarnu i kupim nesto sto ce mi pomoc. Ocito mi je imunitet i umor napravio svoje. Grozno 🥺 znam da u ranoj trudnoci herpes cesta pojava i sve dok nije na genitalijama je ok. Ali svejedno, nije ugodno.
Ja imam 2 herpesa . U apoteci mi dali neki gel nedaju onu aciklovir , kao u trudnoci nesmijes svasta. Kad dodem kuci slikam ti kutijicu. Meni je dobar.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji