Jutro cure 😊
Želim Sretan Božić svima 🎄🎀🍀 provedite ga u miru i veselju..

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sretan Božić svima cure, vama i vašim obiteljima❤svima želim miran Božić da ga provedete u veselju i druženju sa svojim najdražima🙂🎅🌲

url=https://lilypie.com]
Sretwn Bozic! Uzivajte, veselite se i fino papajte! 😊🎄🎅

👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Sretan Bozic svima koji ga slave 🥰
Ja sam jucer na kratko vidjela mamu u bolnici pa je siroce plakala jer ne moze kuci ali se nadamo da je u srijedu doma. Danas moram ispec puricu, prvi puta u zivotu. 😅
Mene muci zatvor vec 3 dana. Nista. A to je uvijek tako, cim dodem k roditeljima - probava je na pauzi 🥺🙄

Drage moje trudnice, cestitam vam Bozic i ugodne blagdane zelim ☺️ bas mi je zao sto nisam ostala na listi s vama, ovi dani su mi bili posebno teski, ali to me nadam se, cini jacom ☺️☺️
neka vas i vaše obitelji prate radost i veselje, a trudnoce neka budu skolske 🙏💜 pozdrav! ♥️♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sretan i blagoslovljen bozic vama i vasim malim o velikim obiteljima,sve najbolje za blagdane od nase male obitelji 😘❤

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Niki mozete kupiti lucne testove u ljekarni i doma se testirati. Pa cekajte ponedjeljak za sluzbeni test. Sretno 😊

Sretan i blagoslovljen Božić svima koji danas slave ⛄🎄 🎁
Neka se danas svi prisjetimo da zajedništvo, ljubav, obitelj i vjeru treba slaviti svaki dan ❤️
Uživajte sa svojim najbližima, čuvajte sebe i najveći poklon koji imate (a ove godine on se ne nalazi ispod bora 😉 🤰)
Ispričajte me što danas neću staviti listu, baš mi se ne da paliti laptop, ali ionako je vikend pa promjena nema 🥰
Lida baš mi je drago što si se javila. Skupit ćeš ti snage, daj si vremena 💕

curke sretan vam Bozic 💕💕💕💕 uzivajte sa svojim bebicama da su nam zive i zdrave 🤰🤰
Ariel i mene muci to kad putujem, probaj sa kompotom od suhih sljiva ili dzemom ja cak nekad pojedem mlijeko i mljevenu plazmu i pomogne mi.
Niki posavjetuj se sa farmaceutom sta ti je najpotrebnije sada, mislim da izmedju ostalog treba ti velika doza vitamina D tako je bar meni bilo dok sam bila covid

curke sretan vam Bozic 💕💕💕💕 uzivajte sa svojim bebicama da su nam zive i zdrave 🤰🤰
Ariel i mene muci to kad putujem, probaj sa kompotom od suhih sljiva ili dzemom ja cak nekad pojedem mlijeko i mljevenu plazmu i pomogne mi.
Niki posavjetuj se sa farmaceutom sta ti je najpotrebnije sada, mislim da izmedju ostalog treba ti velika doza vitamina D tako je bar meni bilo dok sam bila covid
U trudnoci se ne smije nekontrolirano uzimati vitamin D, jer su visoke doze toksicne za plod.

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji