Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    25. Prosinac 2021. 08:24

Jutro cure 😊
    Želim Sretan Božić svima 🎄🎀🍀 provedite ga u miru i veselju..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Anushka
    25. Prosinac 2021. 08:43

Sretan Božić svima cure, vama i vašim obiteljima❤svima želim miran Božić da ga provedete u veselju i druženju sa svojim najdražima🙂🎅🌲

url=https://lilypie.com]

Leemma
    25. Prosinac 2021. 08:48

Sretwn Bozic! Uzivajte, veselite se i fino papajte! 😊🎄🎅

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Ariel
    25. Prosinac 2021. 09:45

Sretan Bozic svima koji ga slave 🥰
    Ja sam jucer na kratko vidjela mamu u bolnici pa je siroce plakala jer ne moze kuci ali se nadamo da je u srijedu doma. Danas moram ispec puricu, prvi puta u zivotu. 😅 
    Mene muci zatvor vec 3 dana. Nista. A to je uvijek tako, cim dodem k roditeljima - probava je na pauzi 🥺🙄

Lida 🍀
    25. Prosinac 2021. 09:54

Drage moje trudnice, cestitam vam Bozic i ugodne blagdane zelim ☺️ bas mi je zao sto nisam ostala na listi s vama, ovi dani su mi bili posebno teski, ali to me nadam se, cini jacom ☺️☺️ 
    neka vas i vaše obitelji prate radost i veselje,  a trudnoce neka budu skolske 🙏💜 pozdrav! ♥️♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Teab
    25. Prosinac 2021. 10:12

Sretan i blagoslovljen bozic vama i vasim malim o velikim obiteljima,sve najbolje za blagdane od nase male obitelji 😘❤

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ariel
    25. Prosinac 2021. 10:35

Niki mozete kupiti lucne testove u ljekarni i doma se testirati. Pa cekajte ponedjeljak za sluzbeni test. Sretno 😊

MMMartinaaa
    25. Prosinac 2021. 11:28

Sretan i blagoslovljen Božić svima koji danas slave ⛄🎄 🎁 
    Neka se danas svi prisjetimo da zajedništvo, ljubav, obitelj i vjeru treba slaviti svaki dan ❤️ 
    Uživajte sa svojim najbližima, čuvajte sebe i najveći poklon koji imate (a ove godine on se ne nalazi ispod bora 😉 🤰)
    Ispričajte me što danas neću staviti listu, baš mi se ne da paliti laptop, ali ionako je vikend pa promjena nema 🥰 
    Lida baš mi je drago što si se javila. Skupit ćeš ti snage, daj si vremena 💕 

• limica
    25. Prosinac 2021. 11:31

curke sretan vam Bozic 💕💕💕💕 uzivajte sa svojim bebicama da su nam zive i zdrave 🤰🤰

Ariel i mene muci to kad putujem, probaj sa kompotom od suhih sljiva ili dzemom ja cak nekad pojedem mlijeko i mljevenu plazmu i pomogne mi.

Niki posavjetuj se sa farmaceutom sta ti je najpotrebnije sada, mislim da izmedju ostalog treba ti velika doza vitamina D tako je bar meni bilo dok sam bila covid 

Didi4321
    25. Prosinac 2021. 11:36

limica

curke sretan vam Bozic 💕💕💕💕 uzivajte sa svojim bebicama da su nam zive i zdrave 🤰🤰

Ariel i mene muci to kad putujem, probaj sa kompotom od suhih sljiva ili dzemom ja cak nekad pojedem mlijeko i mljevenu plazmu i pomogne mi.

Niki posavjetuj se sa farmaceutom sta ti je najpotrebnije sada, mislim da izmedju ostalog treba ti velika doza vitamina D tako je bar meni bilo dok sam bila covid

U trudnoci se ne smije nekontrolirano uzimati vitamin D, jer su visoke doze toksicne za plod.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani