Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • limica
    24. Prosinac 2021. 19:15

Ovo za doznake bih voljela da mogu pomoci ali u Bosni je drugacije jos gori haos, ja inace radim u sluzbi opce i prodicne medicine i svaki dan napisem tone doznaka koje trudnice i porodilje nose svojim poslodavcima za obracun plate a poslosavac to salje zavodu koji refundira ta sredstva mislim pacijentice s tim nemaju nista vec poslodavac barem ja tako mislim. Nisam sebi otvarala komplikacije pa ne znam a i u drzavnoj sam firmi pa je to sve opet na “stetu” budzetu drzave. a sa privatnim firmama je drugacije, jer jedan period bolovanja isplacuje naknadu privatnik(poslodavac) a preko tog perioda(ne znam tacno koliko dana) isplacuje onda zavod. 

Ina85
    24. Prosinac 2021. 19:36

limica

cure moje sretan vam Badnji dan nadam se da sam dobro to rekla i napisala 💐💕 vidim da ste sve zauzete ovih dana kolacima i svim tim meni je to sve preslatko i unijele ste praznicnu euforiju i moju kucu iako ne slavim Bozic 💋❤️❤️❤️ zelim vam sve najbolje od srca da nam bebe budu zdrave i vesele 🤰💗🍀🤩 one koje nisu sa svojim najmilijima zelim da se ne zaloste puno i da se sjete da su bili i gori praznici pogotovo one godine kad je korona tek krenula, bice sve uredu ovo su samo prolazna iskusenja. samo nek je zdravlja 💜💜
    draga Ina ja sam oko 12. nedjelje imala katastrofa neke bolove grceve i umirilo se kad sam pocela piti magnezij a evo sad krajem 18. nedjelje opet je pocelo to probadanje pa sam i ja opet u strahu…

MMMartinaa stavi me na popis, danas su mi javili sljedeci pregled je 18.1 u 16:00h 😍

Pa da. Evo me cjeli dan trpim te bolove krenu od bubrega lijevog prema preponi skroz dolje. Pa strca bol po cjeli dan onako pulsira tamo dolje. Uzasan osjecaj. Krevet -wc sam cjeli dan ne mrdam. Kad se utoplim i umirim bude bolje, al lezat cjeli dan i glava me pocela boljet.  Osjetim da nije urinoinfekcija i radila sam i nalaze prije tjedan dana bio sterilan. Stolica mi uredna.  Bit ce da ova beba ima kramp pa pomalo kopka 🥴. Al dokad ce. Bas sam se pozelila prosetat pored mora , a i ovo kisno vrijeme u istri nemozes nigdje 🥲. Sutra bozic nadam se da cu barem malo moci pojesti one dobre hrane ako mucnine dozvole. Bas sam si jadna 😑

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

ljubičica
    24. Prosinac 2021. 20:39

nina_

Cure, ja sam jučer i prekjučer imala baš jake mučnine i povraćala sam, a danas skoro ništa od toga, malo mi je jutros bilo mučno i to je to. Bude li tako vama?

Da. Dva dana ok pa onda loše. Samo ja ne povraćam već imam mučnine. S tim da je evo već nekoliko dana imam baš poboljšanje nadam se da će tako ostati..🤞🤞🤞

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Ariel
    24. Prosinac 2021. 20:47

Rekla sam sestri da sam zeudna pa je ona me i rekla da je i ona 😅 njoj je termin 2 tjedna prije mene 😅 bit ce zabavno ljeto. Njoj je ovo 3.

ljubičica
    24. Prosinac 2021. 20:51

Maajaa12344

Maajaa12344

Visibaba07

Maajaa12344

Atina25

Maja Ma kakve su to gluposti? Pa jel imate tajnicu, jesu žene odlazile već na komplikacije kod vas? Ajme ovo jos nikad nisam čula….Pa ima R1 obrazac s tim plaćama

Ma u maloj sam firmi, samo dvije radimo u kancelariji, sefica (računovodstvo) i ja…. Odgovor je bio da sta ce to meni i njima kad mi i tako ona isplacuje placu?!? Bolesna zena…. Ljuta sam ko pas … Bas mi to sad treba… Ocito je ljuta jer sad ostaje sama i sve na njoj…nisam joj ja kriva, ja sam upozorila na vrijeme da sam vec na odlasku (a onda je uletila predivna vijest pa je to ave ubrzalo 🥰)… Ali eto ne znam sto da radim sad …

Ali ona ti ne isplaćuje komplikacije,ti kad odeš na komplikacije nisi na "njezin" teret nego na teret HZZO-a. Zato to njima treba.Mislim ona ti zakonski mora to izdat.
    Pa ako radi u knjigovodstvu to bi valjda trebala znat,jbt nemogu vjerovat šta čujem.Mislim to ti svakako treba jer bez toga nećeš dobit komplikacije tako da neka izvoli ti to dat.

To sam i ja rekla, nije normalna definitivno… Velike li tajne o placi… A vodjela sam kad je ona isla na bolovanja (koja je naravno redovito koristila) ispunjavala je R1 obrazac…. Nemam komentara za nju stvarno 😓

Sad ona meni govori da ona isplacuje placu pa na kraju mjeseca nosi doznake i zahtjev za refund?!? Sta bi to onda znacilo da ona meni isplati punu placu pa njoj HZZO isplati isti iznos?? Kako sam shvatila od HZZO se max moze dobiti 4200 i nesto?

Radila sam u računovodstvu, vidjela sam to potraživanje od hzzo, pitala šefa o čemu se radi, kaže on mi isplaćujemo plaću onda mi potražujemo od hzzo. Ima i poseban konto za to. Ja se baš iznenadila. Sjećam se toga. Ali meni na račun sjeda direktno od hzzo (na komplikacijama sam). E sad- je li tu neka fora između komplikacija i bolovanja- to bi trebalo provjeriti..ne znam -ali se dobro sjećam ovoga 

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    24. Prosinac 2021. 21:00

Što se tiče isplate za komplikacije sad sam pogledala na račun i meni je iznos sjeo i uplaćen direktno od Hzzo. Očito nije za svako bolovanje isto. Neka idu direktno od hzzo, a neka uplaćuje poslodavac pa potražuje od hzzo...

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    15/2/22 5.pregled...

Maajaa12344
    24. Prosinac 2021. 21:10

Eto tko ce ga vise znati sve te procedure, pravila itd... Pogotovo o svemu tome razmisljati u ovim bolovima i mucninama, svadi s poslodavcem i to u ovo predivno doba godine. Najradije bih zaspala na koji dan i lad se probudim da sve bude kako treba. Jos mi muz saznao da mora na sluzbeni put drugi tjedan na dva tjedna i uz sve ovo ja ne znam kako cu, a sama sam 😟😟 kako bilo, gledam da poslije kise uvijek dolazi sunce pa samo cekam to sunce i sljedeci pregled i da prode puno bolje nego prvi 🤞🤞

Mallla
    24. Prosinac 2021. 21:52

Cure na dobro vam došla Badnja večer! ❤
    Maja možda najbolje da kontaktiraš HZZO centralu u Zagrebu, jako su brzi s odgovorima. Ono što je meni prošle godine bilo kad sam otvarala rodiljni knjigovodstvo poslodavca je sve riješilo za mene, a meni je kolega dao kopiju R1 eto čisto da imam. Isto radim u maloj firmi. Ovo ne kužim s isplatama možda poslofavac ima neku korist ili nešto krije jer od trenutka otvaranja komplikacija ili rodiljnog u potpunosti smo na teret države. E sad što tu je valja ptovjeriti s HZZO. Baš sam prije koji dan pitala za sebe jer sam na porodiljnom do 21.6 a novi bi trebala otvoriti 15.7 a ne želim past na minimalac.

url=https://lilypie.com]

Demetria
    24. Prosinac 2021. 22:43

Ina85

limica

cure moje sretan vam Badnji dan nadam se da sam dobro to rekla i napisala 💐💕 vidim da ste sve zauzete ovih dana kolacima i svim tim meni je to sve preslatko i unijele ste praznicnu euforiju i moju kucu iako ne slavim Bozic 💋❤️❤️❤️ zelim vam sve najbolje od srca da nam bebe budu zdrave i vesele 🤰💗🍀🤩 one koje nisu sa svojim najmilijima zelim da se ne zaloste puno i da se sjete da su bili i gori praznici pogotovo one godine kad je korona tek krenula, bice sve uredu ovo su samo prolazna iskusenja. samo nek je zdravlja 💜💜
    draga Ina ja sam oko 12. nedjelje imala katastrofa neke bolove grceve i umirilo se kad sam pocela piti magnezij a evo sad krajem 18. nedjelje opet je pocelo to probadanje pa sam i ja opet u strahu…

MMMartinaa stavi me na popis, danas su mi javili sljedeci pregled je 18.1 u 16:00h 😍

Pa da. Evo me cjeli dan trpim te bolove krenu od bubrega lijevog prema preponi skroz dolje. Pa strca bol po cjeli dan onako pulsira tamo dolje. Uzasan osjecaj. Krevet -wc sam cjeli dan ne mrdam. Kad se utoplim i umirim bude bolje, al lezat cjeli dan i glava me pocela boljet. Osjetim da nije urinoinfekcija i radila sam i nalaze prije tjedan dana bio sterilan. Stolica mi uredna. Bit ce da ova beba ima kramp pa pomalo kopka 🥴. Al dokad ce. Bas sam se pozelila prosetat pored mora , a i ovo kisno vrijeme u istri nemozes nigdje 🥲. Sutra bozic nadam se da cu barem malo moci pojesti one dobre hrane ako mucnine dozvole. Bas sam si jadna 😑

Mislim da bi trebala doktoru

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    24. Prosinac 2021. 22:46

Ariel

Rekla sam sestri da sam zeudna pa je ona me i rekla da je i ona 😅 njoj je termin 2 tjedna prije mene 😅 bit ce zabavno ljeto. Njoj je ovo 3.

Super ko iz filmova

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.