Maja Ma kakve su to gluposti? Pa jel imate tajnicu, jesu žene odlazile već na komplikacije kod vas? Ajme ovo jos nikad nisam čula….Pa ima R1 obrazac s tim plaćama
Ma u maloj sam firmi, samo dvije radimo u kancelariji, sefica (računovodstvo) i ja…. Odgovor je bio da sta ce to meni i njima kad mi i tako ona isplacuje placu?!? Bolesna zena…. Ljuta sam ko pas … Bas mi to sad treba… Ocito je ljuta jer sad ostaje sama i sve na njoj…nisam joj ja kriva, ja sam upozorila na vrijeme da sam vec na odlasku (a onda je uletila predivna vijest pa je to ave ubrzalo 🥰)… Ali eto ne znam sto da radim sad …
Ali ona ti ne isplaćuje komplikacije,ti kad odeš na komplikacije nisi na "njezin" teret nego na teret HZZO-a. Zato to njima treba.Mislim ona ti zakonski mora to izdat.
Pa ako radi u knjigovodstvu to bi valjda trebala znat,jbt nemogu vjerovat šta čujem.Mislim to ti svakako treba jer bez toga nećeš dobit komplikacije tako da neka izvoli ti to dat.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Visibabasamo mi je uzv napravila i to zato sto nisam htjela otic bez icega,al ni slikicu nisam dobila nista samo nalaz na kojem pise narucit se za 2 tj,poludila sam
Užas,pa kao da si ti birala datum pregleda,ma mislim..to naše zdravstvo.. katastrofa 😭
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Maja Ma kakve su to gluposti? Pa jel imate tajnicu, jesu žene odlazile već na komplikacije kod vas? Ajme ovo jos nikad nisam čula….Pa ima R1 obrazac s tim plaćama
Ma u maloj sam firmi, samo dvije radimo u kancelariji, sefica (računovodstvo) i ja…. Odgovor je bio da sta ce to meni i njima kad mi i tako ona isplacuje placu?!? Bolesna zena…. Ljuta sam ko pas … Bas mi to sad treba… Ocito je ljuta jer sad ostaje sama i sve na njoj…nisam joj ja kriva, ja sam upozorila na vrijeme da sam vec na odlasku (a onda je uletila predivna vijest pa je to ave ubrzalo 🥰)… Ali eto ne znam sto da radim sad …
Ali ona ti ne isplaćuje komplikacije,ti kad odeš na komplikacije nisi na "njezin" teret nego na teret HZZO-a. Zato to njima treba.Mislim ona ti zakonski mora to izdat.
Pa ako radi u knjigovodstvu to bi valjda trebala znat,jbt nemogu vjerovat šta čujem.Mislim to ti svakako treba jer bez toga nećeš dobit komplikacije tako da neka izvoli ti to dat.
To sam i ja rekla, nije normalna definitivno... Velike li tajne o placi... A vodjela sam kad je ona isla na bolovanja (koja je naravno redovito koristila) ispunjavala je R1 obrazac.... Nemam komentara za nju stvarno 😓
To sam i ja rekla, nije normalna definitivno… Velike li tajne o placi… A vodjela sam kad je ona isla na bolovanja (koja je naravno redovito koristila) ispunjavala je R1 obrazac…. Nemam komentara za nju stvarno 😓
Ma kao da je nekog tamo u HZZO briga koliko ti imaš plaću 🙄
Probaj ti objasniti njoj tako kako sam ti rekla,da ti to treba jer te HZZO isplaćuje i da ti mora to dat ako ne da ćeš pokrenut sudski postupak,ma mislim pa to još nisam čula,stvarno..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Curke dosla sam vam pozeliti miran i blagoslovljen badnji dan i badnju vecer ❤️🙏🏻 Uzivajte sa svojim najblizima i bebicama u busama 💫✨
Teab bas sramotno.. kao da je ikom u cilju na badnjak camiti u cekaoni. Barem si uzv napravila ako ne nista😒
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure sretan Badnji dan 🥰
Čestitke na pregledima tko je bio :)
Javljam se sada jer vjerojatno do sutra me nema jer mi dolazi cijela obitelj na ranu večeru i danas ćemo im reći, nažalost prvobitnu ideju nisam uspjela realizirati, ali evo slikica kako smo napravili da se malo i poigraju tražeći svatko kuglicu sa svojim imenom i onda slijedi otvaranje kuglice gdje se nalazi slikica za uzv-a :)
Slikica u prilogu https://ibb.co/VMNkdW7
Sve mi uživajte danas koliko možete i nadam se da ćete se koliko toliko uspjet najest bez mučnina i povraćanja za blagdane ❤️❤️❤️❤️
Drage žene nazdravlje vam Badnji dan!!
😊🥰💜💗❤️💋💋💜💗💋💋💜💜🥰🥰🥰
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Poison_Ivy32 - danas ♥️🤰
Mrvica20 - 27.12. ♥️🤰
petra_pan - 27.12. ♥️🤰
AnnieP - 27.12. ♥️🤰
Marijanaaa12345 - 28.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
dunja03 - 28.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ina85 - 29.12. ♥️🤰
Monstera - 29.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Teab - 03.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 03.01. ♥️🤰(C)
Anushka - 04.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 04.01. ♥️🤰
missR - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
Maajaa12344 - 06.01. ♥️🤰
Atina25 - 07.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Princess_Mimi - 08.01. ♥️🤰
marta96 - 11.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 11.01. ♥️🤰
Aristea - 11.01. ♥️🤰
Sweety - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
teja4444 - 12.01. ♥️🤰 (C)
MfrauM - 13.01. ♥️🤰
Nefertiti - 13.01. ♥️🤰
Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 17.01. ♥️🤰
Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Gabi12 - 18.01. ♥️🤰(C)
Pepsi2019 - 18.01. ♥️🤰 (D)
Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
Napokon lista po mom guštu... blizu pregled
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Čestit Badnjak, Adam i Eva!
Kucilo se, macilo se, prasilo se, telilo se, ždribilo se, rodilo se, rojilo se, kokoši nesle, kvočke legle piliće, kukuriku, kokoda, 'ko što ima, neka da, ako nema, neka sprema. Kukuriku, sve vam bilo živo i zdravo. S💕❤️💕❤️
E tako se i kod nas u Slavoniji čestitalo....
I obavezno na Badnjak prvi vam u kuću mora doći neki muški na rakiju, ako vam prva dođe žena, to je nesreća. 🙈 Tako smo mi imali jednog susjeda koji je već od ranog jutra obilazio sve kuće u ulici, da nam donese sreću - čitaj - do 9 ujutro je već bio mrtav pijan 🤣
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Čestit Badnjak, Adam i Eva!
Kucilo se, macilo se, prasilo se, telilo se, ždribilo se, rodilo se, rojilo se, kokoši nesle, kvočke legle piliće, kukuriku, kokoda, 'ko što ima, neka da, ako nema, neka sprema. Kukuriku, sve vam bilo živo i zdravo. S💕❤️💕❤️
E tako se i kod nas u Slavoniji čestitalo….
I obavezno na Badnjak prvi vam u kuću mora doći neki muški na rakiju, ako vam prva dođe žena, to je nesreća. 🙈 Tako smo mi imali jednog susjeda koji je već od ranog jutra obilazio sve kuće u ulici, da nam donese sreću - čitaj - do 9 ujutro je već bio mrtav pijan 🤣
Ja jesam Slavonka :)))
*
Bor je na balkonskom stolu u blagovaonici, ne okicen i briga me.
Kuca je kaos a ručak tek idem raditi.
Svaka čast svima koji su nesto napravili ovih dana ja nisam niti se mislim sad ovih par sat ubijati od posla.
Nitko me neće potapšati po ramenu bravo bravo.
Briga me.
Nego danas je omišanima (sestrični od muža i djeci joj i majci njenoj) dosla naša kugla s slatkišima uz bozicnu cestitku i potpis na slici uzva : vidimo se na ljeto 2022.
Bakana se rasplakala da bolji dar za rođendan nije mogla dobiti.
😭😭😭😭 To su ljudi kojima je stalo do mene a nisam "njihova"
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji