Kuci sve pripremila, ociatila, skuhala I sjela na bus sada za Zagreb, iznenaditi majku I obitelj svoju. Muz radi Danas I sutra popodne a zadnji bozic isto nismo bili skupa zbog korone. Ugl bila presretna, poluprazan bus, nikoga Oko mene, Nisam cjepljena. Nazalost neki we bus na autoputu pokvario I pokupili Smo ljude I sad me lagano pere paranoja Di Sam se uputila u bijeli svjet a hara korona.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Hvala vam svima na pokusaju utjehe al boze mi oprosti I crne misli. Meni je zapisala da mi je posteljica straga. Stvarno se nadan da je sve uredu, Jos nikad do sada Nisam bila u tolikom strahu.
29/ZD
Čestit Badnjak, Adam i Eva!
Kucilo se, macilo se, prasilo se, telilo se, ždribilo se, rodilo se, rojilo se, kokoši nesle, kvočke legle piliće, kukuriku, kokoda, 'ko što ima, neka da, ako nema, neka sprema. Kukuriku, sve vam bilo živo i zdravo. S💕❤️💕❤️
E tako se i kod nas u Slavoniji čestitalo….
I obavezno na Badnjak prvi vam u kuću mora doći neki muški na rakiju, ako vam prva dođe žena, to je nesreća. 🙈 Tako smo mi imali jednog susjeda koji je već od ranog jutra obilazio sve kuće u ulici, da nam donese sreću - čitaj - do 9 ujutro je već bio mrtav pijan 🤣
Hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🔝🔝🔝
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Maja Ma kakve su to gluposti? Pa jel imate tajnicu, jesu žene odlazile već na komplikacije kod vas? Ajme ovo jos nikad nisam čula….Pa ima R1 obrazac s tim plaćama
Ma u maloj sam firmi, samo dvije radimo u kancelariji, sefica (računovodstvo) i ja…. Odgovor je bio da sta ce to meni i njima kad mi i tako ona isplacuje placu?!? Bolesna zena…. Ljuta sam ko pas … Bas mi to sad treba… Ocito je ljuta jer sad ostaje sama i sve na njoj…nisam joj ja kriva, ja sam upozorila na vrijeme da sam vec na odlasku (a onda je uletila predivna vijest pa je to ave ubrzalo 🥰)… Ali eto ne znam sto da radim sad …
Ali ona ti ne isplaćuje komplikacije,ti kad odeš na komplikacije nisi na "njezin" teret nego na teret HZZO-a. Zato to njima treba.Mislim ona ti zakonski mora to izdat.
Pa ako radi u knjigovodstvu to bi valjda trebala znat,jbt nemogu vjerovat šta čujem.Mislim to ti svakako treba jer bez toga nećeš dobit komplikacije tako da neka izvoli ti to dat.
To sam i ja rekla, nije normalna definitivno… Velike li tajne o placi… A vodjela sam kad je ona isla na bolovanja (koja je naravno redovito koristila) ispunjavala je R1 obrazac…. Nemam komentara za nju stvarno 😓
Sad ona meni govori da ona isplacuje placu pa na kraju mjeseca nosi doznake i zahtjev za refund?!? Sta bi to onda znacilo da ona meni isplati punu placu pa njoj HZZO isplati isti iznos?? Kako sam shvatila od HZZO se max moze dobiti 4200 i nesto?
Maja Ma kakve su to gluposti? Pa jel imate tajnicu, jesu žene odlazile već na komplikacije kod vas? Ajme ovo jos nikad nisam čula….Pa ima R1 obrazac s tim plaćama
Ma u maloj sam firmi, samo dvije radimo u kancelariji, sefica (računovodstvo) i ja…. Odgovor je bio da sta ce to meni i njima kad mi i tako ona isplacuje placu?!? Bolesna zena…. Ljuta sam ko pas … Bas mi to sad treba… Ocito je ljuta jer sad ostaje sama i sve na njoj…nisam joj ja kriva, ja sam upozorila na vrijeme da sam vec na odlasku (a onda je uletila predivna vijest pa je to ave ubrzalo 🥰)… Ali eto ne znam sto da radim sad …
Ali ona ti ne isplaćuje komplikacije,ti kad odeš na komplikacije nisi na "njezin" teret nego na teret HZZO-a. Zato to njima treba.Mislim ona ti zakonski mora to izdat.
Pa ako radi u knjigovodstvu to bi valjda trebala znat,jbt nemogu vjerovat šta čujem.Mislim to ti svakako treba jer bez toga nećeš dobit komplikacije tako da neka izvoli ti to dat.
To sam i ja rekla, nije normalna definitivno… Velike li tajne o placi… A vodjela sam kad je ona isla na bolovanja (koja je naravno redovito koristila) ispunjavala je R1 obrazac…. Nemam komentara za nju stvarno 😓
Sad ona meni govori da ona isplacuje placu pa na kraju mjeseca nosi doznake i zahtjev za refund?!? Sta bi to onda znacilo da ona meni isplati punu placu pa njoj HZZO isplati isti iznos?? Kako sam shvatila od HZZO se max moze dobiti 4200 i nesto?
To nije točno. Komplikacije ti isplaćuje HZZO ,one max mogu bit 420Okn.
Ovo još nikada nisam čula,od nijednog poslodavca.Sve piše na stranicama HZZO i lijepo je objašnjeno...nemoj pustit da te zavlači..na HZZO moraš predat i zahtjev koji se nalazi na njihovim stranicama.
Kakve su to fore njezine neznam 🙄
Za vrijeme komplikacija u trudnoći i korištenja rodilnjih dopusta tebi poslodvac NE isplaćuje plaću i točka,nisam jedino sigurna dal' mora plaćati neke doprinose ali to je nešto sitno ako i mora..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Maajaa12344 ajme ne bih htjela paniku stvarati, ali meni je tu nešto jako čudno. Ovo što Visibaba07 kaže je točno u potpunosti. Meni ovo ozgleda kao da nisu plaću Vama uplaćivali kao plaću, već kao uplatu privatne osobe i plaćali redovito doprinose pa se sad izvlače. Možda nisam u pravu, ali na žalost danas je sve moguće.
Meni su isto tako objasnili proceduru.
29/ZD
Cure, ja sam jučer i prekjučer imala baš jake mučnine i povraćala sam, a danas skoro ništa od toga, malo mi je jutros bilo mučno i to je to. Bude li tako vama?
Marijanaaa12345, ja prvi put čujem za ovu proceduru. Prve komplikacike prije 4 i po godine, uredno mi izdan prosjek plaće ovjeren od poslodavca i svaki mjesec jedne doznake u firmu, jedne u HZZO. Sad još nisam na komplikacijama, ali kolegice koje jesu uredno isto tako rade. Sad da li je to do privatne firme i državne ili što, ne znam, ali stvarno se do sad nisam susrela s tim.
cure moje sretan vam Badnji dan nadam se da sam dobro to rekla i napisala 💐💕 vidim da ste sve zauzete ovih dana kolacima i svim tim meni je to sve preslatko i unijele ste praznicnu euforiju i moju kucu iako ne slavim Bozic 💋❤️❤️❤️ zelim vam sve najbolje od srca da nam bebe budu zdrave i vesele 🤰💗🍀🤩 one koje nisu sa svojim najmilijima zelim da se ne zaloste puno i da se sjete da su bili i gori praznici pogotovo one godine kad je korona tek krenula, bice sve uredu ovo su samo prolazna iskusenja. samo nek je zdravlja 💜💜
draga Ina ja sam oko 12. nedjelje imala katastrofa neke bolove grceve i umirilo se kad sam pocela piti magnezij a evo sad krajem 18. nedjelje opet je pocelo to probadanje pa sam i ja opet u strahu…
MMMartinaa stavi me na popis, danas su mi javili sljedeci pregled je 18.1 u 16:00h 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji