Dobro jutro cure, sretan vam Badnji dan ❄️🎄🌟
Ja sam se morala ustati u 3.30 ujutro i jesti jer me probudila užasna glad. Pa sam zaspala nanovo oko 5.
Još uvijek pečem kolače, moram još stan srediti, i onda odmor.
Sretno poison_ivy na pregledu danas 🤞
Ma evo došli su mi nalazi štitnjače i antitijela štitnjače jer inače pijem eutirox terapiju najmanju jer smo morali tsh spustit do ispod 2 kako bi zanijela. Sad kako sam ostala u drugom stanju trebala sam sve ponovit. I sve je u redu i tsh, i t3, i t4 i još neki anti-tg ali anti-TPO je 26,2 a intervale je do 16 šta znači da je povećan. Sad me zanima da li itko zna šta to znači? Inače pijem terapiju svaki dan 1 tabl eutiroxa od 25mg a vikende po 2 tabl od 25mg. Već sam se javila specijalistu ali evo ako ko ima sličan slučaj il nešto da vidim u čemu je kvaka dok mi se doktor ne javi jer sam uznemirena baš :(.
Krv mi je uredna, mokraću sam jutros nosila i nadam se da će bit u redu.
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Ina mogu ti rec da mene zna bas jako stisnuti.. par puta sam vec slala ginekologu poruke (jer je on dostupan uvijek na whatsup-u) jer bi se uzasno prepala. Uvijek bi mi rekao vise tekucine i vise odmarati..
Mene bi najvise smirilo kad bi popila nesto toplo i nasla neki dobar polozaj.. onda bi pricekala hoce li se smirit i uvijek se bol smanjila.
Ako te slucajno zaboli jos jace onda odi svakako da te pregledaju
Da tako bih i ja..kad počnem mučiti jače namjestim se u pozu u kojoj mi je lakše i pijuckam nešto toplo i onda prođe..par puta sam popila i lekadol 500. Evo Meni se čini nakon šest tjedana patnje da konačno popušta ali neću skakati pred rudo 🤞🤞🤞
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Cure sretan vam Badnji dan!! ❤️🥰
Zamislite mog poslodavca...trazila potvrde o placi za 6mj za socijalno da odnesem doznake i on meni kaze da sta ce to meni?!? I ne da mi....sta da sad radim? 😓😓
Maja Ma kakve su to gluposti? Pa jel imate tajnicu, jesu žene odlazile već na komplikacije kod vas? Ajme ovo jos nikad nisam čula....Pa ima R1 obrazac s tim plaćama
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ma evo došli su mi nalazi štitnjače i antitijela štitnjače jer inače pijem eutirox terapiju najmanju jer smo morali tsh spustit do ispod 2 kako bi zanijela. Sad kako sam ostala u drugom stanju trebala sam sve ponovit. I sve je u redu i tsh, i t3, i t4 i još neki anti-tg ali anti-TPO je 26,2 a intervale je do 16 šta znači da je povećan. Sad me zanima da li itko zna šta to znači? Inače pijem terapiju svaki dan 1 tabl eutiroxa od 25mg a vikende po 2 tabl od 25mg. Već sam se javila specijalistu ali evo ako ko ima sličan slučaj il nešto da vidim u čemu je kvaka dok mi se doktor ne javi jer sam uznemirena baš :(.
To je protutijelo koje se stvara i unistava stanice stitnjace, znaci da imas autoimunu bolest stitnjace, Hashimotov tireoiditis. Bitno je da su hormoni uredni.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Maja Ma kakve su to gluposti? Pa jel imate tajnicu, jesu žene odlazile već na komplikacije kod vas? Ajme ovo jos nikad nisam čula….Pa ima R1 obrazac s tim plaćama
Ma u maloj sam firmi, samo dvije radimo u kancelariji, sefica (računovodstvo) i ja.... Odgovor je bio da sta ce to meni i njima kad mi i tako ona isplacuje placu?!? Bolesna zena.... Ljuta sam ko pas ... Bas mi to sad treba... Ocito je ljuta jer sad ostaje sama i sve na njoj...nisam joj ja kriva, ja sam upozorila na vrijeme da sam vec na odlasku (a onda je uletila predivna vijest pa je to ave ubrzalo 🥰)... Ali eto ne znam sto da radim sad ...
Sretno danas s pregledima!
Uzivajte u Badnjaku
Kolace smo sinoc pokupili, svekrva busom salje breskvice jer ih obozavam. Danas samo napravim francusku salatu i izvadim sarmu da se odledi za sutra. Minimum truda ove godine
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
To je protutijelo koje se stvara i unistava stanice stitnjace, znaci da imas autoimunu bolest stitnjace, Hashimotov tireoiditis. Bitno je da su hormoni uredni.
Al u 10.mj mi je rečeno da nemam hasimoto..... Svašta.... Al to neće utjecati na trudnoću?
Btw.sad kad otvorim čuvanje T dal se treba šta nosit na zdravstveno osim šta znam da potvrdu o čuvanju T doktorice ginekologice moram odnijeti poslodavcu?
I kad ako Bog da otvaram porodilnjni koji je postupak?
Hvalaa
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Bok cure. Evo ja od jutra, slozila francusku, slozila rucak, dosla seka sa klincima. Evo spremam se do mami u bolnicu, pokupit kolace kod bake i sa kumom se nac. Onda necakinji na rockas i tak.
Danas sam sanjala totalne gluposti. Bas sam se smijalan😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji