Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    24. Prosinac 2021. 11:23

Dobro jutro cure, sretan vam Badnji dan ❄️🎄🌟
    Ja sam se morala ustati u 3.30 ujutro i jesti jer me probudila užasna glad. Pa sam zaspala nanovo oko 5. 
    Još uvijek pečem kolače, moram još stan srediti, i onda odmor. 
    Sretno poison_ivy na pregledu danas 🤞

Bachata
    24. Prosinac 2021. 11:38

Ma evo došli su mi nalazi štitnjače i antitijela štitnjače jer inače pijem eutirox terapiju najmanju jer smo morali tsh spustit do ispod 2 kako bi zanijela. Sad kako sam ostala u drugom stanju trebala sam sve ponovit. I sve je u redu i tsh, i t3, i t4 i još neki anti-tg ali anti-TPO je 26,2 a intervale je do 16 šta znači da je povećan. Sad me zanima da li itko zna šta to znači? Inače pijem terapiju svaki dan 1 tabl eutiroxa od 25mg a vikende po 2 tabl od 25mg. Već sam se javila specijalistu ali evo ako ko ima sličan slučaj il nešto da vidim u čemu je kvaka dok mi se doktor ne javi jer sam uznemirena baš :(.
    Krv mi je uredna, mokraću sam jutros nosila i nadam se da će bit u redu.

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

ljubičica
    24. Prosinac 2021. 11:56

missR

Ina mogu ti rec da mene zna bas jako stisnuti.. par puta sam vec slala ginekologu poruke (jer je on dostupan uvijek na whatsup-u) jer bi se uzasno prepala. Uvijek bi mi rekao vise tekucine i vise odmarati..
    Mene bi najvise smirilo kad bi popila nesto toplo i nasla neki dobar polozaj.. onda bi pricekala hoce li se smirit i uvijek se bol smanjila.
    Ako te slucajno zaboli jos jace onda odi svakako da te pregledaju

Da tako bih i ja..kad počnem mučiti jače namjestim  se u pozu u kojoj mi je lakše i pijuckam nešto toplo i onda prođe..par puta sam popila i lekadol 500. Evo Meni se čini nakon šest tjedana patnje da konačno popušta ali neću skakati pred rudo 🤞🤞🤞

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Maajaa12344
    24. Prosinac 2021. 11:59

Cure sretan vam Badnji dan!! ❤️🥰

Zamislite mog poslodavca...trazila potvrde o placi za 6mj za socijalno da odnesem doznake i on meni kaze da sta ce to meni?!? I ne da mi....sta da sad radim? 😓😓

Atina25
    24. Prosinac 2021. 12:07

Maja Ma kakve su to gluposti? Pa jel imate tajnicu, jesu žene odlazile već na komplikacije kod vas? Ajme ovo jos nikad nisam čula....Pa ima R1 obrazac s tim plaćama

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Didi4321
    24. Prosinac 2021. 12:14

Bachata

Ma evo došli su mi nalazi štitnjače i antitijela štitnjače jer inače pijem eutirox terapiju najmanju jer smo morali tsh spustit do ispod 2 kako bi zanijela. Sad kako sam ostala u drugom stanju trebala sam sve ponovit. I sve je u redu i tsh, i t3, i t4 i još neki anti-tg ali anti-TPO je 26,2 a intervale je do 16 šta znači da je povećan. Sad me zanima da li itko zna šta to znači? Inače pijem terapiju svaki dan 1 tabl eutiroxa od 25mg a vikende po 2 tabl od 25mg. Već sam se javila specijalistu ali evo ako ko ima sličan slučaj il nešto da vidim u čemu je kvaka dok mi se doktor ne javi jer sam uznemirena baš :(.

To je protutijelo koje se stvara i unistava stanice stitnjace, znaci da imas autoimunu bolest stitnjace, Hashimotov tireoiditis. Bitno je da su hormoni uredni.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Maajaa12344
    24. Prosinac 2021. 12:15

Atina25

Maja Ma kakve su to gluposti? Pa jel imate tajnicu, jesu žene odlazile već na komplikacije kod vas? Ajme ovo jos nikad nisam čula….Pa ima R1 obrazac s tim plaćama

Ma u maloj sam firmi, samo dvije radimo u kancelariji, sefica (računovodstvo) i ja.... Odgovor je bio da sta ce to meni i njima kad mi i tako ona isplacuje placu?!? Bolesna zena.... Ljuta sam ko pas ... Bas mi to sad treba... Ocito je ljuta jer sad ostaje sama i sve na njoj...nisam joj ja kriva, ja sam upozorila na vrijeme da sam vec na odlasku (a onda je uletila predivna vijest pa je to ave ubrzalo 🥰)... Ali eto ne znam sto da radim sad ...

Didi4321
    24. Prosinac 2021. 12:17

Sretno danas s pregledima!
    Uzivajte u Badnjaku 
    Kolace smo sinoc pokupili, svekrva busom salje breskvice jer ih obozavam. Danas samo napravim francusku salatu i izvadim sarmu da se odledi za sutra. Minimum truda ove godine 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Bachata
    24. Prosinac 2021. 12:21

Didi4321

Bachata

To je protutijelo koje se stvara i unistava stanice stitnjace, znaci da imas autoimunu bolest stitnjace, Hashimotov tireoiditis. Bitno je da su hormoni uredni.

Al u 10.mj mi je rečeno da nemam hasimoto..... Svašta.... Al to neće utjecati na trudnoću?
    Btw.sad kad otvorim čuvanje T dal se treba šta nosit na zdravstveno osim šta znam da potvrdu o čuvanju T doktorice ginekologice moram odnijeti  poslodavcu?
    I kad ako Bog da otvaram porodilnjni koji je postupak?

Hvalaa

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Ariel
    24. Prosinac 2021. 12:47

Bok cure. Evo ja od jutra, slozila francusku, slozila rucak, dosla seka sa klincima. Evo spremam se do mami u bolnicu, pokupit kolace kod bake i sa kumom se nac. Onda necakinji na rockas i tak. 
    Danas sam sanjala totalne gluposti. Bas sam se smijalan😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.