Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    23. Prosinac 2021. 20:57

Cure. Evo popila sam lekadol od 1000 koliko me lijevi bubreg zabolio i onda dole u mjehuru me stislo.al samo lijeva strana. Setala sam po kuci ko luda. Sjedit nisam mogla vise bi me bolilo. Mozda sam se nahladila na adventu 😭 neznam. Ovaj moj hoce na hitnu da me vozi. Ja necuuuu. Luda sam. Nije valjda da pomicanje organa toliko boli 🥴

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Demetria
    23. Prosinac 2021. 20:58

Bachata

marta96

Cure, koje čajeve pijete? Ja trenutno kuham mentu i šipak domaće, ali me žgaravica muči pa mi bude još gore nakon tog čaja, a moram piti sad preko zime.

Ja osobno Čajeve izbjegajem iako ih jako jako volim al treba bit oprezan s njima. Znam da je šipak ok i menta al ja sam ih prestala pit nego ocijedim Limun il naranču i stavim mlake vodice i žlicu meda i to je zamjena :)

Isto tako...ocjeđen limun ili naranču ili šipak izblendan pa ocjeđen kroz sito.
    U kafiću narucim robius caj

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

missR
    23. Prosinac 2021. 21:03

Ina mogu ti rec da mene zna bas jako stisnuti.. par puta sam vec slala ginekologu poruke (jer je on dostupan uvijek na whatsup-u) jer bi se uzasno prepala. Uvijek bi mi rekao vise tekucine i vise odmarati.. 
    Mene bi najvise smirilo kad bi popila nesto toplo i nasla neki dobar polozaj.. onda bi pricekala hoce li se smirit i uvijek se bol smanjila.
    Ako te slucajno zaboli jos jace onda odi svakako da te pregledaju

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Demetria
    23. Prosinac 2021. 21:04

MMMartinaaa

Curke koje su tu negdje s tjednima kao i ja, da li je moguće da već osjetim bebu ovako rano? Osjetim povremeno kao da netko raspukne maleni balončić, onako ispod pupka.
    Ovo mi je prva trudnoća, i čula sam da se beba počne javljati u tom slučaju kasnije, oko 20tt.

Prvi put sam malu u 15 tom tjednu. Sada cak i ranije

*

Demetria
    23. Prosinac 2021. 21:07

Ariel

Znaci sad sam cuvala malu necakinju par sati. Ima 3 godine, ima energije za 100 ljudi…divlja do bola. Ja njoj nisam nikakav autoritet jer me vidi rijetko i samo sluzim za igru, onda podivlja i baca stvari. Ako kazem dosta, nemoj…ona jos vise 😅 kad moja seka kaze dosta, onda je mir. Evo ubila me mala, umorna sam ko da sam kopala 3 dana a ne se s njom igrala. 😅😅
    Sto se cajeva tice, meni je bilo receno da ih izbjegavam. Da ako trebam onda da skuham friski dumbir u vodi i to pijem. Ali zadnjih par dana mi nije vise tako muka pa ne pijem ni to. 😅

Takva ti moja mala a ima godinu. Popizdila sam i svu životu radost je popila večeras mužu i meni.
    Jedva čekam da zaspi i da si naručim pizzu za utjehu. Jer kolač ne mogu raditi ovakve volje

*

Ina85
    23. Prosinac 2021. 21:12

Lekadol nije ostao u meni. Sve sam povratila 😭🤮🤢🤮🤢 . Pa dokad ce ovo ovako. Ja sam iscrpljena od bolova i mucnina...

Nefertiti
    23. Prosinac 2021. 21:25

Maajaa rasplakala si me... Tako divnog muža imaš...
    Ina baš mi te žao, stvarno si jadna stalno u mukama... Pametan savjet nemam 

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Mary10
    23. Prosinac 2021. 21:38

Ina85

Lekadol nije ostao u meni. Sve sam povratila 😭🤮🤢🤮🤢 . Pa dokad ce ovo ovako. Ja sam iscrpljena od bolova i mucnina…

Ah... Suosjećam. 
    Najpametniji savjet koji ti mogu dati je da se sklupčaš na kauč/krevet i trpiš. Nema magičnog lijeka/čaja/hrane. Valjda sveee sam probala. Pomirit se s tim da se psihički još više ne ubijaš i pazit da papaš i piješ tekućine kako nebi dehidrirala

Što se bolova tiče, nebi te htjela plašit, ali ne znam da bi trebalo boliti do te mjere da lekadol piješ. Ovaj dio ostavljam curama koje su imale trudnoće i prije ali i koje su u većem stadiju od nas. 

Nadajmo se boljim danima 🥰

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Ina85
    23. Prosinac 2021. 22:21

Evo malo bolje jesam sto se tice bolova. Lezim na lijevom boku. Vidjecemo kroz noc. 

Marijanaaa12345
    23. Prosinac 2021. 22:27

Cure ja sam u velikom strahu, nista ne osjecam bebu, do pregleda jos pet dugih dana, jedva čekam, nadam se da Ce sve biti uredno. Jako ljubomorna na sve vas s mjehuricima i lupkanjima. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.