Cure. Evo popila sam lekadol od 1000 koliko me lijevi bubreg zabolio i onda dole u mjehuru me stislo.al samo lijeva strana. Setala sam po kuci ko luda. Sjedit nisam mogla vise bi me bolilo. Mozda sam se nahladila na adventu 😭 neznam. Ovaj moj hoce na hitnu da me vozi. Ja necuuuu. Luda sam. Nije valjda da pomicanje organa toliko boli 🥴
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Cure, koje čajeve pijete? Ja trenutno kuham mentu i šipak domaće, ali me žgaravica muči pa mi bude još gore nakon tog čaja, a moram piti sad preko zime.
Ja osobno Čajeve izbjegajem iako ih jako jako volim al treba bit oprezan s njima. Znam da je šipak ok i menta al ja sam ih prestala pit nego ocijedim Limun il naranču i stavim mlake vodice i žlicu meda i to je zamjena :)
Isto tako...ocjeđen limun ili naranču ili šipak izblendan pa ocjeđen kroz sito.
U kafiću narucim robius caj
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ina mogu ti rec da mene zna bas jako stisnuti.. par puta sam vec slala ginekologu poruke (jer je on dostupan uvijek na whatsup-u) jer bi se uzasno prepala. Uvijek bi mi rekao vise tekucine i vise odmarati..
Mene bi najvise smirilo kad bi popila nesto toplo i nasla neki dobar polozaj.. onda bi pricekala hoce li se smirit i uvijek se bol smanjila.
Ako te slucajno zaboli jos jace onda odi svakako da te pregledaju
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Curke koje su tu negdje s tjednima kao i ja, da li je moguće da već osjetim bebu ovako rano? Osjetim povremeno kao da netko raspukne maleni balončić, onako ispod pupka.
Ovo mi je prva trudnoća, i čula sam da se beba počne javljati u tom slučaju kasnije, oko 20tt.
Prvi put sam malu u 15 tom tjednu. Sada cak i ranije
*
Znaci sad sam cuvala malu necakinju par sati. Ima 3 godine, ima energije za 100 ljudi…divlja do bola. Ja njoj nisam nikakav autoritet jer me vidi rijetko i samo sluzim za igru, onda podivlja i baca stvari. Ako kazem dosta, nemoj…ona jos vise 😅 kad moja seka kaze dosta, onda je mir. Evo ubila me mala, umorna sam ko da sam kopala 3 dana a ne se s njom igrala. 😅😅
Sto se cajeva tice, meni je bilo receno da ih izbjegavam. Da ako trebam onda da skuham friski dumbir u vodi i to pijem. Ali zadnjih par dana mi nije vise tako muka pa ne pijem ni to. 😅
Takva ti moja mala a ima godinu. Popizdila sam i svu životu radost je popila večeras mužu i meni.
Jedva čekam da zaspi i da si naručim pizzu za utjehu. Jer kolač ne mogu raditi ovakve volje
*
Lekadol nije ostao u meni. Sve sam povratila 😭🤮🤢🤮🤢 . Pa dokad ce ovo ovako. Ja sam iscrpljena od bolova i mucnina...
Maajaa rasplakala si me... Tako divnog muža imaš...
Ina baš mi te žao, stvarno si jadna stalno u mukama... Pametan savjet nemam
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Lekadol nije ostao u meni. Sve sam povratila 😭🤮🤢🤮🤢 . Pa dokad ce ovo ovako. Ja sam iscrpljena od bolova i mucnina…
Ah... Suosjećam.
Najpametniji savjet koji ti mogu dati je da se sklupčaš na kauč/krevet i trpiš. Nema magičnog lijeka/čaja/hrane. Valjda sveee sam probala. Pomirit se s tim da se psihički još više ne ubijaš i pazit da papaš i piješ tekućine kako nebi dehidrirala
.
Što se bolova tiče, nebi te htjela plašit, ali ne znam da bi trebalo boliti do te mjere da lekadol piješ. Ovaj dio ostavljam curama koje su imale trudnoće i prije ali i koje su u većem stadiju od nas.
Nadajmo se boljim danima 🥰
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Evo malo bolje jesam sto se tice bolova. Lezim na lijevom boku. Vidjecemo kroz noc.
Cure ja sam u velikom strahu, nista ne osjecam bebu, do pregleda jos pet dugih dana, jedva čekam, nadam se da Ce sve biti uredno. Jako ljubomorna na sve vas s mjehuricima i lupkanjima.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji