Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    23. Prosinac 2021. 19:37

Curke koje su tu negdje s tjednima kao i ja, da li je moguće da već osjetim bebu ovako rano? Osjetim povremeno kao da netko raspukne maleni balončić, onako ispod pupka. 
    Ovo mi je prva trudnoća, i čula sam da se beba počne javljati u tom slučaju kasnije, oko 20tt.

Ariel
    23. Prosinac 2021. 20:07

Bachata

Ciao…. mene nešto zanima ako tko zna…. danas mi je beta 112,2 šta po googlu ispada da je to cca 4.tjedan trudnoće a mene je ginićka naručila da dođem 29.12 da me na ultrazvuk pregleda prije godišnjeg njenog jer da se može vidit s 5 tjedana gestacijska kesica i zrno malo. Mene zanima jel to može šta štetiti plodu ako tako rano ulazi dole? Ja sam joj rekla da bi ja tamo kad po mojoj računici bude 8.tjedan al ona kaže kako sam imala spontani prošle god da možemo napravit mi i s 5 tjedana da vidimo da je sve ok al mene je strah nekako, pa ima li tko da je radio tako rano i da je sve bilo ok ili se bzv brinem jer imam ptsp?

P. S. Pijem svaki dan Andol 100 jednu tabletu jer imam 3 mutirajuća gena koja sam otkrila nakon 1.i nadam se zadnjeg spontanog prošle godine

Ja sam imala spontane, njih 3 cak. I isla sam na pregled svaki tjedan od 4tt. Ne moze nista naskodit, bit ce sve ok. Idi i vidi je li sve ok, je li na dobrom mjestu, pohledaj malo zrno i lagano kroz praznike. 
    S tim da ja uzimam heparin inekcije, kortikosteroide i progesteron. Doktori znaju bolje i ako kaze da zeli da dodes u 5tt, idi onda. 

missR
    23. Prosinac 2021. 20:10

MMartina ja osjecam evo zadnjih par dana isto tako kao baloncic ili neko titranje kratko i lagano. Nije ucestalo ni snazno ali jos su nam i bebe malene sad 😃

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Ariel
    23. Prosinac 2021. 20:12

Znaci sad sam cuvala malu necakinju par sati. Ima 3 godine, ima energije za 100 ljudi...divlja do bola. Ja njoj nisam nikakav autoritet jer me vidi rijetko i samo sluzim za igru, onda podivlja i baca stvari. Ako kazem dosta, nemoj...ona jos vise 😅 kad moja seka kaze dosta, onda je mir. Evo ubila me mala, umorna sam ko da sam kopala 3 dana a ne se s njom igrala. 😅😅
    Sto se cajeva tice, meni je bilo receno da ih izbjegavam. Da ako trebam onda da skuham friski dumbir u vodi i to pijem. Ali zadnjih par dana mi nije vise tako muka pa ne pijem ni to. 😅

Teab
    23. Prosinac 2021. 20:23

Martina osjecam i ja svog bebaca,isto kao ti i MissR,malo po malo krenuli su oni,jos malo i bit cemo im boksacke vrece 🤣

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

missR
    23. Prosinac 2021. 20:28

Marta ja pijem ko ti sipak, mentu i kamilicu nekad ako me muci probava 😊 inace bas volim cajeve

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

ljubičica
    23. Prosinac 2021. 20:37

MMMartinaaa

Curke koje su tu negdje s tjednima kao i ja, da li je moguće da već osjetim bebu ovako rano? Osjetim povremeno kao da netko raspukne maleni balončić, onako ispod pupka.
    Ovo mi je prva trudnoća, i čula sam da se beba počne javljati u tom slučaju kasnije, oko 20tt.

Ja sam prvu bebu osjetila sa 16 tjedana. Sjedala sam i osjetila sam kao male mjehuriće 😁 preslatko 🥰

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

MMMartinaaa
    23. Prosinac 2021. 20:45

Baš sam uzbudjena sto smo pocele osjecati nase beboline, bas sladak i neobican osjecaj. ❤️❤️❤️ 
    Zelim vam svima laku noc ⭐ 🌚 🌃

marta96
    23. Prosinac 2021. 20:55

missR

Marta ja pijem ko ti sipak, mentu i kamilicu nekad ako me muci probava 😊 inace bas volim cajeve

I ja ih volim i inače sam preko zime uvijek pila od aloe vere i čaj je odličan, ali se ne smije piti u trudnoći pa sad kombiniram. Nisam bas tip za šumsko voće iz filtera pa zato pitam za preporuku :) 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Demetria
    23. Prosinac 2021. 20:56

Bachata

Ciao…. mene nešto zanima ako tko zna…. danas mi je beta 112,2 šta po googlu ispada da je to cca 4.tjedan trudnoće a mene je ginićka naručila da dođem 29.12 da me na ultrazvuk pregleda prije godišnjeg njenog jer da se može vidit s 5 tjedana gestacijska kesica i zrno malo. Mene zanima jel to može šta štetiti plodu ako tako rano ulazi dole? Ja sam joj rekla da bi ja tamo kad po mojoj računici bude 8.tjedan al ona kaže kako sam imala spontani prošle god da možemo napravit mi i s 5 tjedana da vidimo da je sve ok al mene je strah nekako, pa ima li tko da je radio tako rano i da je sve bilo ok ili se bzv brinem jer imam ptsp?

P. S. Pijem svaki dan Andol 100 jednu tabletu jer imam 3 mutirajuća gena koja sam otkrila nakon 1.i nadam se zadnjeg spontanog prošle godine

U obje trudnoće sam isla rano. Oba puta privatno. Prvi put zbog krvarenja a i jer je moja pokupila koronu a zamjena ne dolazi u obzir (koštala me jedne bebice) tako da sam isla privatno.
    Drugi puta jer smo isli na put a moja me naručila praktički u 9-10 tjednu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.