Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    19. Prosinac 2021. 14:26

Teab

Princesstako sam i ja poludila na svog svekra koji je rekao susjedi a ni moja baka koju obozavam nije znala,bas sam bila ljuta i povrijedena i rekla sam to muzu a i svekru jer po meni nitko nema pravo nista govorit pogotovo o mojoj trudnoci i mojim osobnim stvarima ako ja tako ne kazem

Slažem se. Znam da je obrnuto, da bi se ista ta osoba naljutila što iznosim privatne stvari bez njenog odobrenja...
    Ne znam, meni je to neshvatljivo

Marijanaaa12345
    19. Prosinac 2021. 14:37

missR

Evo i nase price.. iz Zadra oboje , ja 26 god, dragi 29 i u vezi skoro 5 godina. Zaruceni od ovog ljeta i trebali bi se vjencati sad u veljaci 😃
    Poceli raditi na bebi prije godinu ipo dana ali nazalost smo izgubili nasu prvu bebicu. Nismo odustali, puno molitve, suza i teskih trenutaka ali i vjere. Na kraju nam je Bog poslao naseg dječaka 💜💕

missR, umalo isti termin, dečkić i obje smo u Zadru :)

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ariel
    19. Prosinac 2021. 14:48

Proncess mislim da je ona jednostavno uzbudena jer ce bit baka i da u tom trenu nije mislila da bi tebe povrijedila. 😊 ja sam svojima htjela rec nakon prvog pregleda pa sam na tom pregledu saznala da bebi ne kuca srce. Na kraju sam ih zvala sva uplakana da kazem sto se desilo (jer sam dan iza trebala ici mami an rodendan). A nisam znala kako da kazem da necu doc i da nesto slazem, pa sam rekla sto se desilo.
    Na krqju mi je rekla da nije to tako strasno, da sam mlada i da bolje sad nego kad bi beba bila veca. Mislim da ona pojma nema koliko je to mene povrijedilo. Znam da je mislila tim samo pomoc ali ko da mi je zabila noz u srce. A dok je moja seka bila trudna ju je zalila jer joj je bilo muka. (Na srecu seka imala 2 uredne trudnoce). Nitko u obitelji ne zna kroz sto prolazim jer sam ja prva u obitelji koja nije imala urednu trudnocu od prve. Tako da nasi roditelji ne misle nista lose ali ne shvacaju da neki puta njihove rijeci i postupci vise rade stete nego koristi. 

Teab
    19. Prosinac 2021. 15:06

Ariel joj to mladi ste,imate vremena mi je islo toliko na jetra i toliko me ljutilo a najvise sam to slusala od starijih kolegica s posla poslije biokemijske,doslo mi je da vristim,moja obitelj mi to nikad nije rekla i zahvalna sam im na tome,hocu rec da razumijem taj dio mladi ste,imat cete djece a meni u glavi uvijek bilo a sto ako necemo.

Princess upravo tako,najzalosnije je sto on uopce nije shvatio koliko me to povrijedilo,mislim samo taj osjecaj kad dio tvoje obitelji nezna da si u drugom stanju a on se izlaje nekom apsolutno nebitnom,bas te pikne

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

missR
    19. Prosinac 2021. 15:16

Marijana ajmee da, tek sad vidim da si i ti u Zd ❤️
    Mozda budemo skupa u rodilistu 😄🤭☺️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Princess_Mimi
    19. Prosinac 2021. 15:31

Ariel

Proncess mislim da je ona jednostavno uzbudena jer ce bit baka i da u tom trenu nije mislila da bi tebe povrijedila. 😊 ja sam svojima htjela rec nakon prvog pregleda pa sam na tom pregledu saznala da bebi ne kuca srce. Na kraju sam ih zvala sva uplakana da kazem sto se desilo (jer sam dan iza trebala ici mami an rodendan). A nisam znala kako da kazem da necu doc i da nesto slazem, pa sam rekla sto se desilo.
    Na krqju mi je rekla da nije to tako strasno, da sam mlada i da bolje sad nego kad bi beba bila veca. Mislim da ona pojma nema koliko je to mene povrijedilo. Znam da je mislila tim samo pomoc ali ko da mi je zabila noz u srce. A dok je moja seka bila trudna ju je zalila jer joj je bilo muka. (Na srecu seka imala 2 uredne trudnoce). Nitko u obitelji ne zna kroz sto prolazim jer sam ja prva u obitelji koja nije imala urednu trudnocu od prve. Tako da nasi roditelji ne misle nista lose ali ne shvacaju da neki puta njihove rijeci i postupci vise rade stete nego koristi.

U pravu si. Često kažu nešto "čisto da kažu" jer se ne snađu u određenim situacijama. A to je još gore nego da presute...

Demetria
    19. Prosinac 2021. 16:23

Anushka

Jutro cure, dobrodošle nove curke, Lovelysretan ročkas sa zakašnjenjem🥳ja sam iz Zagreba, rođena i cijeli život živim tu, muž isto iz Zg-a, rodom iz Banja Luke. Imam 34 god, muž 32.Zajedno smo 11 godina, 5 u braku.Imamo curicu od 5 godina i ovo mi je druga trudnoća, opet curka. Živim u kući sa njegovim roditeljima, odvojeno, ali smo svekica i ja ko pas i mačka, ja sam njoj uzela njezinog sina, pa mi to ne može oprostiti😏 nego da li možda zna neka od vas, jucer sam isla sortirati robicu od prve curke, stajala je 5 god u kutijama i na dosta stvari žute mrlje, neke veće neke manje.stavila sam prati da vidim da li će otići ali nisu sve izašle.Ima koja savjet kako se toga riješiti?

Iz dma onaj praskasti i na 90 poslije staviti sušiti na sunce.
    Ja sam prala robicu od muža i njegove brace sto su oni nosili znači preko 35 godina. I izgleda ko novo
     evo ovaj
    https://images.app.goo.gl/tyTbTFr2t81gSnki6
     imas takav i zeleni za šarenu odjeću.
    Ono tvrdokorno sam morala dva puta prati. Onda sve skupa sam prala jos jednom s baby deterdžentom pred rođenje male

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    19. Prosinac 2021. 16:26

kristinka9

Baš je lijepo i zanimljivo čitati otkud su svi ovdje i vaše priče 😊 Mi smo iz Međimurja, među krasnim brežuljcima i vinogradima. Dečko/sad već izvanbračni suprug ima 31, a ja 29 godina. Skupa smo 11 godina, živimo skupa 4 godine, nas dvoje i dvije mačke. Ovo nam je prva bebica, planirana i željena. Uspjeli smo iz trećeg pokušaja, uz mjerenja temperature i čega sve ne zbog mojih zbrčkanih ciklusa. Taman kad sam u tom trećem ciklusu odustala od mjerenja jer sam prethodna dva plakala na minus na testu i kad sam zbog posla bila pod najvećim stresom ikad, eto naše mrvice 😁❤

Prosla slicno tako da samo hrabro naprijed 💕🥰

Mrvica72

MfrauM

Mrvica72to ti je normalno, meni je u cet radio uzv ono sonda sva smeđe krvava uopće se nije obazirao na to. Kad sam ga pitala za onaj drugi hematom koji nije iskrvario (kad smo bilo na hitnoj) kaze - ma ništa to, pustite hematom. Kaze da je normalno da žena tak krvari do 20tt i da ima žena koje krvare cijelu trudnoću. Mene je to baš smirilo, nadam se da će i tebe. Da je nešto problematično već bi oni vidjeli.

Eto da se upoznamo- ja sam valjda najstarija ovdje, iz ZG, imam 37 god, muž 39, 10 godina smo u braku oliko smo i čekali bebicu, i nakon sto smo već odustali stiglo nam iznenađenje u prvom ciklusu nakon operacije.

Cutke iskoristila sam rupu u mucninama i napravila linzere, mislim da ću ranom zorom još raspuknutice. Ubija me ovo ne spavanje, nikako da dođem k sebi

Tako mi je drago da tvoja priča ima lip krab, nemogu ni zamisliti kroz sta si prošla sve svo to vrime ❤️jao hvala utješila si me za smeđarenje da li si nesto posebno mirovala dok se nije smirilo ili si bila normalna u svojim aktivnostima?
    Ja sam iz Dalmacije i muž u potpisu vidite moje godine i moju borbu ❤️ kad sve čitam o vama vidim koliko smo mi najjača bića na svitu. 😘

*

Demetria
    19. Prosinac 2021. 16:28

Tinkica27

Pozz svima, evo da se i ja pridružim predstavljanju.. Mi smo iz Slavonije, ja imam 27 godina uskoro, suprug 29. U braku smo skoro 2 godine, pokušavamo od 4.mj ove godine, a ovo nam je prva trudnoća.
    Vidim da je Anushka spomenula robicu pa sam htjela pitati nešto.. Zanima me kako bi vi reagirali da vas bliska muževa rodbina "napada" da uzmete od njih krevetić za bebe za koji znate da je u jako lošem stanju.. Vidjela sam krevetić, znači za smeće je, djeca su ga doslovno razvalila… Da napomenem nije da nekog omalovažavam, zahvalna sam što su ponudili. Ljudi koji su odličnog imovinskog stanja, od nas su uvijek dobivali za djecu robicu, igračke itd sa etiketom iz trgovine,a sad Imam osjećaj da se samo žele riješiti nečeg što bi bacili pod krinkom dobrog djela.

Ja bih ih lijepo odbila. Ako ne ide tako onda recite da ste već narucili.
    Nije jos doslo doci Ce kad dode i ajd bok

*

Demetria
    19. Prosinac 2021. 16:34

Marijanaaa12345

Jako jako lijepo vidjet od kud ste i vase price :)
    MMMartina, stavrno prava ljubavna prica <3
    Mislim da bi se sve trebale malo pripaziti oko blagdana, ja takodjer sastavila popis, ocititi, okiti, skuhati, namotati, kupiti itd. i sjedim tu i cekam kad cu krenuti sa svim. U drugu brzinu, ne u cetvrtu, sta bude bit ce :)
    Ja imam 26, zaručnik 33, skupa smo 6ipo godina, ja sam prvo bila iz Imkotskog pa Zagreba, on je pravi zagrebpčanec al evo prije dvije godine se preselili poslom u Zadar pa smo sami dalje od obitelji i prijatelja al prilagođavamo se i na moru je lijepo, sunčano. :) Trudnoća nam je mistično čudo, ja od djetinjstva imam puno problema od oba PCO, hasimoto hipo par doktora reklo da sam neplodna. Taman smo kraj ljeta se dogovarali za svadbu u 6 mjesecu 2022. pa kao nakon toga cemo krenuti s umjetnim ili ako neide usvajanje. zadnja 4 mjeseca preko ljeta vise niti menstruaciju nisam imala. Nismo se niti nadali, niti na kraj pameti nam bilo da postoji čudo, stvarno smo mislili umjetne ili usvajanje. Pregled u 9 mjesecu se odvio iz drugih razloga, vezano za probleme s jajnicima i nestalom menstruacijom i dva tjedna iza kad sam trebala prokrvariti kako bi napravili test neki koji moze samo kad je menstruacija nije opet dosla, test sam napravila iz neznam kojeg razloga tad, bezveze. I bio je plus, dva sata sam sjedila u wcu i plakala, Otisla odmah na pregled al to je bilo jako rano 3tt do 7tt nitko mi nije htio potvrditi trudnocu, da moze biti svasta, mjehuric, prazna vrecica, svasta. 4 tjedna strave, velike sreće i straha da si dozvolim sreću.Paralelno su mi rekli da ću krvariti svako toliko jer mi je stjenka zadebljena, pila dufaston i nisam. Kad se trudnoća potvrdila rekli su mi da imam septum tj dvije maternice i da je velika komplikacija, googlala sam i opet bila u strahu da cu izgubiti plod. Kasnije su ustvrdili da nije potpuna pregrada nego djelomična što je manja komplikacija. Nakon Niftya i urednog rezultata rekli obitelji, i sami tek tada prihvstili trudnoću, cjela obitelj zove beu božje čudo :)

Ja sam ti imala septum a genetski u obitelji su dvoroge maternice.
    Žena koja je kod moje ginekologinje ima veci septum od mene rodila dvoje djece. Hrabro samo naprijed ❤️💕

*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.