Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    19. Prosinac 2021. 16:39

Princess_Mimi

Zanimljive i predivne priče 🥰

Evo ja sam stavila L spavati, pa da otvorim temu koja me dosta muči danas… Nekako imam osjećaj da me samo vi razumijete, iako znam da nema logike 😅

Uglavnom, zove me mama danas, da je rekla najboljoj prijateljici da sam trudna. Ona je kakti "pogodila" pa joj nije htjela lagati i podijelila je to s njom.
    E sad…mi još nismo nikome od naših rekli, ja ni tati, bratu ni muževim starcima, zapravo nitko osim nje i nas nije znao.
    Meni je zato bilo žao što je sad tako ispalo, iako znam da ne bude nikom rekla, ali opet….
    I ono što me najviše zasmetalo je to što je stav moje mame: "Pa, dobro, šta sad? Imam ja pravo podijeliti neke stvari koje mi se događaju sa svojom prijateljicom."
    I ok, kužim, ali zar ne bi prvo trebala pitati mene? Cak da je i slučajno saznala, radije bi da mi kaže, "sorry, znam da si htjela ti podijeliti tu vijest" a ne, pa šta sad🤷🏻‍♀️🙄

Eto, ne znam jesam li luda, ali živciraju me takve stvari, pogotovo jer ja stvarno poštujem tuđe tajne i ne govorim ništa bez odobrenja te osobe. A da mi ne znam kako izleti, prvo bih se ispričala, a ne zauzela stav "ja imam pravo reći"
    😕

Što vi mislite?❤️

Moja svekrva je rekla svim svojim prijateljicama a mi nismo tada rekli nikome osim njoj i braci njegovoj i mojoj strani jer smo imali eto sve to iza sebe. I svi su razumijeli razlog kao i ona ali ju ti nije spriječilo
    *
    Monstera hvala ti na komentaru. Ne smatram se pametnijiom od bilo koga drugog nego samo želim pomoći i podijeliti ono što znam 
    Daleko sam ja od savršene ma ne daleko od dobre mame ali se trudim.
    Nazalost neke greške koje sam naučila s prvom se nadam necu raditi s drugim. Ili se bar potruditi

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Nefertiti
    19. Prosinac 2021. 16:48

Evo da se i ja predstavim... Muž i ja oboje 34 god, 7 godina u braku, imamo prekrasnu curicu od 3 god. 
    Ja sam iz Slavonije, muž iz Dalmacije, upoznali se kao studenti u Zagrebu i tako ovdje i ostali, evo već 16 godina... 
    A što se tiče ovih priča o trudnoći drugima, baš iz tog razloga mi još nismo rekli ni mojoj mami, jer bi se ona točno tako ponijela, ispričala bi svima i onda rekla "pa šta sad..." 

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Demetria
    19. Prosinac 2021. 16:50

Mi smo danas bili na ručku kod svekrve bila su i muževa  braca s ženama.
    Maloj smo obukli bodi s onim natpisom i kao nitko nije skužio natpis a mala ko zvrk stalno oko svih nas pa okrene leđa da vide i tako 
    No dobro, muzev brat se odmah iza rucka ustao da Ce kao doma a ja njemu a slatko?
    Kao mi smo donijeli u vrećicama bozicne kugle sa slatkišima (rekli smo im sto je u vreci a unutra je bio u kugli skriven i uzv https://ibb.co/Pcs2QTm)
    Drugi brat je otvorio kuglu podjelio one šoko bonse kako već a mi ostali jeli kolac od svekrve i moj ali ne ne on ide kući. Ja muzu daj reci i on kaže naglas jeste vidjeli curicin bodi sto je lijep. Pa je od ovog nestrpljivog zena pročitala natpis na obje strane bodija.
    Svi su cestitali i ovaj nista društvo čuvajte se mi idemo doma ajd bok.
    I otišli oni 
    Ovaj drugi par je nakon sto smo ih svi ispratili sjedili i jeli kolac i komentirali kolače.
    Bitno da sam ja sinoc do ponoći bojala kuglu.
    Ma ko ih piiiiip
    Kad budu oni trudni istom mjerom cu

*

Demetria
    19. Prosinac 2021. 16:51

Nefertiti

Evo da se i ja predstavim… Muž i ja oboje 34 god, 7 godina u braku, imamo prekrasnu curicu od 3 god.
    Ja sam iz Slavonije, muž iz Dalmacije, upoznali se kao studenti u Zagrebu i tako ovdje i ostali, evo već 16 godina…
    A što se tiče ovih priča o trudnoći drugima, baš iz tog razloga mi još nismo rekli ni mojoj mami, jer bi se ona točno tako ponijela, ispričala bi svima i onda rekla "pa šta sad…"

O i vi ste slavonsko dalmatinski mix ❤️💕🥰😍

*

Princess_Mimi
    19. Prosinac 2021. 16:59

Demetria

Mi smo danas bili na ručku kod svekrve bila su i muževa braca s ženama.
    Maloj smo obukli bodi s onim natpisom i kao nitko nije skužio natpis a mala ko zvrk stalno oko svih nas pa okrene leđa da vide i tako
    No dobro, muzev brat se odmah iza rucka ustao da Ce kao doma a ja njemu a slatko?
    Kao mi smo donijeli u vrećicama bozicne kugle sa slatkišima (rekli smo im sto je u vreci a unutra je bio u kugli skriven i uzvhttps://ibb.co/Pcs2QTm)
    Drugi brat je otvorio kuglu podjelio one šoko bonse kako već a mi ostali jeli kolac od svekrve i moj ali ne ne on ide kući. Ja muzu daj reci i on kaže naglas jeste vidjeli curicin bodi sto je lijep. Pa je od ovog nestrpljivog zena pročitala natpis na obje strane bodija.
    I otišli oni
    Ovaj drugi par je nakon sto smo ih svi ispratili sjedili i jeli kolac i komentirali kolače.
    Ma ko ih piiiiip

Super si se i suzdrzala da ništa ne kažeš. Ne razumijem stvarno takve osobe, je li to zloba ili jednostavno ignorancija?
    Pa barem reda radi da su iskomentirali velike vijesti.
    Dobro zboriš, ko ih šiša😅  znaš za ubuduće da se ne vrijedi truditi oko mutavih ljudi🤷🏻‍♀️

Anushka
    19. Prosinac 2021. 17:22

Demetria

Anushka

Jutro cure, dobrodošle nove curke, Lovelysretan ročkas sa zakašnjenjem🥳ja sam iz Zagreba, rođena i cijeli život živim tu, muž isto iz Zg-a, rodom iz Banja Luke. Imam 34 god, muž 32.Zajedno smo 11 godina, 5 u braku.Imamo curicu od 5 godina i ovo mi je druga trudnoća, opet curka. Živim u kući sa njegovim roditeljima, odvojeno, ali smo svekica i ja ko pas i mačka, ja sam njoj uzela njezinog sina, pa mi to ne može oprostiti😏 nego da li možda zna neka od vas, jucer sam isla sortirati robicu od prve curke, stajala je 5 god u kutijama i na dosta stvari žute mrlje, neke veće neke manje.stavila sam prati da vidim da li će otići ali nisu sve izašle.Ima koja savjet kako se toga riješiti?

Iz dma onaj praskasti i na 90 poslije staviti sušiti na sunce.
    Ja sam prala robicu od muža i njegove brace sto su oni nosili znači preko 35 godina. I izgleda ko novo
    evo ovaj
    https://images.app.goo.gl/tyTbTFr2t81gSnki6
    imas takav i zeleni za šarenu odjeću.
    Ono tvrdokorno sam morala dva puta prati. Onda sve skupa sam prala jos jednom s baby deterdžentom pred rođenje male

Hvala ti, probat ću tako oprati i na sunce tamo na proljeće, ovo je sad bila proba da vidim da li uopće ide dolje sa odjeće  baš sam bila jadna kada sam vidjela te mrlje  a sve bilo lijepo u kutijama zalijepljeno u sobi na ormaru, niti vlage niti ničega.

url=https://lilypie.com]

Demetria
    19. Prosinac 2021. 17:24

Princess_Mimi

Demetria

Kao mi smo donijeli u vrećicama bozicne kugle sa slatkišima (rekli smo im sto je u vreci a unutra je bio u kugli skriven i uzvhttps://ibb.co/Pcs2QTm)
    I otišli oni
    Ma ko ih piiiiip

Super si se i suzdrzala da ništa ne kažeš. Ne razumijem stvarno takve osobe, je li to zloba ili jednostavno ignorancija?
    Pa barem reda radi da su iskomentirali velike vijesti.
    Dobro zboriš, ko ih šiša😅 znaš za ubuduće da se ne vrijedi truditi oko mutavih ljudi🤷🏻‍♀️

Mislim moje kolege su bar pitale koliko si trudna, što čekamo od spola, kad je termin...
    Ono kad ti se nepoznanik vise raduje.
    *.
    Uglavnom ispekla sam 100-110 raspucanaca od limuna, naranče i čokolade za sutra za ured da se pocastimo za Božić.
    Doma cu napraviti samo domino čiž prvi puta po receptu moje shedonist Ane i to je to

*

Ariel
    19. Prosinac 2021. 17:25

Demetria

I otišli oni
    Ma ko ih piiiiip

Ajme toliko truda a nista. 🥺 bas mi je zao. Ja dam gledala one videe na youtube kao kako kazu roditeljima da je zena teudna i kako svi reagiraju. I onda sam se rasplakala jer sam znala da ja nikad necu dobit tako lijepu reakciju. Ok ameri cesto oko svega pretjeruju, ali nekako oko toga se veselit je nesto sto je za ocekivat. Ja ne ocekujem jer ne zelim bit razocarana. Ali razumijem kako si ti sva razocarana jer si se toliko trudila. Ali da, ko ih sisa. Mislim da bi ja popizdila tamo i rekla im kaj mislim i onda bi rekla, ah trudnicki hormoni 😂😂
    **
    Ja odspavala 2h sad, pojela sladoled i dalje mi je muka. Stalno mi je muka i pokusavam imat poker face da mogu normalno 10 dana funkcionirat u hrvatskoj. 😅😅

Mary10
    19. Prosinac 2021. 17:25

Zenee, ja sam evo prikovana za kauč. Još jedan dan izolacije i konačno mogu na zrak/ kave i u šetnje kad mi mučnine dozvole. Jedva čekam na pregled sada 22-og da vidim da mi je sa bejbi sve ok obzirom na koronu, pa onda i daljnje pretrage vezane za trombofiliju kao moguća posljedica zaraze.
    .. 
    Naša priča je sljedeća - ja 28 on 30, iz Splita :) u vezi smo 10 godina, a u braku 6mj. Sve se posložilo kako smo planirali i jedva čekamo našu prvu bebicu 💕

Baš razmišljam kako mogu biti presretna šta sam naišla na ovaj forum i da sam u ovakvoj grupi žena. Super ste, pozitivne, drage i spremne na pomoć. Svaka čast. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Mary10
    19. Prosinac 2021. 17:29

Demetria

I otišli oni
    Ma ko ih piiiiip

Mi smo veće reakcije i ushićenost dobili na kupnju novog auta nego na trudnoću. Iskreno, to sam mogla i očekivati tako da me nasmijalo i nije povrijedilo.
    Žao mi je šta ste se toliko potrudili oko cijele priče i nisam zlopamtilo. Ali se slažem s tobom, daj onoliko koliko i dobiješ 🤷🏼‍♀️

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.