Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    14. Prosinac 2021. 10:36

Samoja6

Naravno, svakako ima smisla… Ali na temelju čega da mi otvori bolovanje?

Uvijek mozes rec da imas neko trovanje hranom i da imas proljev. Iskreno to nemaju kako kontrolirat. I reci da te boli jako zeludac i da ti nije dobro. Tako ces par dana dobit bolovanje. 
    Ili mozes rec da ti je jako lose jer si trudna ali da te je ginekolog uputio k njoj jer da to niej za komplikacije vec za normalno bolovanje. Sretno!

Visibaba07
    14. Prosinac 2021. 10:40

Samoja baš kako Ariel kaže,najbolje tako nešto,kažeš da imaš nekakvu virozu ili slično,samo ma to ne možeš dobiti baš puno dana..neznam u kakvim si odnosima sa dr opće prakse možda probat objasniti situaciju pa izađe u susret,pogotovo ako inače ne koristiš često bolovanja,tada bi doktori stvarno trebalo imati razumijevanja.Sretno 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Bbebach
    14. Prosinac 2021. 10:42

Samoja6

Visibaba07

Bolovanje možeš otvoriti ali preko doktorice opće prakse, ginekolog može dati samo komplikacije..tako su meni objasnili a i ima smisla to..

Naravno, svakako ima smisla… Ali na temelju čega da mi otvori bolovanje?

Cure čitam,pa se javljam... Kao svake godine imamo pravo 7 radnih dana tipa na umor i li tako nešto..Nisam koristila ali mi je prijateljica koristila pa sam se sjetila. S druge strane ako imaš dobru komunikaciju s dr opće prakse objasni situaciju, napisat će ona neko opravdanje, te po svakoj šifri ima određeni broj dana koje ti ona bez nekih ajmo reć pregleda može dati. Nadam se da je od pomoći savjet!

Teab
    14. Prosinac 2021. 10:46

B ovo za umor mi je zakon,nisam pojma imala da mozes dobit bolovanje na temelju umora,super info 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Anushka
    14. Prosinac 2021. 10:46

ljubičica

Drage trudnice, zadnjih dana dogodi se da se budim usred noći i onda satima blejim u plafon i ne mogu zaspati 🙄🙄 i svakakve misli mi tada jure kroz glavu. ima li još netko takve poremećaje sna?!

Tu sam, noćas se probudila u 2 i zujala do 3, prošlu noć se probudila oko 4 i zujala i tako sam skroz neispavana...u pola 6 mi zvoni alarm za posao, jedva izdržim na poslu od umora😞

url=https://lilypie.com]

marta96
    14. Prosinac 2021. 11:06

Bok cure,
    Mene isto ova slova nerviraju... Nego ja imam isto noći kad sam budna po 2 sata u komadu, a nekad prespavam sve da i na wc ne moram, no zato preko dana nadokadim jer nekad doslovno idem svakih 5 min piškiti i to obično navečer 
    Znam upaliti onda BW i nađem bebu skroz na položaju mjehura pa... 🤷‍♀️
    Trtica me i dalje boli, cice su odavno prestale, a bile su jako bolne. Inače su jako jako male, sad su se malo povećale i pune su plavih vena i po sredini i sastrane. Ne osjećam ništa još, nikakve pokrete, a u traperice i ja stanem makar me žuljaju za trbuh pa ih bas ne nosim jer su sve visoki struk, a inace sam mršavija i sad osjetim da mi smetaju. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    14. Prosinac 2021. 11:52

Iskreno mislim da to za bolovanje sve ovisi o doktoru opće prakse, znam da bi mi moja dala sigurno na tenelju umora, boli, proljev, viroza, slabina neka itd. al to je sve sta se kaze par radnih dana ovisi koliko imas mučnine, sve to se moze dobit tako 5-7 dana..znam da nekim curama mučnine traju par mj tako da tu onda ni bolovanje ne moze pomoć,više kao dobro dođe da se malo tijelo oporavi da ne moras i radit uza sve..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Ina85
    14. Prosinac 2021. 11:56

Ljubicica. Ja svaku noc od 6 tt na dalje se budim oko 5 ili 6 i nespavam vise . Nesto pojedem i popijem da zaustavim mucninu i ostalo je izlezavanje i prevrtanje u postelji i blejanje u mobitel. Tijelo nas privikava na to kad nam budu bebe krestale  da nam se lakse ustat 😁

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ariel
    14. Prosinac 2021. 12:28

Ja sam sretna sto je moj poslodavac odlican. Jesam ja u Austriji ali moj poslodavac da da budemo doma 3 dana bez otvorenog bolovanja. Ako nam je lose i trebam vise od 3 dana onda trebam bolovanje. Ako mi jedan ili 2 dana nije dobro (pa vak i 3) mogu ostat doma i samo kazem nije mi dobro. 100% placa i nitko nista ne pita. Ok ne iskoristavam to bas stalno ali tu i tamo iskoristim.

BlaBla
    14. Prosinac 2021. 12:33

Anushka

Curke, stigao mi je nalaz nifty testa sve je uredno i stiže nam curka❤❤❤osjećaj me ovaj puta prevario ali nema veze bitno da je sve ok i da bude živa i zdrava😊

Čestitke na dobrom Niftyju i curici 🎀💜💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.