Dobro jutro cure! Baš je lijepo vidjeti listu kako se povećava (ako vidite svoje ime bez termina za sljedeći pregled, javite da dopišem, ili ako biste htjele podijeliti s nama svoj predosjećaj u vezi spola (D ili C) također ).
Ja već evo par noći za redom loše spavam...kao što sam rekla, počnu me boljeti bokovi i kukovi, ne mogu se namjestiti, pa mi se piški, imam baš pritisak na mjehur... Noćas sam probudila dečka, psa, sebe... Budni smo od 4.30 Ja sam na kraju zaspala pred jutro na još kojih sat, dva...a dečko jadan je u 4.30h kuhao kavu da dođe k sebi.
Sretno svima danas & sutra na pregledima, javite nam se!
p.s. jako, ali jako me nerviraju ova boldana slova!

Limica i Tinkica sretno danas na pregledima, javite se💜
Atina e tako i ja. Prva trudnoca pa nemam s cim usporedit al nekako ja stanem jos u sve hlace skoro i ne izgledam ko trudnica uopce osim navecer kad se napusem ko zaba od svega sto sam pojela😂 a i ja se tjesim da je pregled bio uredan i dobar tako da valjda ce to sve doci u narednom periodu.. nanosat cemo se trbuha na kraju pa cemo se sjetiti i ovih dana😬
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Mislim da cu danas javit da ostajem doma, evo od 8 ujutro, 3 puta vec povracala.. a kao treba se smiriti to jer ulazis u 12 tjedan.. yeaaaah...🤘🏻🤘🏻

little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Martina hvala ti na trudu, super je popis!
Ja još ne znam kad ću imati prvi pregled, čekam doći u Hrvatsku (sredinom siječnja).
Danas idem kod svoje dr tu u Irskoj, pa ću vidjeti što dalje 🤗 btw. I Mene slova živciraju, prije nisu bila ta boldana, ne kužim ovo 😂

Jutro cure,
Moj pregled je trebao biti za 3 dana i jedva sam ga docekala kad eto korona stigla pa sve prolongiralo za 5 dana nakon. Ne znam jel mi gore išćekivanje kraja izolacije, da znam da sam je prebolila bez komplikacija ili samog pregleda. Sinoc sam se probudila u 2 navrata i naravno krenu filmovi po glavi - strah. Na pola puta sam, pa valjda bude dobro 😁
...
Curke, želim vam suuuper preglede idućih dana, da vas razvesele prije Božića - najljepši pokloni 😁

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Mislim da cu danas javit da ostajem doma, evo od 8 ujutro, 3 puta vec povracala.. a kao treba se smiriti to jer ulazis u 12 tjedan.. yeaaaah…🤘🏻🤘🏻
Je li moguće da otvoriš komplikacije? Pa budeš doma ovaj period dok ti je loše?
Nadam se da ne bude dugo trajao 💪🏼❤️

Princess_Mimi Jednom kad otvore se komplikacije nije dobro ih zatvarati i ponovno otvarati radi prosjeka plaće kasnije, ako bis radila jos malo PoisonIvy onda bolje def bolovanje ili go uzet ali ako bis uzela komplikacije i ostala doma do kraja to je isto ok.
Ja sam definitivno skuzila da trbuh koji sam prije imala je bio od probave,nebi isla dugo na wc pa bi bila napuhnuta i odmah sam povezivala s bebom,ali sad kad mi se malo izreguliralo vidim da je taj trbuh nestao, maternicu osjetim isto kad se legnem i napipam kao tvrdu loptu ali bas se moram potruditi za to.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Cure... Jedno pitanje...
Dali je iti jedna otvarala bolovanje, ne komplikacije? Ne želim još komplikacije otvarati, a neću još dugo moći raditi...
Gin mi je rekla da kad se otvara bolovanje u trudnoći to i jesu komplikacije... Dali je moguće da se stvarno nemože otvoriti obično bolovanje?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja prvi put kad sam ostala trudna odma sam otvorila bolovanje bas bolovanje jer je bilo rano za p4vi pregledali na svoju dijagnozu jer u pravilu da kad si trudna otvaras komplikacije,moj doktor mi je i reko da mi on samo na dijagnozu moze bo otvorit

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Bolovanje možeš otvoriti ali preko doktorice opće prakse, ginekolog može dati samo komplikacije..tako su meni objasnili a i ima smisla to..

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji