Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    14. Prosinac 2021. 12:53

Anushka cestitke na curici! 
    Što se tiče mučnina sve moje teorije su noćas pale u vodu, od 2 do 6 ujutro sam bila na rubu riganja, otvarala sve moguće prozore jer mi je smrdilo doslovno sve , čak i to što susjed preko puta loži na drva😄. Danas sam na krekerima i limunadi, pored toga me pere nervoza pred pregled😒 . A bas sam se ponadala da će me te mučnine zaobić. I ne spavam uopće, sreća pa me šefica poslala na rad od doma. 
    Vama curke kojima je gore, čitala sam o nekoj akupresurnoj narukvici za mučninu, možda da probate s tim? 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Tinkica27
    14. Prosinac 2021. 13:11

Pozz svima... Nisam baš bila aktivna zadnjih dana tu, ali pratim vas.. Pregled je dobro prošao, beba se savršeno razvija... Što se tiče probave rekla mi je da bi bilo dobro uvesti magnezij direkt svaki dan, najbolje onaj u granulama.. Ja sam sebi taj uzela jer imam užasnih problema s probavom bez obzira koliko tekućine unosila.. I da, osjećaj me nije prevario,Stiže nam dječak.. 

MMMartinaaa
    14. Prosinac 2021. 13:49

Tinkica27

Pozz svima… Nisam baš bila aktivna zadnjih dana tu, ali pratim vas.. Pregled je dobro prošao, beba se savršeno razvija… Što se tiče probave rekla mi je da bi bilo dobro uvesti magnezij direkt svaki dan, najbolje onaj u granulama.. Ja sam sebi taj uzela jer imam užasnih problema s probavom bez obzira koliko tekućine unosila.. I da, osjećaj me nije prevario,Stiže nam dječak..

Čestitke na dobrom pregledu & na pišulincu! Dečki su nam opet u vodstvu 
    Znaš li već termin sljedećeg pregleda da upišem?
    Mislim da ću i ja uvest taj magnezij u rutinu jer me uhvate periodi kad se baš mučim, i to mi još više stvara pritisak na mjehur i trbuh, osjećam se kao da ću eksplodirat 

zoeeuzoee
    14. Prosinac 2021. 13:51

Pozdrav :)
    Evo ja sam prije tjedan i pol ugledala svoj ocekivani plusic...pa bi vam se pridruzila u ovoj grupi😊
    Danas bi mi trebalo biti 5 +2 (rana trudnoca)
    Imala sam spontani u 3 mj,pa me sad malo strah i zanima me dali je koja imala takvo iskustvo a da je sa drugom trudnocon bilo sve uredu?
    Za sad imam bolne grudi (neki dan manje,neki za poludit) umorna sam,bijeli iscjedak i tu ti tamo kratka mucnina bez povracanja..
    Pozdrav svima :)

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Tinkica27
    14. Prosinac 2021. 13:56

Martina hvala.. Ja sam ju pitala za taj pritisak dole i na na mjehur jer me zadnja 4 dana baš jako boli.. Kaže velika je beba i tijesno mu je.   A da si svakako uzmem magnezij, ako nekad ne pomaže 1 da uzmem 2 vrečice jer najgore što može bit je da dobijem proljev od magnezija. Sljedeći pregled je 14.1.
    Zoeeuzoee dobrodošla , sve će biti okej.. Samo pozitivno razmišljaj i čuvaj se. 

marta96
    14. Prosinac 2021. 14:11

zoeeuzoee

Evo ja sam prije tjedan i pol ugledala svoj ocekivani plusic…pa bi vam se pridruzila u ovoj grupi😊
    Imala sam spontani u 3 mj,pa me sad malo strah i zanima me dali je koja imala takvo iskustvo a da je sa drugom trudnocon bilo sve uredu?
    Za sad imam bolne grudi (neki dan manje,neki za poludit) umorna sam,bijeli iscjedak i tu ti tamo kratka mucnina bez povracanja..

Sretno i dobrodošla. 🍀
    Mislim da je skoro svaka druga cura ovdje sa spontanim prethodnim, tako da opusteno dalje ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Ariel
    14. Prosinac 2021. 14:54

zoeeuzoee

Evo ja sam prije tjedan i pol ugledala svoj ocekivani plusic…pa bi vam se pridruzila u ovoj grupi😊

Ima nas ovdje koje smo dozivjele tu grozotu od pobacaja. Ja osobno 2 spontana i jedna biokemijska. Ali ovdje se hranimo pozitivnom energijom i nadom da ce sve biti odlicno.  Cure ovdje su super i sto god te zanima ili trebas pomoc, samo pitaj i sve uskacemo sa savijetima :) 
    **
    Sto se tice magnezija, ja sam ga uzimala dnevno i prije trudnoce ali u obliku sumecih tableta. Sad sam se prebacila na one direkt vrecice. Kad vidim tu vrecicu mi se zeludac okrene koliko mi je taj okus narance odvratan ali uzimam jednu dnevno. Pomaze mi kod stolice i opusta mi sve misice. Navecer zato prekrasno zaspim (a i umorm se rasipa do kraja). Tako da mislim da je magnezij super zauzet. Moj je u kombinaciji sa kalcijem. Doktori su mi rekli da je kalcij super za uzimat u trudnoci jer tako je manja vjerojatnost da trudnica ima problema sa zubima. A moja najveca nocna mora je da mi se nesto sa zubima desi (ne bojim se zubara samo volims voje zube) :D 

Nekeybah
    14. Prosinac 2021. 15:48

Dobrodošle nove trudnice i čestitam svima na urednim pregledima 😊
    Evo, meni je zadnjih par dana napokon bolje, mučnine i dalje imam, ali povraćam maksimalno jednom dnevno. Isprobala sam savjete da jedem još u krevetu prije ustajanja i onda jedem po malo svaka 2 sata kroz dan i pokazalo se učinkovito 💪

Imam osjećaj da nam stiže dečkić, a noćas sam i sanjala sam rodila malog pišonju, čak znam i točan datum i vrijeme 🙈 
    Vidjet ćemo jel bio krivi osjećaj 😁

• limica
    14. Prosinac 2021. 16:24

Napokon dočekala pregled hahah samo da se javim da je sve uredu i da nam stize curiiica bas kako je i Veritas rekao. 💗💕Posteljica sprijeda(zbog koje nisam bas cisto vidjela 3D) a beba odgovara mjerama za 17. nedjelju.
    Ovo za nesanicu samo da najavim ovim sto su u manje od 8 sedmica da vas cekaju i buuurni snovi barem je meni tako bilo isto Alisa u zemlji cudesa 😂 em sto ne spavam em sto kad spavam sanjam urnebes 

Didi4321
    14. Prosinac 2021. 16:31

Tinkica cestitam na urednom pregledu i deckicu 
    Limica cestitam na urednom pregledu 
    --
    Sto se tice spavanja, zadnjih par tjedana se budim po noci, ali uspijem zaspati ako se ne moram ustat piskit, napokon napredak  a snovi su vecinom seksualne naravi, kako sam usla u drugo tromjesecje tako se probudio libido, a zabrana seksa jos uvijek aktivna, pa kad se probudim nakon takvog sna bas se osjecam jadno 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.