Meni je također jedna trudnica rekla, samo otiđi u Muller, Dm, Bipu i reci ja sam trudna molgu dobiti paket i da daju nesto, neznam kako funkcionira, mislila sam takodjer vas pitat dali je ijedna tu isla po paketice i kako to izgleda hh
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Teab, nisi jedina, osjećam se gore nego u teenagerskim danima, nezadovoljno svojim izgledom i nesigurno, a taman sam mislila kako sam lijepo prerasla tu fazu i zavoljela samu sebe, glupi hormoni.
29/ZD
Pozdrav svima, ja sam bila na pregledu danas, i sve je ok sa bebicom, raste, veličinom odg tjednima. Dobila sam dozu poz energije preko praznika, tako da sad treba docekati iduci pregled.
Iduci pregled mi je tek 12.1.
Meni kosa u prvoj trudnoci nijr uopce opadala niti se mastila, milina bila. E onda 3 mjeseca poslije poroda je pocela toliko opadati da to nije normalno, morala sam se osisati do ramena jer dlaka je bilo posvuda. Mislila sam da cu ocelaviti
I ja sam bas nezadovoljna sa sobom. Kosa opada, inace nikakvih problema s kosom, pristici, i jos sam se udebljala vec 3kg. Bas sam onak nikakva. 😏
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sweety super za pregled 💜💕 sad si mirna preko blagdana😊
Cure u slicnim tjednima ko ja imate li vi sto trbuha? Ja tako malo da me vec malo prpa.. Kad lezim mogu napipat maternicu i to sve al nekako kad stojim to je sve jos ravno 😱
I necu ni komentirat da me pojedini pitaju di mi je trbuh i to mi ide na zivce. Jako 😡
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure u slicnim tjednima ko ja imate li vi sto trbuha? Ja tako malo da me vec malo prpa.. Kad lezim mogu napipat maternicu i to sve al nekako kad stojim to je sve jos ravno 😱
I necu ni komentirat da me pojedini pitaju di mi je trbuh i to mi ide na zivce. Jako 😡
Hvala draga ❤❤
Nemoj se sikirati, meni je u prvoj trudnoci trbuh se jako kasno vidio, mada nisam mrsavica, imala sam speka, pa ono ne znas jel bebica ili spek. I do kraja trudnoce sam imala relativno malan trbuh, ocito takve sam gradje. Curica se rodila pred termin 3020 gr
Ja osobno imam trbuh al imala sam ga i prije trudnoće 85 kg na 170 cm, malo sam jača curka. U grupi s trudnicama gdje vježbam sam vidjela trudnice zgodnice a ono 7 mjesec i 8 mjesec, dropčić nešto malo ispupčen. To baš ovisi o građi osobe, nemaš razloga za ikakvu brigu po meni :)
29/ZD
Cure jel vi morate stalno piškiti? Ja doslovno ne znam jel sam prehladila mjehur ili ga netko pritišće😂
Doslovno moram svakih 5 min nekad
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marijana okrivala bi si sina zbog toga kak se osjecam al ga previse volim 🤣
MissR pogubila sam se u komentarima al mislim da si ti pitala za trbuh eto me 15+1 i od jucer mi se trbuscic nazire al ja sam i 160 visoka i malo jaca uvijek oko 63 kg bila u ova 4 mj dobila kilu tak da jej ja
Marta ooo itekako voli me ponoci budit po par puta vise se pitam oce li prestat il ce bit jos gore
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Marta ja po noci idem po 4 puta pisat, a preko dana da ne govorim. Danas na poslu me kolega gledao ko da sam lida, isla sam valjda 15 puta u 8 sati pisat. Znaci za poludit.
Ja se nadam da se necu punu udebljat, jako lako se kile na mene skupljaju zato sam i sretna sto mogu pocet vjezbat opet. Jer svaka kila bez beba skembe je za mene depresija 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji