Nefertiti odi na hitnu, cak i ako ti se cini da nije za hitne barem ces biti mirnija, inace ne preporucujem nikom da ide tek tako na hitnu jer sam tamo jedno vrijeme radila i nista mi gore nije bilo od nekih bezazlenih simptoma i situacija kad dodju ljudi kao da je to eto neka opca sluzba otvorena 24/7( a gori nam pod nogama od saobracajki, mozdanih, srcanih itd) ali trudnice su nesto drugo, nosis zivot u sebi i ako imas bilo kakve promjene ili bolove koje bi mogle ukazati na neku opasnost po taj maleni zivot odmah odi. mozda ti treba neka terapija koja ne moze cekati pregled.
a sa druge strane nemoj biti puno uplasena ipak je trudnoca drugo stanje i organizam se priprema za niz promjena koje ce uslijediti, i ja sam imala sijevajuce bolove da sam nekad prelezala citav dan i sve na kraju bude uredu 💗

Hvala ti, ne znam ni kam da idem na hitnu, u Petrovu ili je svejedno u koju bolnicu? A moram se i odvesti sama, muž mi mora pričuvati malenu…
Otidji odmah na hitnu, mora se vidjeti zbog cega je krvarenje. Svejedno koja bolnica, gdje god ti je blize. Ne brini sto moras ici sama, mi zene smo jake i svasta same mozemo podnijeti. Sretno i nadam se da je sve uredno s trudnocom!

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Hvala vam, idem, javim se svakako što je bilo...

Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Cure moje evo me!!!! Dobro je sve. Implantacijsko krvarenje, kaze otprije 10 dana, imam još 1 hematom i moram mirovati uz utrogestane. Imam neku anomaliju maternice pa kaže da mogu toga očekivati još, ali vidjela sam.bebicu i srce kuca!!! Muž se rasplakao ispred ambulante što on nije vidio jer ga nisu pustili, i popustila ga trema valjda Prekosutra idem kod svog dr samo na dogovor za terapiju dalje. Ajme hvala vam od srca što ste tu .
Nefertiti tako je i meni bilo, ta jeza i bol u jajnika, to je normalno ali odi ako ćeš biti mirna.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Demetria, zašto ne spavaš? Ima nas još 😄.
Idem sad googlati te kupone. Ajme žene koliko toga! Sretno na pregledima danas ako ujutro zaspem.
Jer je mala odlučila da je zabavno biti budna od 2:30 do 5h a dizemo se u 6 za posao. A mami je od jakih glavobolja cijelo popodne i večer tjeralo na mučnine.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mfraum drago mi je da je bebica dobro, odmaraj i proci ce smadjarenje s vremenom.
Nefertiti javi se kad stignes

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Pozdrav svima!
Evo i mene, neke me se možda sjećaju od prije, vidim poznata imena (Demetria?) 😊
Imam sina od 15 mjeseci i prije nekoliko dana novi plusic na testu 🥰
Jako se veselim, skupa s muzem, a beba još ne kuži ali nadamo se da će i on brzo zavoljeti novog člana obitelji❤️
Inače živimo od nedavno u Irskoj….
Jako poznato :) Irska ha?

*
Pozdrav :)
Evo ja sam prije tjedan i pol ugledala svoj ocekivani plusic…pa bi vam se pridruzila u ovoj grupi😊
Danas bi mi trebalo biti 5 +2 (rana trudnoca)
Imala sam spontani u 3 mj,pa me sad malo strah i zanima me dali je koja imala takvo iskustvo a da je sa drugom trudnocon bilo sve uredu?
Za sad imam bolne grudi (neki dan manje,neki za poludit) umorna sam,bijeli iscjedak i tu ti tamo kratka mucnina bez povracanja..
Pozdrav svima :)
Ima nas dosta tu koje smo svašta prosle pa nas evo tu na okupu bodrimo jedni druge
Nekima je ovo i druga uspješna trudnoća za sada

*
MfrauM hvala Bogu da je sve okej!
Nefertiti svakako javi što je bilo.
Cure kojima ovo nije prva beba da li ste išle na 3d/ 4 d ultrazvuk? Ako da u kojem tjednu ? Jeste imale dobre snimke i slike.?
MfrauM hvala Bogu da je sve okej!
Nefertiti svakako javi što je bilo.
Cure kojima ovo nije prva beba da li ste išle na 3d/ 4 d ultrazvuk? Ako da u kojem tjednu ? Jeste imale dobre snimke i slike.?
Nisam iskreno meni je to malo jezivo.
Bili smo muz i ja jednom skupa isli privatno na 2d jer je moja bila na go i to je jedini put da su ga pustili u cijeloj trudnoći.
Bila nam je pustila kratko 3d/4d ali brzo smo ju pitali da vrati na 2d. I ona sama je rekla da više voli 2d.
Imam jednu jedinu sliku s 4d par dana pred termin kad sam završila na hitnoj i bio je uzv oko ponoći i ginekologinja je upalila 3d/4d samo da mi uslika jednu sliku da ju imam dok sam u bolnici da me to malo tjesi s obzirom na tadašnju situaciju (nema pratnje, brat preminuo par dana prije itd itd)
*
MfrauM i pretpostavila sam da je hematom.
Anomaliju sam imala i ja i tek kad sam ju operirala sam uspješno zatrudnjela ali u isto vrijeme dok sam ja bila na operaciji kod moje ginekologinje je bila zena s većom anomalijom i rodila je. I to dva puta zaredom u dvije godine.
Genetski u obitelji mi imaju dvije osobe dvoroge maternice i obje imaju djecu (u množini).
Hrabro naprijed i miruj uz tablete
*
Nefertiti iskreno se nadam da je i tebi neki mini hematom pukao ili da je jednostavno implatacijsko krvarenje i da je sve u redu.

*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji