Hvala vam, idem, javim se svakako što je bilo...
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Cure moje evo me!!!! Dobro je sve. Implantacijsko krvarenje, kaze otprije 10 dana, imam još 1 hematom i moram mirovati uz utrogestane. Imam neku anomaliju maternice pa kaže da mogu toga očekivati još, ali vidjela sam.bebicu i srce kuca!!! Muž se rasplakao ispred ambulante što on nije vidio jer ga nisu pustili, i popustila ga trema valjda Prekosutra idem kod svog dr samo na dogovor za terapiju dalje. Ajme hvala vam od srca što ste tu .
Nefertiti tako je i meni bilo, ta jeza i bol u jajnika, to je normalno ali odi ako ćeš biti mirna.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Demetria, zašto ne spavaš? Ima nas još 😄.
Idem sad googlati te kupone. Ajme žene koliko toga! Sretno na pregledima danas ako ujutro zaspem.
Jer je mala odlučila da je zabavno biti budna od 2:30 do 5h a dizemo se u 6 za posao. A mami je od jakih glavobolja cijelo popodne i večer tjeralo na mučnine.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mfraum drago mi je da je bebica dobro, odmaraj i proci ce smadjarenje s vremenom.
Nefertiti javi se kad stignes
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Pozdrav svima!
Evo i mene, neke me se možda sjećaju od prije, vidim poznata imena (Demetria?) 😊
Imam sina od 15 mjeseci i prije nekoliko dana novi plusic na testu 🥰
Jako se veselim, skupa s muzem, a beba još ne kuži ali nadamo se da će i on brzo zavoljeti novog člana obitelji❤️
Inače živimo od nedavno u Irskoj….
Jako poznato :) Irska ha?
*
Pozdrav :)
Evo ja sam prije tjedan i pol ugledala svoj ocekivani plusic…pa bi vam se pridruzila u ovoj grupi😊
Danas bi mi trebalo biti 5 +2 (rana trudnoca)
Imala sam spontani u 3 mj,pa me sad malo strah i zanima me dali je koja imala takvo iskustvo a da je sa drugom trudnocon bilo sve uredu?
Za sad imam bolne grudi (neki dan manje,neki za poludit) umorna sam,bijeli iscjedak i tu ti tamo kratka mucnina bez povracanja..
Pozdrav svima :)
Ima nas dosta tu koje smo svašta prosle pa nas evo tu na okupu bodrimo jedni druge
Nekima je ovo i druga uspješna trudnoća za sada
*
MfrauM hvala Bogu da je sve okej!
Nefertiti svakako javi što je bilo.
Cure kojima ovo nije prva beba da li ste išle na 3d/ 4 d ultrazvuk? Ako da u kojem tjednu ? Jeste imale dobre snimke i slike.?
MfrauM hvala Bogu da je sve okej!
Nefertiti svakako javi što je bilo.
Cure kojima ovo nije prva beba da li ste išle na 3d/ 4 d ultrazvuk? Ako da u kojem tjednu ? Jeste imale dobre snimke i slike.?
Nisam iskreno meni je to malo jezivo.
Bili smo muz i ja jednom skupa isli privatno na 2d jer je moja bila na go i to je jedini put da su ga pustili u cijeloj trudnoći.
Bila nam je pustila kratko 3d/4d ali brzo smo ju pitali da vrati na 2d. I ona sama je rekla da više voli 2d.
Imam jednu jedinu sliku s 4d par dana pred termin kad sam završila na hitnoj i bio je uzv oko ponoći i ginekologinja je upalila 3d/4d samo da mi uslika jednu sliku da ju imam dok sam u bolnici da me to malo tjesi s obzirom na tadašnju situaciju (nema pratnje, brat preminuo par dana prije itd itd)
*
MfrauM i pretpostavila sam da je hematom.
Anomaliju sam imala i ja i tek kad sam ju operirala sam uspješno zatrudnjela ali u isto vrijeme dok sam ja bila na operaciji kod moje ginekologinje je bila zena s većom anomalijom i rodila je. I to dva puta zaredom u dvije godine.
Genetski u obitelji mi imaju dvije osobe dvoroge maternice i obje imaju djecu (u množini).
Hrabro naprijed i miruj uz tablete
*
Nefertiti iskreno se nadam da je i tebi neki mini hematom pukao ili da je jednostavno implatacijsko krvarenje i da je sve u redu.
*
I pisala sam miss 7 mami mail za faking slova
*
MfraiM srce mi veliko ko kica sto ste ti i bebica ok. A suprug neka place i izbaci to iz sebe. On se boji kao i ti, mozda ne prozivljava sve sto i mi, ali svaka sitnica je i njima bitna.
Nikad necu zaboravit kako se moj suprug slomio kad sam popila tablete za pobacaj. Do tad je bio hrabar i sve, ali kad je sve krenulo sam ja njega tjesila jer nije do zraka mogo doc koliko je plakao.
Tako da vjerujem da se tvoj suprug uplasio i da mu je bilo jako tesko jer nije mogao bit uz tebe. 🤗 ali bitno da ste dobro, odmaraj i cuvaj bebaca 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji