Evo ja sam malo istraživali i gledala videe na youtube-u. Kažu da je što se tiče noćnih buđenja problem u jetri koja je zbog hormona u trudnoći opterećena i budi nas. Rješenje da joj se olakša posao što više. Izbaciti stvari koja je opterećuju. Jesti češće i manje obroke. Pripaziti na izbalansiranu prehranu - imati neki ujednačenii režim prehrane bez skokova u unosu šećera. To je problem najviše curama koje povraćaju. Prvo pojedu-onda povrate pa su cijeli dan na krekerima i čaju-tako se dogode skokovi u unosu šećera i onda je organizmu još gore.
Ja sam evo odlučila izbaciti šećer koliko mogu. Dobila sam već dva kila a nisam još prošla prvo tromjesečje 🙄🙄 kavu sam odavno izbacila. Umjesto sokova -voda jer su sokovi ionako sami šećer. Više mesa i povrća, a manje tijesta i ugljikohidrata. Voće u međuobrocima..neće bit lako ali probat ću se držati toga što više..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Cure, bila sam u ljekarni danas, uzela folat i htjela sam si kupiti Magnezij ali kaže teta u ljekarni da nije dobro uzimati mg u trudnoći.
Sad imam sto upitnika nad glavom jer sam cijelu prvu trudnoću pila Magnezij uz odobrenje doktora (u HR)
Tko je u pravu?
Cure, bila sam u ljekarni danas, uzela folat i htjela sam si kupiti Magnezij ali kaže teta u ljekarni da nije dobro uzimati mg u trudnoći.
Sad imam sto upitnika nad glavom jer sam cijelu prvu trudnoću pila Magnezij uz odobrenje doktora (u HR)
Tko je u pravu?
Cure cestitke na dobrim pregledima
Ja sam jucer bas pitala doktoricu vezano za magnezij, rekla mi je da ga ne moram uzimati sve do 20.tjedna trudnoce, jedino ako imam problema sa stolicom da mogu i prije.
Tko je u pravu?
Ja sam jucer bas pitala doktoricu vezano za magnezij, rekla mi je da ga ne moram uzimati sve do 20.tjedna trudnoce, jedino ako imam problema sa stolicom da mogu i prije.
Znaci u principu može se? Ja sam ga planirala uzeti protiv grčeva u nogama navečer
Cure koji magnezij uzimate? Ja ću si ga uvest sada radi probave iako se popravila kakva je bila na početku ali još nije to to pa možda olakša,meni su u prvoj trudnoći trnuli prsti na rukama i nogama i magnezij me spasio jer doslovno nisam šaku mogla stisnut koliko je bilo ukočeno. Prestrasno. Pošto je bilo bas ljeto ne znam dal' je do kombinacije topline i trudnoće ali grozno pa sad želim prevenciju napravit 🥴🤦
Zoe Dobrodošla 🤞 bit će sve super samo pozitiva 🥰🥰
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Tko je u pravu?
Znaci u principu može se? Ja sam ga planirala uzeti protiv grčeva u nogama navečer
Mozes naravno. Pogotovo ako imas grceve u nogama. Ja nemam nit grceva nit problema sa stolicom, pa cu onda jos sacekati sa uzimanjem. A isto sam ga uzimala najnormalnije u prvoj trudnoci
Limica čestitam na urednom pregledu..
Atina ja sam kupila biolectra magnezij direkt 300mg, okus naranče, ima i s okusom limuna.. Taj mi je preporučila doktorica, a i teta u ljekarni mi je rekla da taj preporučuju trudnicama...
Tinkica27 hvala puno,e onda ću si njega sutra uzet u ljekarni..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina sad imaju neku akciju 20+4 gratis po istoj cijeni kao za 20 kom pa pitaj za to veće pakiranje. 😄 Ja stalno idem u tu 1 ljekarnu pa mi one same ponude.
Cure, smeđa krv na gaćicama, idemo na hitnu 😭😭😭
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sortiraj odgovore
Najstariji