Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poison_Ivy32
    13. Prosinac 2021. 18:47

Evo ja sam na svoju visinu mrsava, ali uvijek imam trbuscic..ja imam osjecaj da je jos veci..
    Taman sam se pohvalila da su mucnine i povracanje prestali, ali neee... oni i dalje napadaju..
    Kod mene je cisti upitnik sta da pojedem a da ostane 😩😩
    Piskit i ne brojim koliko puta idem.. ali po noci mi je najdraze, taman se legnem pa me i glad pocne zezat..
    Ove moje nesise ludjacki bole, danas sam toliko bezvoljna otisla na posao da sam i grudnjak doma pustila 😂😂

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

MomM.94
    13. Prosinac 2021. 19:30

Poison_Ivy32

Evo ja sam na svoju visinu mrsava, ali uvijek imam trbuscic..ja imam osjecaj da je jos veci..
    Taman sam se pohvalila da su mucnine i povracanje prestali, ali neee… oni i dalje napadaju..
    Kod mene je cisti upitnik sta da pojedem a da ostane 😩😩
    Piskit i ne brojim koliko puta idem.. ali po noci mi je najdraze, taman se legnem pa me i glad pocne zezat..
    Ove moje nesise ludjacki bole, danas sam toliko bezvoljna otisla na posao da sam i grudnjak doma pustila 😂😂

U kojem si ti tjednu? Meni je isto termin 01.07.
    Ja u zadnjih par dana jedem samo kukuruzne pahuljice s mlijekom, one mi jedine me izazivaju mucnine. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Anushka
    13. Prosinac 2021. 20:22

Curke, stigao mi je nalaz nifty testa  sve je uredno i stiže nam curka❤❤❤osjećaj me ovaj puta prevario  ali nema veze bitno da je sve ok i da bude živa i zdrava😊

url=https://lilypie.com]

missR
    13. Prosinac 2021. 20:45

Nikki kad legnem na leđa pipam onako nisko ipod pupka i sa strane di je ona kost i tu nekako je ispupceno i tvrdo al kao pravi drob onaj jos nemam 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Didi4321
    13. Prosinac 2021. 21:06

Sweety cestitam na urednom pregledu 
    Anushka bravo za uredan test i cestitam na curici 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

bubamara19
    13. Prosinac 2021. 21:21

bok curke, vi koje ste u malo visim tjednima, osjecate li vec da se beba mice? ja osjecam tu i tamo nesto cudnjikavo u trbuhu ali ne znam da li si to umisljam, uglavnom svuda pise da se tako na pocetku osjete kao neki leptirici ali ja to ne bih tako opisala, vise mi je kao neko skrooz lagano lupkanje ili nesto, ne znam ni sama

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

Didi4321
    13. Prosinac 2021. 22:07

bubamara19

bok curke, vi koje ste u malo visim tjednima, osjecate li vec da se beba mice? ja osjecam tu i tamo nesto cudnjikavo u trbuhu ali ne znam da li si to umisljam, uglavnom svuda pise da se tako na pocetku osjete kao neki leptirici ali ja to ne bih tako opisala, vise mi je kao neko skrooz lagano lupkanje ili nesto, ne znam ni sama

Razumijem te u potpunosti, meni se isto cini kao da umisljam, ali samo ce vrijeme reci. Tjesim se da je ipak bebolino Jucer navecer je bilo kao da su dvije kokice puknule, a veceras vise osjecaj trzanja misica kao kad kapak nekontrolirano titra.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Teab
    13. Prosinac 2021. 22:53

Bubamara ja isto osjecam kao da mi neki mjehuric pukne a danas kao neke vibracije kad legnem na bok,nisam vise sigurna kaj osjecam

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• limica
    13. Prosinac 2021. 23:36

Ja ne znam jel sam namjestila onu traku kako treba jel se vidi da sam 17 nedjelja trudna hahah
    ja u stomaku uvecer osjetim kao neko podrhtavanje mini “trbhotresi” 😂 mada to nije ni nalik na jasan udarac bebe, vise mi psiha radi jer sam na ultrazvuku jos u desetoj sedmici vidjela koliko bebi mlatara nogama hahaha
    Ne mooogu docekati sutrasnji pregled nikako ne spavam a pocela sam raditi na novom poslu danas nemam pojma kako cu sutra ustati i izdrzati do 2 budna a onda 15 do 3 na pregled 🤯🤯🤯 uzbuđenje na 99% 

Demetria
    14. Prosinac 2021. 03:55

Dm pričekajte da prođe nova godina jer Ce vam kuponi vrijediti do 6 mjeseca.
    U dmu jedino kazete trudnica uz fizičku karticu i dobijete paket sad i po rodenju bebe.
    Muller prijava na njihov djeci klub online i kupon za etui i popuste stize blizu termina.
    Bipa ima samo bipo klub i to je to.
    Već sam bila stavljala popis testera.
    *
    Za kosu sam naručila https://mojaljekarna.hr/ispadanje-kose/1792-marbo-sampon-protiv-ispadanja-kose.html
    Navodno je dobar i siguran za trudnice i dojilje
    *
    Meni su počele glavobolje uz mučninu.
    Sretno svima na pregledima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.